apstratos Δημοσιεύτηκε November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2010 μολις αγορασα ενα Netbook με υποδοχη SIM. μπορω να παρω μια καρτοκινητη Q με 1 ευρω και 100MB internet και να την εχω την καρτα στο Netbook και οχι σε κινητο τηλεφωνο? και αν ναι, το software που απαιτειται που μπορω να το βρω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 μπορείς. Το netbook την δέχεται απευθείας ή θέλεις gsm module ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. November 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 δεν ξερω τι ειναι το gsm module. Παντως αν βγαλω την μπαταρια του NetBook εχει υποδοχη για SIM. Θα χρειαστω κανενα προγραμμα για να γινεται η συνδεση? Θελω να πω, αφου η καρτα θα εχει καποιο pin, απο το φορητο πως θα το βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ωραία, αυτό λογικά θα στο προμηθεύσει η εκάστοτε εταιρία (υποθέτω) από το site της. Καλό θα ήταν να μιλήσεις με την εταιρία που θα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 μολις αγορασα ενα Netbook με υποδοχη SIM. μπορω να παρω μια καρτοκινητη Q με 1 ευρω και 100MB internet και να την εχω την καρτα στο Netbook και οχι σε κινητο τηλεφωνο? και αν ναι, το software που απαιτειται που μπορω να το βρω? Ευχαριστω πρέπει να γίνεται κανονικά. Απλά να προσέξεις να απενεργοποιήσεις τις φωτογραφίες στο browser σου και επίσης να βάλεις να μην εγκαταστεϊ αυτόματα τις ενημερώσεις διότι θα στα φάει όλα . Κατά την γνώμη μου εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα με το 1260 για να είμαι σίγουρος. Μια αλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως μόντεμ με καλώδιο και να το συνέδεσεις με το λαπτοπ σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 δεν ξερω τι ειναι το gsm module. Παντως αν βγαλω την μπαταρια του NetBook εχει υποδοχη για SIM. Θα χρειαστω κανενα προγραμμα για να γινεται η συνδεση? Θελω να πω, αφου η καρτα θα εχει καποιο pin, απο το φορητο πως θα το βαζω? Αν χρειαστεί να βγάλεις το pin βάλτο σε ένα κινητό πρώτα. Βέβαια τα 100 mb δεν είναι τίποτα για χρήση laptop. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Απολύτως τίποτα και πρέπει όπως είπε και ποιό πάνω να απενεργοποιήσεις τις εικόνες σίγουρα, γιατί με το που θα ανοίξεις μερικές σελίδες θα τα έχεις καταναλώσει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 δεν ξερω τι ειναι το gsm module. Παντως αν βγαλω την μπαταρια του NetBook εχει υποδοχη για SIM. Θα χρειαστω κανενα προγραμμα για να γινεται η συνδεση? Θελω να πω, αφου η καρτα θα εχει καποιο pin, απο το φορητο πως θα το βαζω? Βασική προυπόθεση να έχει και το gsm modem και όχι μόνο την υποδοχή . Έχω δύο laptop που έχουν υποδοχή και δεν έχουν gsm modem . Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. December 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ακριβως το ιδιο επαθα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts