Jump to content

[Symbian^3] Symbian - Hacks & Patches

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου πειτε εαν αυτο το Firmware που βρηκα ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου MOXICAN Firmware επειδη με το αρχικο που εχει μου σπαει τα νευρα Ευχαριστω.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό!

Απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου που αφορά τροποποιημένα ή μη τροποποιημένα αρχεία firmware.Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr

Edited by impreza_sti

NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω)

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro

• Απαντήσεις 557
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτή δεν έχει ελληνικά αλλά προτείνω να βάλεις αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353057&highlight=lagoskon

δοκιμασμένη και πάει και σφαίρα!

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου πειτε εαν αυτο το Firmware που βρηκα ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου MOXICAN Firmware επειδη με το αρχικο που εχει μου σπαει τα νευρα Ευχαριστω.

Εννοείται ότι θα βάλεις lagoskon cfw! Εδώ έχουμε δικό μας άνθρωπο που κάνει τρομερή δουλειά και θα βάλεις άσχετου και χωρίς ελληνικά? Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα και την ταχύτητα. Και μια συμβουλή, αφού την περάσεις, πλέον όλα τα προγράμματα ΕΚΤΟΣ των παιχνιδιών τα εγκαθιστάς στην μνήμη c, μιάς και αυτή θα έχει 660mb ελέυθερο χώρο πλέον.

Τωρα κατι μου ειπες δεν ξερω τπτ απο smartphone και ηδικα της Νοκια και ειμαι να πουμε αρχινουμπας.

παιχνιδιών

Σορρυ αλλα το κινητο το πηρα για την Καμερα του μονο και να δω απο κοντα το Nokia 808 Pureview.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω)

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Σορρυ αλλα το κινητο το πηρα για την Καμερα του μονο και να δω απο κοντα το Nokia 808 Pureview.

Χαχα και τι σορυ μου λες? Δε σου είπα τίποτα κακό. Τι συστήνεται σου είπα για να έχεις καλύτερη απόδοση.

Α οκ ερωτηση Βρηκα μια εκδοση του Phoenix αλλα ειναι Phoenix Service Software 2012.04.003.47798 κανει για το Flash?Ερωτηση 2 Η μπαταρια του Κινητου να ειναι γεματη στο 100%?? Ερωτηση 3 Μηπως να παρω ενα γενικο Backup της Συσκευης μην κανω κανα Λαθος?

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Παιδια προβλημα μεγαλο.Δουλευω windows 7 64bit και ο Φοινικας μου λεει

Βαζω για Product code: RM-807

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE