FilthX Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 Έχω στήσει στο σπίτι ένα ασύρματο δίκτυο με τρεις Η/Υ χρησιμοποιώντας εναν router και τρεις κάρτες Belkin (τσάμπα ήταν). Όλα καλά με τη δικτύωση αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο router χάνει τη σύνδεση στο internet όποτε του καπνίσει και κάποιες φορές το δίκτυο γίνεται μη διαθέσιμο. Τί συμβαίνει δε μπορώ να καταλάβω. Παρεμβολές; Bug του router; Τι; Μήπως έχει κανείς ιδέα ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα και ποιά είναι η λύση; Υπάρχουν μήπως προγράμματα που διατηρούν την σύνδεση ζωντανή; Τι προτείνετε φίλοι; FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Σίγουρα δεν χρειάζεσαι προγράμματα να κρατάνε την σύνδεση alive. Κάτι άλλο τρέχει (πρόβλημα). Όταν χάνεις την σύνδεση Client <-> AP συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλες τις client κάρτες? Αν ναί, σε συνδιασμό με την μλκία που σου κάνει με την σύνδεση του Internet, (όπως ήδη κατάλαβες) μάλλον ο router σου είναι ερωτευμένος με τον σκουπιδοτενεκέ και θέλει οπωσδήποτε να πάει κοντά του... (Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις πρώτα κανένα firmware upgrade, ε?) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Otan i syndesi client-AP xathei, xanetai ap' ola ta PC. Opws to skeftomai kai gw, mallon tha faei petama ki o router kai oi kartes. BTW, to firmware einai to teleytaio pou exei bgei. Poly kaki empeiria me ta Belkin. Eytyxws den ta exw dei katholou stin Ellada. Edw stin Agglia pantou mprosta sou ta blepeis ta proionta tis. Mia pou to thymithika, eixe perasei apo ta xeria mou kai mia infrared tis Belkin, ki ayti pote den doulepse... Ayta, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Τότε κρίμα την ταλαιπωρία που πέρασες φίλε μου! :( Ελπίζω να βρείς κάτι καλό και φτηνό εκεί για να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FilthX (15 Μάρ. 2004 , 20:22) ..... χρησιμοποιώντας εναν router και τρεις κάρτες Belkin (τσάμπα ήταν)..... To φτηνό το κρέας ούτε οι σκύλοι δεν το τρώνε :Ρ Πριν πετάξεις τον router, κάνε μια δοκιμή να το βάλεις να παίξει με πιο χαμηλή ταχύτητα μπας και επιζεί έτσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 άμα αποφασίσεις να τα πετάξεις, δώστα να τα πετάξω εγώ :P Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts