KnightRider1 Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 Εχω προβλημα με την Realtek ALC888, στο site τους γραφουν οτι υποστηριζει εγγραφη(ADC) 24bit και οταν παω στις ρυθμισεις της Realtek δεν εχει επιλογη 24bit, αλλα μονο για 16bit. Ηθελα να ρωτησω κατι ακομα, αμα βαλω Windows XP θα μπορεσει να λυθει το προβλημα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Τι λειτουργικό έχεις; Έχεις εγκαταστήσει τους σωστούς drivers; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Εχω Windows 7 Professional 64 bit και εχω βαλει τους σωστους τελευταιους drivers που ειναι η R2.53 32bit/64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts