andreas1022 Δημοσιεύτηκε October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2010 Εχω την Panasonic VDR-D310 που γραφει σε μινι dνd.Η καμερα ελεγε για επεξεργασια πρεπει να γινει μια διαδικασια την οποια δεν την εχω κανει (ουτε την καμερα εχω αυτη τη στιγμη).Με το windows media player δεν μπορω να τα δω,ενω με το classic τα βλεπω κανονικα...εχω κατεβασει το adobe premier pro αλλα δεν τα αναγνωριζει..εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα για επεξεργασια?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Για τί τύπο αρχείου μιλάμε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Μεσα στο φακελο εχει 3 αρχεια....Εφεδρικο αρχειοτου IFO,πληροφοριες ταινειας dvd και αρχειο vro.....αν καταλαβε κανεις... :P Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmcrec Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 κατ αρχήν πρεπει να «κλεισεις» το δισκακι του dvd μεσω της καμερας. Απο εκει και περα με το aimersoft dvd rpper kaneis convert το δισκακι σε αρχείο που να αναγνωρίζεται από κάποιον βιντεο εντιτορ. Πχ σε mpeg και τελειωσες Σαν εναλλακτική προσλαμβάνετε κάποιον που γνωρίζει να στο κάνει :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts