athl1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παω να το ανοιξω και μου λέει να επαληθευσω οτι η rom ειναι rooted. βΟΗΘΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph64 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πήγαινε: Επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή - Εξαγωγή στο χώρο αποθήκευσης (εξωτεριή κάρτα SD). Δίνεις όνομα αρχείου και μετά κάνεις εισαγωγή από το ίδιο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πήγαινε: Επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή - Εξαγωγή στο χώρο αποθήκευσης (εξωτεριή κάρτα SD). Δίνεις όνομα αρχείου και μετά κάνεις εισαγωγή από το ίδιο μενού. το εκανα αυτο και μου βγαζει ολες τις επαφες που εχω στο gmail. και μου τις φωρτωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 γιατι δεν χρησιμοποιεις αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=mobilehome.backup&hl=el παιρνεις μετα το backup το βαζεις στην νεα συσκευη εγκαθιστας την εφαρμογη στη νεα συσκευη και κανεις restore Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εγώ στα android χρησιμοποιώ αυτό για buckup και restore.. TRUSTGO τα κάνει buckup και στο "σύννεφο" και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 κανω την διαδικασια με το mobile back up αλλα μου παιρνει μεσα ολες τις επαφες που εχω sto gmail δλδ τις επαφες των mail.οχι μονο αυτες που εχουν τηλεφωνικο αριθμο.να καταργησω τον λογαριασμο google που εχω συγχρονισει το τηλ.? το trustgo ειναι antivirous? ή οχι. παιδια βοηθεια και ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 το trustgo ειναι antivirous? ή οχι. ναι είναι antivirus αλλά έχει και καλό μηχανισμό buckup... τουλάχιστον εμένα με βόλεψε. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 κανω την διαδικασια με το mobile back up αλλα μου παιρνει μεσα ολες τις επαφες που εχω sto gmail δλδ τις επαφες των mail.οχι μονο αυτες που εχουν τηλεφωνικο αριθμο.να καταργησω τον λογαριασμο google που εχω συγχρονισει το τηλ.? το trustgo ειναι antivirous? ή οχι. παιδια βοηθεια και ευχαριστω το mobile backup αποθηκευει τις επαφες ανεξαρτητου περιεχομενου(email η τηλεφωνικους αριθμους) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Γεια σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω. Έφυγα από την Samsung και πήγα στην LG, διότι η πρώτη έβγαλε από το KIES την δυνατότητα συγχρονισμού επαφών και ημερολογίου με Outlook. Δυστυχώς τώρα το έκανε και η LG. Ψάχνω να βρω μία εφαρμογή που να μου κάνει τα εξής: 1) Να συγχρονίζει και επαφές και ημερολόγιο του Outlook με το κινητό. 2) Ο συγχρονισμός να γίνεται με το κινητό και όχι με την εφαρμογή που εγκαθιστώ στο κινητό (πχ DejaOffice) 3) Να γίνεται σύνδεση με usb καλώδιο (το λέω διότι πολλά που βρήκα ήταν με wifi αλλά είτε ΔΕΝ κατάφερνα να κάνω σύνδεση παρόλο που το firewall ήταν off και την ip την έβαζα σωστά, αφήστε που όσα μου δούλεψαν με WIFI έκανε πολλές φορές disconnect – ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχω πάνω από 3000 επαφές και έκανε time out) 4) Ενδεχομένως να κάνει και sync με Gmail contacts και Gmail Calendar 5) Να έχει κάποιο progress bar, διότι δεν καταλαβαίνω καμιά φορά αν έχει κολλήσει ή αν συνεχίζει να δουλεύει. 6) Να είναι δωρεάν αν είναι εφικτό. Προσωρινά βρήκα http://www.androidpcsync.com/ αλλά είναι επί πληρωμή και πολλά δεν τα κάνει. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Γεια σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω. Έφυγα από την Samsung και πήγα στην LG, διότι η πρώτη έβγαλε από το KIES την δυνατότητα συγχρονισμού επαφών και ημερολογίου με Outlook. Δυστυχώς τώρα το έκανε και η LG. Ψάχνω να βρω μία εφαρμογή που να μου κάνει τα εξής: 1) Να συγχρονίζει και επαφές και ημερολόγιο του Outlook με το κινητό. 2) Ο συγχρονισμός να γίνεται με το κινητό και όχι με την εφαρμογή που εγκαθιστώ στο κινητό (πχ DejaOffice) 3) Να γίνεται σύνδεση με usb καλώδιο (το λέω διότι πολλά που βρήκα ήταν με wifi αλλά είτε ΔΕΝ κατάφερνα να κάνω σύνδεση παρόλο που το firewall ήταν off και την ip την έβαζα σωστά, αφήστε που όσα μου δούλεψαν με WIFI έκανε πολλές φορές disconnect – ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχω πάνω από 3000 επαφές και έκανε time out) 4) Ενδεχομένως να κάνει και sync με Gmail contacts και Gmail Calendar 5) Να έχει κάποιο progress bar, διότι δεν καταλαβαίνω καμιά φορά αν έχει κολλήσει ή αν συνεχίζει να δουλεύει. 6) Να είναι δωρεάν αν είναι εφικτό. Προσωρινά βρήκα http://www.androidpcsync.com/ αλλά είναι επί πληρωμή και πολλά δεν τα κάνει. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ! Android-sync.com Κάνει όλα όσα ζητάς, αλλά είναι επί πληρωμή. Το έχω πάντως 2 χρόνια και συγχρονίζει άψογα επαφές, ημερολόγιο, tasks, notes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ξέρω ότι θεωρείται ερώτηση δημοτικού, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά: εκτάκτως θα αναγκαστώ να πάρω νέο κινητό. Μου είπαν ότι αν στο νέο κινητό βάλω τον λογαριασμό gmail που έχω στο υπάρχον, θα συγχρονίσει επαφές κ (μάλλον) κ μηνύματα. Όταν όμως μπαίνω στον Gmail λογαριασμό του κινητού μου από το PC, δεν βλέπω να υπάρχει καμμία επαφή αποθηκευμένη! Και μάλιστα σήμερα πάλι πάτησα "συγχρονισμό" από το κινητό μου. Επειδή δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων, και το υπάρχον κινητό μου από στιγμή σε στιγμή τα "τινάζει", μπορείτε να με βοηθήσετε πως να τα αποθηκεύσω; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αυτή τη στιγμή στο κινητό έχω επαφές άλλες στη Google και άλλες στο κινητό. Πως μπορώ να μεταφέρω όλες τις επαφές που έχω στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Τι εννοείς? Συγχρόνισέ το να σου περάσει όλες τις επαφές στη google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Νομίζω πως το έχω συγχρονήσει με τη Google αλλά θέλω να πάψουν οι επαφές να βρίσκονται στη Google. Θέλω όλες να βρίσκονται στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ξέρω ότι θεωρείται ερώτηση δημοτικού, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά: εκτάκτως θα αναγκαστώ να πάρω νέο κινητό. Μου είπαν ότι αν στο νέο κινητό βάλω τον λογαριασμό gmail που έχω στο υπάρχον, θα συγχρονίσει επαφές κ (μάλλον) κ μηνύματα. Όταν όμως μπαίνω στον Gmail λογαριασμό του κινητού μου από το PC, δεν βλέπω να υπάρχει καμμία επαφή αποθηκευμένη! Και μάλιστα σήμερα πάλι πάτησα "συγχρονισμό" από το κινητό μου. Επειδή δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων, και το υπάρχον κινητό μου από στιγμή σε στιγμή τα "τινάζει", μπορείτε να με βοηθήσετε πως να τα αποθηκεύσω; Ευχαριστω! και γω θα θελα να το μάθω αυτό! επίσης αν μπορώ να επεξεργαστώ της επαφές μέσω του υπολογιστή.. Edited August 9, 2014 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εκτός των πολλών προγραμμάτων που υπάρχουν στο play διαβάστε και τα παρακάτω θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866 Γενικός κανόνας είναι οι επαφές να είναι αποθηκευμένες στο gmail account κι όχι τοπικά στη συσκευή. Και να είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Στο τζιμεηλ στο πισι πανω αριστερα Εχει πεδιο επαφες Απο εκει κανεις ο,τι θες Ομαδες κλπ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά καλημέρα, δεν ξέρω εάν είναι το σωστό θέμα αλλά θα το ρωτήσω και με παραπέμπετε εκεί που πρέπει. Πως μπορώ να σβήσω από το Gmail της παλιές συσκευές μου ; Πάω στη διαχείριση ξετικάρω τις παλιές αλλά αυτές συνεχίζουν να υπάρχουν στη λίστα, υπάρχει τρόπος να διαγραφούν μόνιμα ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά καλημέρα, δεν ξέρω εάν είναι το σωστό θέμα αλλά θα το ρωτήσω και με παραπέμπετε εκεί που πρέπει. Πως μπορώ να σβήσω από το Gmail της παλιές συσκευές μου ; Πάω στη διαχείριση ξετικάρω τις παλιές αλλά αυτές συνεχίζουν να υπάρχουν στη λίστα, υπάρχει τρόπος να διαγραφούν μόνιμα ; Από το Gmail ή από το Google Play; Που στο gmail έχει παλιές συσκευές, αν εννοείς εκεί.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Από το Gmail ή από το Google Play; Που στο gmail έχει παλιές συσκευές, αν εννοείς εκεί.. Έχεις δίκιο στο Google Play καταλήγει αλλά εγώ το βρήκα ώς εξής: Gmail==>Λογαριασμός==>Εργαλεία Δεδομένων==>Πίνακας Ελέγχου==>Προβολή Στοιχείων Λογαριασμού==>2η καρτέλα "Android"==>και εκεί δείχνει πως συσκευές είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σου. Το θέμα είναι πως σβήνω από εκεί τις παλιές . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Νομίζω πως το έχω συγχρονήσει με τη Google αλλά θέλω να πάψουν οι επαφές να βρίσκονται στη Google. Θέλω όλες να βρίσκονται στο κινητό! .Αν κλειεσεις τον συγχρονισμο(εχεις δικαιωμα να αποτρεψεις συγχρονισμο σε καποια εφαρμογη) θα μπορεσεις να διαγραψεις οσες επαφες θες απο τον gmail λογαριασμο.. προσεχε ομως γιατι αν δεν ειναι κλειστος καθε διαγραφη στον σερβερ θα διαγραφεται και στο κινητο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Αντέγραψα τις επαφές μου από την sd κάρτα στο τηλέφωνο (Τ5s android 4.2.2). Συγχρόνησα και το google account και οι επαφές πέρασαν στο gmail. Ενώ οι επαφές στο τηλ. εμφανίζονται μονές όταν κάνω search για εύρεση ονόματος η λίστα που εμφανίζεται έχει όλες τις επαφές διπλές (παρόλο που στην επιλογή "επαφές για προβολή" είναι επιλεγμένο μόνο το τηλ. και όλα τα άλλα μη τσεκαρισμένα (λογ/σμοί, sim, προσαρμογή). Επιπλέον ο συγχρονισμός με το google acocunt είναι κλειστός και πάραυτα συμβαίνει αυτό Αν κάποιος ξέρει κάτι θα ήταν πολύ χρήσιμο. Edited September 24, 2014 by geco007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μάλλον τις εχεις διπλοπεράσει κιόλας... πήγαινε στις επαφές στο gmail με browser, οπου μπορείς να μπεις και να διαγράψεις όσες θες. Μην το κάνεις από τη συσκευή, ίσως να μην σε αφήσει... κοίτα εδω εναν ωραίο τρόπο που κάνει ο φίλος και είναι εύκολος... εγω τις εχω μόνο google επαφές... σώ-θη-κα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλησπέρα! υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή και δωρεάν...για συγχρονσμό ΕΠΑΦΩΝ και ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ με outlook που να μπορείς να βάλεις κανόνες πχ τα δεδομένα του OUTLOOK υπερισχύουν (one way direction synch...ουσιαστικά) Αν έχετε την καλοσύνη πείτε μου διότι τα έχω χάσει! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλησπέρα! υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή και δωρεάν...για συγχρονσμό ΕΠΑΦΩΝ και ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ με outlook που να μπορείς να βάλεις κανόνες πχ τα δεδομένα του OUTLOOK υπερισχύουν (one way direction synch...ουσιαστικά) Αν έχετε την καλοσύνη πείτε μου διότι τα έχω χάσει! Ευχαριστώ! MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts