venividivici Δημοσιεύτηκε October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2010 Καλησπερα ενδιαφερομαι για φοιτητικο ιντερνετ δεν με ενδιαφερει καθολου το τηλεφωνο μπορει καποιος να μοπυ πει ποια εταιρια συμφερει? connx sta 24 12,90 ειναι μονο αυτα η συν 15 παγιο? αν ειναι ετσι καλυτερα συμφερει τελλασ στα 24 με 19.9 σωστα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Καλησπερα ενδιαφερομαι για φοιτητικο ιντερνετ δεν με ενδιαφερει καθολου το τηλεφωνο μπορει καποιος να μοπυ πει ποια εταιρια συμφερει? connx sta 24 12,90 ειναι μονο αυτα η συν 15 παγιο? αν ειναι ετσι καλυτερα συμφερει τελλασ στα 24 με 19.9 σωστα? Εγώ έχω forthnet...15€/μήνα για τους πρώτους 6 και μετά 25€/μήνα Την Τελάς την φοβήθηκα..ακούω διάφορα Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ποιο ειναι το πιο οικονομικο πακετο* που μπορει να αποκτησει ενας φοιτητης? [τα παντα ολα μεσα(αριθμοδοτηση, ποσο/μηνα, τυχον δωρα που υπαρχουν,κλπ)] επισης σε ολες τις εταιριες πρεπει να μεινεις 12 μηνες για να μπορεσεις να διακοψεις το συμβολαιο? *μιλαω παντα για WIFI ρουτερ. οχι ενσυρματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Tο πιο συμφέρον πακέτο το έχει η forthnet, αρκεί να είσαι κοντά στο δίκτυό της για να έχεις καλό σήμα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Tο πιο συμφέρον πακέτο το έχει η forthnet, αρκεί να είσαι κοντά στο δίκτυό της για να έχεις καλό σήμα. δεν ισχυει παντα αυτο. και εγω που ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Για να βαλεις φοιτητικο θα πρεπει υποχρωτικα να πληρωνεις παγιο στον ΟΤΕ, οποιαδηποτε εταιρια κι αν επιλεξεις. Προβληματα στο φοιτητικο δε θα υπαρχουν οπως οταν εισαι σε ιδιοκτητο καθως το δικτυο δρομολογειται μεσω ΕΔΕΤ με οποια πλεονεκτηματα αυτο εχει. Αν δε βαλεις φοιτητικο κοιτας προσφορες απ' ολες τις εταιριες και βαζεις οτι σε συμφερει. Υποψιν οτι αριθμοδοτηση απευθειας απο εναλλακτικο χωρις προηγουμενως να υπαρχει γραμμη μπορει να παρει καμποσους μηνες εκτος κι αν εισαι τοσοοοο τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δεν ισχυει παντα αυτο. και εγω που ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα Ναι έχεις δίκιο, γενικά η forthnet δεν έχει σταθερό σήμα και αρκετές φορές πέφτει και το ίντερνετ. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Για να βαλεις φοιτητικο θα πρεπει υποχρωτικα να πληρωνεις παγιο στον ΟΤΕ, οποιαδηποτε εταιρια κι αν επιλεξεις. Προβληματα στο φοιτητικο δε θα υπαρχουν οπως οταν εισαι σε ιδιοκτητο καθως το δικτυο δρομολογειται μεσω ΕΔΕΤ με οποια πλεονεκτηματα αυτο εχει. Αν δε βαλεις φοιτητικο κοιτας προσφορες απ' ολες τις εταιριες και βαζεις οτι σε συμφερει. Υποψιν οτι αριθμοδοτηση απευθειας απο εναλλακτικο χωρις προηγουμενως να υπαρχει γραμμη μπορει να παρει καμποσους μηνες εκτος κι αν εισαι τοσοοοο τυχερος. :confused: Εγώ έχω φοιτητικό forthnet...δεν χρειάζεται πάγιο ΟΤΕ Επίσης δεν υπήρχε γραμμή και χρειάστηκε λιγότερο από 1 μήνα και είχε τέλος ενεργοποίησης γύρω στο 50άρικο € Αν υπάρχει ήδη γραμμή ΟΤΕ είναι δωρεάν Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 :confused: Εγώ έχω φοιτητικό forthnet...δεν χρειάζεται πάγιο ΟΤΕ Επίσης δεν υπήρχε γραμμή και χρειάστηκε λιγότερο από 1 μήνα και είχε τέλος ενεργοποίησης γύρω στο 50άρικο € Αν υπάρχει ήδη γραμμή ΟΤΕ είναι δωρεάν Δεν εχεις το ΔΙΟΔΟΣ φοιτητικο τοτε, αλλα το φοιτητικο της 4νετ μεσω ιδιοκτητου δικτυου. Τελειως διαφορετικα. Το ΔΙΟΔΟΣ φοιτητικο παρεχεται μεσω μεριζομενης προσβασης στον τοπικο βροχο (shared LLU). Επισης, η 4νετ πλεον δε δινει μεσω του ΔΙΟΔΟΣ συνδρομες. Το οτι δεν υπηρχε γραμμη και εκανε λιγοτερο απο μηνα να τη βαλουν σημαινει οτι εισαι στο 1% της κατηγοριας αυτης, δηλαδη πολυ τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δεν εχεις το ΔΙΟΔΟΣ φοιτητικο τοτε, αλλα το φοιτητικο της 4νετ μεσω ιδιοκτητου δικτυου. Τελειως διαφορετικα. Το ΔΙΟΔΟΣ φοιτητικο παρεχεται μεσω μεριζομενης προσβασης στον τοπικο βροχο (shared LLU). Επισης, η 4νετ πλεον δε δινει μεσω του ΔΙΟΔΟΣ συνδρομες. Το οτι δεν υπηρχε γραμμη και εκανε λιγοτερο απο μηνα να τη βαλουν σημαινει οτι εισαι στο 1% της κατηγοριας αυτης, δηλαδη πολυ τυχερος. Κάπου τα μπέρδεψα...ναι την φοιτητική προσφορά της forthnet έχω(στα λόγια γιατί και στους μη φοιτητές πάλι 15/μήνα είναι για τους πρώτους έξι) Νομίζω ότι είναι η πιο φθηνή λύση Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το περίμενα να μου το συνδέσουν τόσο γρήγορα!:lol: Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Το φοιτητικό πακέτο της forthnet είναι στα ίδια λεφτά με το απλό adsl της δηλαδή; Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το περίμενα να μου το συνδέσουν τόσο γρήγορα! Ίσως επειδή δεν χρειαζόταν να μεσολαβήσει τόσο πολύ ο ΟΤΕ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Το φοιτητικό πακέτο της forthnet είναι στα ίδια λεφτά με το απλό adsl της δηλαδή; Ακριβώς! http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10013029 Απλά τώρα στο φοιτητικό δίνουν δώρο και ένα antivirus Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonoulis Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Το φοιτητικό δεν πολυσυμφέρει αφού και πολύ χαρτούρα έχει και ουσιαστικά δε γλυτώνεις λεφτα. Καλύτερα να πας σε μια λύση πακέτου lite απο forthnet ή hol. Εγώ hol έχω χωρίς προβλήματα. Τώρα όμως θα έβαζα forthnet γιατί κάνουν Mirroring το utube και πηγαίνει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κι εγώ όπως το ακούω το φοιτητικό θα το επέφευγα...αφού στα ίδια λεφτά έρχονται γιατί να τρέχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts