Jump to content

[Επίσημο] Motorola EX122 και dual SIM EX128

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίρνω το ρίσκο να σου απαντήσω χωρίς να είμαι σίγουρος...

Νομίζω πως δεν παίρνει θέματα το συγκεκριμένο κινητό...

Για το δικό μου θέμα να πω ότι τελικά είχε πρόβλημα η πλακέτα την οποία και άλλαξα εντός εγγύησης και τώρα βλέπει κανονικά το PC :D

• 4 weeks later...
Υπάρχει κάποιος που έχει δει έστω και ένα βίντεο στο youtube με το συγκεκριμένο τηλέφωνο (EX122); Με το που επιλέγεις κάποιο βίντεο για να το δεις, σε ρωτάει "ενεργοποίηση ροής;", πατάς ναι και σου λέει "η σύνδεση απέτυχε"... Το πήρα τσάμπα με επιδότηση από Cosmote με το σκεπτικό να το έχω του πεταματού για χρήση internet και multimedia στο αυτοκίνητο αλλά μου φαίνεται πως ούτε γι' αυτό δεν κάνει! :wacko:

• 2 months later...
  • 10 months later...

Επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω, αν μπορεί κάποιος να μου πει

1) πώς γίνεται η εναλλαγή από την 1 σιμ στην άλλη?

2) είναι και οι 2 σιμ active δηλ ενώ μιλάς στην 1 και σε πάρει κάποιος στην άλλη μπορείς να απαντήσεις? Και αν όχι, μπορείς να κάνεις εκτροπή κλήσης και να σου έρθει στην 1 σιμ οπότε θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S