bomber21 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παίρνω το ρίσκο να σου απαντήσω χωρίς να είμαι σίγουρος... Νομίζω πως δεν παίρνει θέματα το συγκεκριμένο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ClownPrince Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Για το δικό μου θέμα να πω ότι τελικά είχε πρόβλημα η πλακέτα την οποία και άλλαξα εντός εγγύησης και τώρα βλέπει κανονικά το PC :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Υπάρχει κάποιος που έχει δει έστω και ένα βίντεο στο youtube με το συγκεκριμένο τηλέφωνο (EX122); Με το που επιλέγεις κάποιο βίντεο για να το δεις, σε ρωτάει "ενεργοποίηση ροής;", πατάς ναι και σου λέει "η σύνδεση απέτυχε"... Το πήρα τσάμπα με επιδότηση από Cosmote με το σκεπτικό να το έχω του πεταματού για χρήση internet και multimedia στο αυτοκίνητο αλλά μου φαίνεται πως ούτε γι' αυτό δεν κάνει! :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Το ΕΧ128 μόνο 70€ στον Κωτσόβολο και στα Electroworld!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω, αν μπορεί κάποιος να μου πει 1) πώς γίνεται η εναλλαγή από την 1 σιμ στην άλλη? 2) είναι και οι 2 σιμ active δηλ ενώ μιλάς στην 1 και σε πάρει κάποιος στην άλλη μπορείς να απαντήσεις? Και αν όχι, μπορείς να κάνεις εκτροπή κλήσης και να σου έρθει στην 1 σιμ οπότε θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts