Firebrand Δημοσιεύτηκε October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2010 Γεια χαρά παιδιά. Έχω ένα router με τέσσερα ports. Σε ένα από τα ports έχω συνδέσει ένα 5port switch αλλά δεν έχω καθόλου access. Τι ρυθμίσεις χρειάζεται. Το switch έχει και θύρα uplink αλλά δεν έκανε διαφορά και που την χρησιμοποίησα. Θέλω να έχω τον router σε ένα χώρο και το switch σε άλλο και κάνο επέκταση του δικτύου με το switch. Κάθε βοήθεια και ιδέα καλοδεχούμενη. Μόνο μη μου πείτε ότι τσάμπα το εικοσάρικο για το switch. Thanx! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κανονικα επρεπε να παιζει αμεσως. Αν βαλεις το switch στο ρευμα και μετα βαλεις πανω του ενα PC,σου δειχνει connectivity? Ετσι χωρις να το ενωσεις στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τo switch ποιο ακριβώς μοντέλο είναι; Στα χρήματα που λες ότι το πήρες σίγουρα είναι unmanaged που σημαίνει ότι θα έπαιζε αμέσως μόλις το έβαζες στο modem router σου. Πιστεύω, εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα καλώδια σου, ότι έχει πρόβλημα το switch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts