Jump to content

ξεκλείδωμα αρχείων online????

sculper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλαιότερα είχα χάσει τον κωδικό από ένα .doc αρχείο και ένας γνωστός μου είχε δώσει κάποιο site που σου ξεκλείδωνε online ότι ήθελες με κάποιο αντίτιμο φυσικά. Το θέμα είναι ότι έχω χάσει το link και δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου πιο ήταν.

έχει κανείς καμιά ιδέα??????

Και το site να σου βρεί κάποιος, θα χρειαστεί από 23.000 χρόνια (για μια class A attack) έως 85 μέρες (για class F attack - 10^9 passwords/sec που πετυχαίνεται μόνο με distributed computing) για ένα password των 8 χαρακτήρων (γράμματα, αριθμοί, σύμβολα). Ακόμα και να χρησιμοποιήσουν προϋπολογισμένα hash tables ή συνδυασμούς με dictionary attacks, ο χρόνος θα εξακολουθήσει να είναι αρκετά μεγάλος (μήνες ή και χρόνια).

Μη πετάξεις τζάμπα λεφτά, αν θυμάσαι ότι χρησιμοποίησες μικρό και απλό password (μέχρι 6 χαρακτήρες ας πούμε και χωρίς σύμβολα), googlαρε για brute-force word password recovery και πιστεύω θα σου βγάλει αρκετά tools για να δοκιμάσεις μόνος σου...

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

ο κωδικός που είχε το αρχείο που τους είχα στείλει είχε 7 χαρακτήρες με γράμματα - και ! και νούμερα!

την επόμενη μέρα μου το είχαν ξεκλειδώσει...

ήταν τέλεια...

νομίζω είχα δώσει 10 ευρώ

κρίμα να μην μπορώ να το βρω!

υ.γ. Θα γινόταν άμεσα αλλά μου είπαν πρέπει να είχα κάποιο θέμα εγώ στο upload και τους έστειλα το αρχείο με mail!

Είσαι τυχερός γιατί είχες λιγότερους από 8 χαρακτήρες στο password. Προφανώς χρησιμοποίησαν distributed computing (πολλούς υπολογιστές ή/και πολλές GPUs αποκλειστικά για password recovery). Για 7 χαρακτήρες ο χρόνος για Class F brute-force attack είναι περίπου 20 ώρες (σχετικός πίνακας : http://www.lockdown.co.uk/?pg=combi , σε ενδιαφέρει το recovery full-ASCII 96 χαρακτήρων).

Ένα χαρακτήρα παραπάνω να είχε το password (8 δηλαδή), θα έκαναν 83 μέρες να στο βρούνε...

Edited by Candlemass
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery