Jump to content

Απο AVI σε MP4[κινητο]

Giorgos007
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μερικα αρχεια σε .AVI μικρα σε μεγεθος.Θελω να τα μεταφερω στο κινητο μου.Το κινητο που εχω ειναι το sony ericsson AINO.Το κινητο εχει αναλυση:240χ432 pixel resolution.Επισης τα βιντεακια που τραβαω με το κινητο μου ειναι σε δυο μορφες:nHD & VGA.Επισης βλεπω οτι τα αρχεια που εχω στο κινητο μου,ειναι 640χ352. Αυτα ολα με εχουν μπερδεψει λιγο.Σε ενα προγραμμα free για μετατροπη που εχω,εχει διαφορα:λεει,ας πουμε,συμβατο με κιν.τηλ.320χ240 MPEG4,συμβατο με κιν.τηλ.320χ240 ΧVID ή AVC και αλλες ποιο μεγαλες αναλυσεις,να μην σας κουραζω.Η ερωτηση μου:Εγω τελικα τα AVI αρχεια που εχω,σε τι αναλυση θα πρεπει να τα μεταφερω στο κινητο[AINO] που εχω? Σας ευχαριστω πολυ.

Καλημερα.Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μερικα αρχεια σε .AVI μικρα σε μεγεθος.Θελω να τα μεταφερω στο κινητο μου.Το κινητο που εχω ειναι το sony ericsson AINO.Το κινητο εχει αναλυση:240χ432 pixel resolution.Επισης τα βιντεακια που τραβαω με το κινητο μου ειναι σε δυο μορφες:nHD & VGA.Επισης βλεπω οτι τα αρχεια που εχω στο κινητο μου,ειναι 640χ352. Αυτα ολα με εχουν μπερδεψει λιγο.Σε ενα προγραμμα free για μετατροπη που εχω,εχει διαφορα:λεει,ας πουμε,συμβατο με κιν.τηλ.320χ240 MPEG4,συμβατο με κιν.τηλ.320χ240 ΧVID ή AVC και αλλες ποιο μεγαλες αναλυσεις,να μην σας κουραζω.Η ερωτηση μου:Εγω τελικα τα AVI αρχεια που εχω,σε τι αναλυση θα πρεπει να τα μεταφερω στο κινητο[AINO] που εχω? Σας ευχαριστω πολυ.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις την δικη τους εφαρμογη?

http://www.sonycreativesoftware.com/products/mediago/default_enu.asp

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιατι δεν χρησιμοποιεις την δικη τους εφαρμογη?

http://www.sonycreativesoftware.com/products/mediago/default_enu.asp

Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν το ηξερα οτι γινεται & απο εκει.Επειδη ομως μπαινοντας στην εφαρμογη Media Go,πως θα κανω στη συνεχεια,ωστε να επιλεξω το αρχειο AVI απο τον υπολογιστη μου & να μεταφερθει στο κινητο με τις σωστες αναλυσεις? Ευχαριστω και παλι.

Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν το ηξερα οτι γινεται & απο εκει.Επειδη ομως μπαινοντας στην εφαρμογη Media Go,πως θα κανω στη συνεχεια,ωστε να επιλεξω το αρχειο AVI απο τον υπολογιστη μου & να μεταφερθει στο κινητο με τις σωστες αναλυσεις? Ευχαριστω και παλι.

Γιωργο αυτο δεν το ξερω γιατι δεν εχω se κινητο και δεν το εχω δουλεψει

ρωτησε τα παιδια σε καποια threads se (vivaz,w995 κλπ)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιωργο αυτο δεν το ξερω γιατι δεν εχω se κινητο και δεν το εχω δουλεψει

ρωτησε τα παιδια σε καποια threads se (vivaz,w995 κλπ)

ok σε ευχαριστω πολυ.

Αρκετά καλό utility για μετατροπές video: http://www.any-video-converter.com/

Πραγματι ειναι πολυ καλο.Εκανα μερικες μετατροπες σε:video codec ->XVID & frame size->320x240 & μου βγηκαν καλα τα βιντεακια για το κινητο.Ευχαριστω πολυ.

Ακόμη ενας οδηγός Εδώ..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr