partakias80 Δημοσιεύτηκε October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2010 Καλησπερα κατ'αρχας. Στο εξοχικο μου(Αγιοι Θεοδωροι) εχει ο δημος free wi-fi ολο τον χρονο.Προσπαθησα να πιασω απο laptop αλλα εβρισκε πολυ ασθενες σημα.Πηρα μια ra-link usb καρτα δικτυου κ ενα καλωδιο και σηκωθηκα πιο ψηλα με αποτελεσμα να καταφερω να δω google.:p Βρισκει περιπου 4-5 Agioi Theodoroi δικτυα.Μπαινω με περιπου 37% δυναμη και 50-70% link quality.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα'θελα να με βοηθησετε μηπως και ανεβω λιγο να ειμαι σταθερος,γιατι τωρα ενω σερφαρω 30 λεπτα ας πουμε αλλαζει δικτυο μονο του και ξανα μανα. Αξιζει να παω σε ενα router με τα υπαρχοντα δεδομενα;Η κεραια μου σε db νομιζω δεν ειναι πολυ μεγαλη.ΕΙναι αποσπωμενη παντως σιγουρα. Δωστε και σωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Κανενας ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δοκίμασε κάτι τέτοιο, που σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη λήψη. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts