mitsarasGF Δημοσιεύτηκε October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2010 Γεια σας, τον τελευταιο καιρο το laptop μου βγαζει μια μπλε οθονη σε ασχετα χρονικα διαστηματα. Τα στοιχεια της οθονης που μου δινει ειναι αυτα: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 50 BCP1: FFFFFFF6 BCP2: 00000000 BCP3: 82452001 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\Mini100410-01.dmp C:\Users\maria\AppData\Local\Temp\WER-88889-0.sysdata.xml C:\Users\maria\AppData\Local\Temp\WER3513.tmp.version.txt Εχει κανενας καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι αυτο,για ποιο λογο μου το βγαζει και πως μπορω να το αντιμετωπισω;Περιμενω τη βοηθεια σας.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εγκατέστησες πρόσφατα κάποια συσκευή ή κάποιο πρόγραμμα? Τα στοιχεία που δίνεις δεν βοηθούν μιας και η αναφορά του προβλήματος είναι μέσα στα αρχεία που δίνεις τη διαδρομή στο τέλος. Γενικά μπόρεί να συμβαίνει οτιδήποτε, από υπερθέρμανση κάπου, από πρόβλημα σε driver, σε πρόγραμμα κλπ Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 χωρίς να ξέρω τρομερά από υπολογιστές το έκανε και σε εμένα αυτό!δεν ξέρω αν έβγαζε τους ίδιους κωδικούς αλλά το άνοιξα το καθάρισα γιατί είχε μαζέψει αρκετεί σκόνη και βούηζε και μετά όλα οκ!(το άνοιξα επειδή ήταν desktop!δεν τολμάω στο laptop να κάνω τέτοιο πράγμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts