Jump to content

Εκτυπωτές Dot Matrix και πολλαπλά αντίγραφα

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς μερικοί πρέπει να χρησιμοποιούμε ακόμα αυτούς τους χάλια εκυτπωτές που οι εταιρείες φροντίζουν να τους πουλάνε πανάκριβα γιατι ξέρουν ότι όσοι τους χρειάζονται, δεν μπορούν να πάρουν inkjet. nway στο θέμα μας, θέλω έναν dot matrix για να τυπώνει πολλαπλό χαρτί με καρμπον (δελτια αποστολής) Έχω καταλήξει σε Epson σε 2 μοντέλα αλλά θέλω μια διευκρίνηση.

Όταν λεει ότι παίρνει 1 (πρωτότυπο) + 4 (αντίγραφα) εννοεί ότι παίρνει ένα πρωτότυπο, 4 αντίγραφα και τα 4 καρμπον τους ή 1 πρωτότυπο, 2 αντίγραφα και 2 καρμπον; :confused:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Γι'αυτό καθ'αυτό το ερώτημα δεν έχω απάντηση. Μια πρόταση μόνο για το θέμα της μάρκας. Επειδή στη δουλειά έχω 2 παλιούς Fujitsu DL3800 κι έχουν αποδειχτεί σκυλιά, μήπως να κοίταζες και προς τα'κει? (αν βγάζει ακόμα κρουστικούς η Fujitsu)...

(Υποθέτω πάντως ότι τα καρμπόν δεν λογίζονται ως αντίγραφα...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (12 Μάρ. 2004 , 18:28)

Τα χαρτιά (είτε τιμολόγια είτε οτιδήποτε άλλο) έχουν επάλειψη στην πίσω όψη καρμπόν.

τα δικά μας δεν έχουν επάλειψη ακριβώς αλλά πρόσθετο φύλλο καρμπον.

Γι'αυτό καθ'αυτό το ερώτημα δεν έχω απάντηση. Μια πρόταση μόνο για το θέμα της μάρκας. Επειδή στη δουλειά έχω 2 παλιούς Fujitsu DL3800 κι έχουν αποδειχτεί σκυλιά, μήπως να κοίταζες και προς τα'κει? (αν βγάζει ακόμα κρουστικούς η Fujitsu)...

(Υποθέτω πάντως ότι τα καρμπόν δεν λογίζονται ως αντίγραφα...)

Αν θέλω σκυλιά ξέρω ότι πρέπει να πάρω brother, έχουμε 2 από το 80κάτι που δουλεύαν μέχρι πριν από 2-3 χρόνια και ήταν τα σκυλιά. Αλλά και τα service τους και η αγορά τους είναι σε απαγορευτικές τιμές σήμερα ειδικά μιας και ο όγκος τον εκτυπώσεων μειώνεται σιγά σιγα. Στους epson καταλήξαμε γιατί έχουμε έναν εδώ και 6-7 χρόνια (880) και δεν έχει πάθει τίποτε ενώ μένει πολλές φορές ολόκληρη νύχτα να τυπώνει και είναι σε λογικές τιμές.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::