Jump to content

[MULTI] PES 2011 (Pro Evolution Soccer)

giothesuper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε τροπο παιχνιδιου ειναι χειροτερο αλλα σε θεμα γραφικων δεν παιζεται:D

για στειλε λινκ:p

οντως γραφικα συμφωνουν ολοι... το μονο που με λειπει ειναι περισσοτερες ομαδες αλλα ας ειναι καλα η ΕΑ :mad:

ειναι μαζι με συνεντευξη του τι θα κανουν στο νεο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 236
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eνταξει , διαφωνουμε αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμος.

anyway, τι ομαδες διαλεγετε συνηθως?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

προτιμω συνηθως την chelsea, απο το προ5 :D και μετα στο Online επειδη ολοι παιρνουν μπαρτσελονα ελεω μεσι, ρεαλ :p α καμια φορα και αρσεναλ η γιουβε... και φυσικα την ΠΑΟΚαρα :up:

Εγώ δεν έχω δει το "ΦΙΦΑ" σε PS. Λένε ότι είναι φοβερό.

Στο PC που παίζω εγώ, το FIFA παραμένει... "Φίφα"! Το PES είναι εκπληκτικό στο PC - σε σχέση με το "Φίφα".

Δεν παίζω ΠΟΤΕ τη νέα έκδοση αμέσως, διότι στο PES (που ΔΕΝ έχει τα δικαιώματα των περισσοτέρων ομάδων) περιμένω απ' ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ team που φτιάχνουν mod (το "PESEdit"), να φτιάξουν και να τελειοποιήσουν το mod τους, γιατί θέλω να παίζω τέλεια Premiership (με Championship Division κι απ' όλα).

Τώρα, σχεδόν τελειοποίησαν το mod, έφτιαξα κι εγώ (μου βγήκε ο πάτος) όλα τα γήπεδα της Αγγλίας...

...έγινε πια Γ*ΜΑΤΟ το ποδοσφαιράκι! Έχω και τον ανηψιό μου (5χρονος) που μου 'ρχετε "κολαούζος" και παίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Το topic αφορά το PES 2011 και μόνο αυτό. Δεν είναι χώρος για συζητήσεις για άλλα παιχνίδια όπως το FIFA και συγκρίσεις ή για το PES 2012 για το οποίο υπάρχει ξεχωριστό topic. Μείνετε στο θέμα.

οταν βρω χρονο θα το απεγκατστησω, εκ νεου εγκατασταση και σας ενημερωνω.

και μια ερωτηση για το gameplay. μπορω καπως να ρυθμισω τους παικτες ωστε να μη βγαινουν συνεχεια οφσα'ι'ντ? κανω απιστευτες φασεις αλλα τα γκολ ακρωνονται.

και μια ερωτηση για το gameplay. μπορω καπως να ρυθμισω τους παικτες ωστε να μη βγαινουν συνεχεια οφσα'ι'ντ? κανω απιστευτες φασεις αλλα τα γκολ ακρωνονται.

Κάποια ειδική ρύθμιση δεν υπάρχει γι' αυτό που λες. Μάλλον φταίει το σύστημα και το στήσιμο των παικτών που έχεις φτιάξει.

Τι σύστημα ακριβώς παίζεις ?

Όσο αφορά την αγαπημένη ομάδα, εγώ προτιμώ την άρσεναλ εδώ και πολλα χρόνια. Είναι ομάδα που μπορείς να παίξεις στρωτή μπαλίτσα και να φτιάξεις όσο πολύπλοκο σύστημα θέλεις.

Μιας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την προπονητική, μου αρέσουν πολύ τα συστήματα και όλο τα σκαλίζω και τα αλλάζω.

Εσείς τι σύστημα προτιμάτε, και τι στυλ σας αρέσει πιο πολύ ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

στις ρυθμισεις εχει κατι επιλογες στυλ επιθεσης και ετσι... πειραξε τες καποια ειναι νομιζω για να μην βγαινουν πολυ μπροστα

οντως γραφικα συμφωνουν ολοι... το μονο που με λειπει ειναι περισσοτερες ομαδες αλλα ας ειναι καλα η ΕΑ :mad:

ειναι μαζι με συνεντευξη του τι θα κανουν στο νεο

ειναι φοβερο παιχνιδι;)

δεν γραφω στο τοπικ του 2012 γιατι εγω ειμαι ο τελευταιος με το μυνημα και δεν θελω να κανω τροποποιηση γιατι δεν θα το δει κανεις...σε θεμα γραφικων ελπιζω να εχουμε βελτιωσεις

ολυμπιακο μπαρτσελονα και ελλαδα...;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

4-3-3 επιλεγω συνηθως, με καποιες τροποποιησεις στις θεσεις των παικτων.

@pgetsopoulos το χω κανει αυτο που λες, αλλα οι παικτες μενουν πολυ πισω. μεχρι κεντρο αντε και λιγο παρακατω πανε. με αυτο το συστημα αναγκαστικα παιρνω ενα παικτη, τρεχω, τρεχω, τρεχω για να βαλω γκολ...

απο ομαδες επιλεγω ιντερ, μπαρτσα, μιλαν(οχι συχνα), τσελσι και ΠΑΟΚ.

μαστερ λιγκ παιζω με ιντερ. τσου λου με παοκ :p

@pgetsopoulos το χω κανει αυτο που λες, αλλα οι παικτες μενουν πολυ πισω. μεχρι κεντρο αντε και λιγο παρακατω πανε. με αυτο το συστημα αναγκαστικα παιρνω ενα παικτη, τρεχω, τρεχω, τρεχω για να βαλω γκολ...

καλα ειπαμε μην το βαλεις και τερμα... απλα βρες ενα σημειο που να μην ανοιγοντε τοσο ωστε να πηγαινει οφ-σαιντ :)

τσελσι και ΠΑΟΚ.

αυτα ειναι :D :up: και γω cl με παοκαρα παιζω... και ml καμια φορα :p

καλα ειπαμε μην το βαλεις και τερμα... απλα βρες ενα σημειο που να μην ανοιγοντε τοσο ωστε να πηγαινει οφ-σαιντ :)

αυτα ειναι :D :up: και γω cl με παοκαρα παιζω... και ml καμια φορα :p

παιδια μια συμβουλη αμα δεν ξερετε...στο master league να πηγαινεται λιστα στοχων...εγω ετσι εχω φερει μπουφον και αλλους παιχταραδες ελλαδα:D

Φιλικά Γιώργος

παιδια μια συμβουλη αμα δεν ξερετε...στο master league να πηγαινεται λιστα στοχων...εγω ετσι εχω φερει μπουφον και αλλους παιχταραδες ελλαδα:D

στο 10 ειχα κανει βλακεια... τους εχωσα ολους σε λιστα μεταγραφης και σχεδον κανενας δεν ειναι πια σε φορμα, ολοι ντεφορμε και μισουν την ομαδα... καμια λυση ? οχι τιποτα αλλα οταν παιζεις με ανεβασμενη δυσκολια και οι 9 απο τους 11 ειναι φουλ ντεφορμε κατανταει κουραστικο... και δεν ερχεται και κανενας στην ομαδα αλλα νταξει :lol:

στο 10 ειχα κανει βλακεια... τους εχωσα ολους σε λιστα μεταγραφης και σχεδον κανενας δεν ειναι πια σε φορμα, ολοι ντεφορμε και μισουν την ομαδα... καμια λυση ? οχι τιποτα αλλα οταν παιζεις με ανεβασμενη δυσκολια και οι 9 απο τους 11 ειναι φουλ ντεφορμε κατανταει κουραστικο... και δεν ερχεται και κανενας στην ομαδα αλλα νταξει :lol:

για αυτο σου λεω πατα λιστα στοχων και θα εχεις παικτες;)

Φιλικά Γιώργος

σορρυ για το οφφ αλλα καμια λυση για το 10? θελω να παρω κατι τροπαια και παιζω ακομα...

σορρυ για το οφφ αλλα καμια λυση για το 10? θελω να παρω κατι τροπαια και παιζω ακομα...

για το master league???παιζε συνεχεια με βοηθεια προπονητη...εγω προσωπικα το εχω τερματισει το παιχνιδι αλλα δεν παιζω πολυ 11 λογο πιεσης του χρονου...αμα ειναι να θες να το τερματισεις και δεν εισαι τοσο καλος βαλτο begginer και τελειωσες:lol:

Φιλικά Γιώργος

οχι ρε μια χαρα ειμαι :p 4-5 αστερακια παιζω αλλα δε θελω να το κατεβασω... ακομα και στο beginner ομως τα σουτ πανε οπου να ναι με τους ντεφορμε

Γεννήθηκα στο Λίβερπουλ, στην Εdith Road, κάθετος της ANFIELD Road...

Υποθέτω, αντιλαμβάνεστε "ποιά" ομάδα επιλέγω μόνιμα!

οχι ρε μια χαρα ειμαι :p 4-5 αστερακια παιζω αλλα δε θελω να το κατεβασω... ακομα και στο beginner ομως τα σουτ πανε οπου να ναι με τους ντεφορμε

εγω θα κανω μια εξομολογιση...το bal το τερματισα με begginer δεν γινεται αλλιως...βαζει ο παιχτης μου 5 γκολ ανα καθε αγωνα...τι να σου πω δεν ξερω:lol:

Φιλικά Γιώργος

Σε αυτό που λες φίλε έχεις δίκιο μεν, αλλά...υπάρχει και το αλλά.

Στο 90% των παικτών που σου βγάζει στην λίστα είναι μεγάλοι σε ηλικία (για να μην πω το 100%). Και αν τους πάρεις, σε 2 χρονιές κάνουν retire, οπότε έχεις χάσει όλα τα λεφτά που έδωσες για να τους αγοράσεις, γιατί δεν τους αγοράζει κανείς στα 30-φεύγα τους.

Εγώ προσωπικά σε όλα τα pro, έχω σαν βασικό στόχο να φτιάχνω ομάδα πρότυπο, με μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 22. Συνήθως έχω 2-3 παίκτες από 25-30 και όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω από 25 υποχρεωτικά. Έτσι αυξάνω τον βαθμό δυσκολίας και δεν το βαριέμαι ποτέ γιατί ψάχνω συνεχώς για νέα ταλέντα.

Στο pes2011 έχω ήδη καταφέρει να ξετρυπώσω 4-5 ταλέντα, τα οποία τα αγόρασα όταν ήταν 18, είχαν overall rating κοντά στο 75, μου κόστισαν ο καθένας κάτω από 500.000, και τώρα μετά από 4 χρονιές είναι 24 χρόνων και όλοι με overall rating 97-99.

Παίζει σημαντικό ρόλο το manual training για κάθε παίκτη. Εκεί είναι όλο το ζουμί και τι θα επιλέξεις σε κάθε τομέα για κάθε παίκτη.

Όσο αναφορά τα συστήματα, το αμυντικό μου σύστημα είναι το 4-3-3, αν και σπάνια παίζω αμυντικά.

Σχεδόν πάντα παίζω 3-4-3 στην επιθετική του μορφή (3-1-2-3), και στα ντέρμπι συνήθως παίζω καθαρό 4-2-4.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γεννήθηκα στο Λίβερπουλ, στην Εdith Road, κάθετος της ANFIELD Road...

Υποθέτω, αντιλαμβάνεστε "ποιά" ομάδα επιλέγω μόνιμα!

Υep

Respect στην Liverpool. H Μεγαλυτερη ομαδα σε ιστορια και τιτλους σε Αγγλια και Ευρωπη (απο αγγλικες)

και μαζι με Ajax, Real (δυστυχως), Milan (δυστυχως x2) και Bayern, οι μεγαλυτερες στον κοσμο.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Υep

Respect στην Liverpool. H Μεγαλυτερη ομαδα σε ιστορια και τιτλους σε Αγγλια και Ευρωπη (απο αγγλικες)

και μαζι με Ajax, Real (δυστυχως), Milan (δυστυχως x2) και Bayern, η μεγαλυτερες στον κοσμο.

Αν και είμαστε offtopic να πω το εξής. Προσωπικά για μένα μια ομάδα είναι μεγάλη και την σέβομαι, όταν έχει αυτό που λέμε «διάρκεια».

Το να έχω έχω πάρει τους περισσότερους τίτλους σε ένα χρονικό διάστημα 50 ετών, αλλά τα 20 χρόνια από αυτά να είμαι μέτρια ομάδα, εμένα δεν μου δείχνει μεγάλη ομάδα. Προτιμώ να τερματίζω δεύτερος 50 χρόνια, παρά 20 πρώτος, 10 δεύτερος, 10 τρίτος και 10 πέμπτος. Ένα παράδειγμα έδωσα, δεν μιλάω συγκεκριμένα.

Στον αθλητισμό η διάρκεια κάνει την διαφορά. Προσωπική άποψη παντα.

LG G2 32GB D800 LTE

Σχεδόν πάντα παίζω 3-4-3 στην επιθετική του μορφή (3-1-2-3), και στα ντέρμπι συνήθως παίζω καθαρό 4-2-4.

θυμαμαι πιο παλια στο προ 5 που επαιζα ενα φανταστικο συστημα, 2-3-5 :lol: εβαζα πολλα γκολ παντως...

Υep

και μαζι με Ajax, Real (δυστυχως), Milan (δυστυχως x2) και Bayern, η μεγαλυτερες στον κοσμο.

γιατι δυστηχως βρε? τις συμπαθω και τις 2 :rolleyes:

Tonyk νομιζω οτι ολες αυτες οι ομαδες ειχαν διαρκεια... αν εξαιρεσεις τα τελευταια 2-3 χρονια η λιβρπουλ παντα ηταν 3αδα η 4αδα στην αγγλια, το πιο δυσκολο πρωταθλημα οπως και οι αλλες παντα ηταν κορυφαιες...

Edited by pgetsopoulos

"Δυστυχως" γιατι για προσωπικους λογους μου την σπαει η Ρεαλ (αλλα τελευταια την συμπαθω) και γιατι ειμαι Ιντερ (απο εποχη Ροναλντο)

Παιδια, ενα σχολιο για την liverpool εκανα και τον θαυμασμο μου στην ιστορια της ομαδας (και δεν νομιζω να μην εχει διαρκεια. μεσα στη τελευταια δεκαετια μονο στην Ευρωπη πηγε 2 τελικους Chapions League , το ενα το πηρε...και ενα τελικο UEFA Cup που το πηρε και αυτο)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂