ngel Δημοσιεύτηκε March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2004 Όλα καλά με τα wm 2003 στο 3870 (αν εξαιρέσουμε το σπαστικό popup για το bt)... αλλά τώρα χρειάζεται να ξαναβάλω τα 2002 γιατί στα 2003 δεν δουλεύει το gsm/gprs jacket... Δοκίμασα να περάσω την τελευτία rom των 2002, αλλά δεν κάνει σύνδεση... δεν κάνω κάτι λάθος μιας και έχω κάνει πολλές φορές αλλαγές στη rom... καμιά ιδέα... ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 αυτό που σου είπα στο τηλ σύντροφε :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 μάλλον όμως θα έχω ένα πρόβλημα... δεν έχω την rom... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αν όμως υπάρχει κάποιος στο forum με 3870 ίσως μπορεί να με βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Επίσημα μόνο ένα Pocket Pc μπορεί να γίνει downgrade σε 2002 αφού αναβαθμιστεί σε 2003 Και αυτό δεν είναι άλλο από το Loox 600 με πρόγραμμα που έχει βγάλει Η FSC στο site της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Όλα μπορούν να γίνουν... αρκεί να έχεις κρατήσει την παλιά rom... :worry: Το προγραμματάκι που λές, από που μπορώ να το κατεβάσω... (καλά ε... αν δεν μπορώ να το κάνω downgrade θα βιδωθώ και θα του βάλω Linux... αφορμή έψαχνα... :blink: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 και το 5450 :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 pos vazis linux sto ppc? exi na prosferi kati parapano apo ta win 2003? se qtek mpeni linux? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Φίλε μου να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό... τώρα καίγομαι... υπάρχει κανένας με 3870...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 δες στα 'εναλλακτικά pda' :) Υ.Γ. μπορείς κάποιος να μου στείλει τον resco picture viewer 4.xx στο alexiskass@yahoo.gr ? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Υ.Γ. μπορείς κάποιος να μου στείλει τον resco picture viewer 4.xx στο alexiskass@yahoo.gr ? Εγώ μπορώ να σου στείλω spam αν θες... να σε γράψω σε χιλιάδες mailing lists... :rolleyes: (μην ανησυχείς, δεν είναι στον χαρακτήρα μου... δεν κάνω τέτοια κι ας διαφωνούμε) -------------------------- @ngel, δοκίμασε να κάνεις post σε κανένα ξένο forum να δεις αν έχει κανένας εμπειρία με το θέμα και τη συγκεκριμένη περίπτωσή σου. Ααα, και μετά post εδώ να μάθουμε πώς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Παιδια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο... έφτιαξα μια rom from scratch και τώρα θέλω να την περάσω στο ipaq... για να μην μπλέξω πάλι με τον terminal emulator (αχ εκείνο το άρθρο του Frontier τότε στο unwired για το 3630 μου είχε βάλει παρόμοιους μπελάδες... :rolleyes: )... :D Μπορεί κάποιος να μου στείλει το exe της αναβάθμησης των 2003 για να κάνω restore αυτό που έφτιαξα... (και ο θεός βοηθός...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Σπύρο καλή τύχη και από μένα. να είναι ο Ηλιος μαζί σου (!) :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Let the Sun shine.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Κανείς που μπορεί να μου στείλει το exe...;;; Προσπάθησα να το κάνω με το παλιό restore των ppc2002 αλλά δεν μπορεί να το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 λογικά ίσως το έχει ο oxin rain. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Σε 2.20 δεν κατάφερα να το κάνω... τώρα κατεβάζω την 2.15 για να δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 To ίδιο... λογικά χρειάζομαι το UpgradeUt.exe από τα 2003... ποιό καλό παιδί μπορεί να μου το στείλει... είναι περίπου 600 kb... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Ή κάνω λάθος αλλαγές στην rom με τον hex editor... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Τίποτα παιδιά... νέκρωσα δύο φορές το ipaq με τις δοκιμές που έκανα... αλλά ευτυχώς το ξαναζωντάνεψα... σταματάω για τώρα γιατί με βλέπω να μην το γλιτώνω το εγκεφαλικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Σπύρο. τα θέλειο κ*λος σου ε? όχι δύο εγκεφαλικά μέσα σε μια week... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Έλα ρε... χαλαρά... για το άλλο ήμουν προετοιμασμένος εδώ και καιρό... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.... :D (σιγά που θα μου ξέφευγε...) Ήταν όσο απλό το φαντάστηκα... είχα ξεκινήσει σε πολύ καλό δρόμο... αλλά έσβηνα κάτι που χρειαζόταν... Μόλις ξεπεράσω το σοκ επανέρχομαι με αναλυτικές οδηγίες... :D Πάω για ύπνο... γιατί έχω αγώνα αύριο... (ξέρεις Αλέξη ποιόν υποδέχομαι αύριο... ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts