ioma Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Ναι μπαίνω κανονικά αλλά όπως είπα το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είναι άδειο!!! Να το αφήσω ως έχει ή να το περάσω χειροκίνητα??? Δεν θέλω να πειράξω κάτι που δουλεύει, αλλά θα κάνω ότι μου πείτε αν είστε σίγουροι :-) Εγω θα σου μπω την εμπειρια μου απο ενα νοκια που ειχα.Ειχα αφησει κενο το apn αφου το κινητο εμπαινε κανονικα στο νετ και ελεγα ολα οκ.Μεχρι που μου ηρθε ο λογαριασμος και διαπιστωσα οτι επρεπε να εχω περασει το apn Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zuratharamon Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 NAI με odin εφόσον λειτουργούν τα 3 κουμπιά! Διάβασε το πρώτο post του tyxerakias στο παρόν thread. Δίνει αναλυτικές οδηγίες. Τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά. Το θέμα μου είναι ότι η Original JM2 είναι με Eclair και λέει στην αρχική ότι ίσως έχουμε θέμα αν από Froyo πάμε σε Eclair. Παράθεση Zuratharamon @ ibizamania.gr .:Puritanical Euphoric Misanthropia:. .:Its all about free thought, beauty and sodomy:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά. Το θέμα μου είναι ότι η Original JM2 είναι με Eclair και λέει στην αρχική ότι ίσως έχουμε θέμα αν από Froyo πάμε σε Eclair. οχι δεν εχεις κανενα θεμα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Ναι μπαίνω κανονικά αλλά όπως είπα το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είναι άδειο!!! Να το αφήσω ως έχει ή να το περάσω χειροκίνητα??? Δεν θέλω να πειράξω κάτι που δουλεύει, αλλά θα κάνω ότι μου πείτε αν είστε σίγουροι :-) Εγω θα σου μπω την εμπειρια μου απο ενα νοκια που ειχα.Ειχα αφησει κενο το apn αφου το κινητο εμπαινε κανονικα στο νετ και ελεγα ολα οκ.Μεχρι που μου ηρθε ο λογαριασμος και διαπιστωσα οτι επρεπε να εχω περασει το apn Διαπίστωσα ότι για κάποιο λόγο το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είτε είναι άδειο είτε μάλλον εμφανίζεται άδειο / μαύρο. Πρόσθεσα APN και πάλι δεν το βλέπω, οπότε έκανα restore default και πάλι είναι άδειο. Όμως internet έχω μια χαρά. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω το ενεργό APN??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Διαπίστωσα ότι για κάποιο λόγο το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είτε είναι άδειο είτε μάλλον εμφανίζεται άδειο / μαύρο. Πρόσθεσα APN και πάλι δεν το βλέπω, οπότε έκανα restore default και πάλι είναι άδειο. Όμως internet έχω μια χαρά. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω το ενεργό APN??? Αν εχεις εγκαταστησει το market access/enable, απεγκατεστησε το και θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmin Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έγκατέστησα την Darky 5.2 και πραγματικά φυσάει σε ταχύτητα και απόκριση. Το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι με το market που πάω να κατεβάσω και εγκαταστήσω κάποια προγράμματα (π.χ. zougla , vodafone league) και κάνει πως παει να τα κατεβάσει αλλά σταματάει. Έχει κάποιος άλλος τη συγκεκριμένη rom και το συγκεκριμένο πρόβλημα; γιατί ψάχνοντας στο thread το αντίστοιχο του darky στο xda δεν έβγαλα άκρη. Με clear cache και data πάντως δεν λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έγκατέστησα την Darky 5.2 και πραγματικά φυσάει σε ταχύτητα και απόκριση. Το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι με το market που πάω να κατεβάσω και εγκαταστήσω κάποια προγράμματα (π.χ. zougla , vodafone league) και κάνει πως παει να τα κατεβάσει αλλά σταματάει. Έχει κάποιος άλλος τη συγκεκριμένη rom και το συγκεκριμένο πρόβλημα; γιατί ψάχνοντας στο thread το αντίστοιχο του darky στο xda δεν έβγαλα άκρη. Με clear cache και data πάντως δεν λειτούργησε. Η ρομ του darky έχει το καινούριο μάρκετ; Αν όχι δοκίμασε να το κατεβάσεις απο το sgs tools μήπως και κάνει την δουλειά αυτό Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) εβαλα και εγω την rom του darky...και οντως αξιζει η προσπαθεια... το maps ομως δεν μου ανοιγει καθολου... αυτο που μου λειπει ειναι το daily briefing που δεν ειναι στο κινητο μου. εχει κανεις ιδεα πως να το περασω? Edited December 14, 2010 by sk7lafkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Η ρομ του darky έχει το καινούριο μάρκετ; Αν όχι δοκίμασε να το κατεβάσεις απο το sgs tools μήπως και κάνει την δουλειά αυτό Sent from Galaxy ! βγηκε καινουργιο μαρκετ?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έγκατέστησα την Darky 5.2 και πραγματικά φυσάει σε ταχύτητα και απόκριση. Το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι με το market που πάω να κατεβάσω και εγκαταστήσω κάποια προγράμματα (π.χ. zougla , vodafone league) και κάνει πως παει να τα κατεβάσει αλλά σταματάει. Έχει κάποιος άλλος τη συγκεκριμένη rom και το συγκεκριμένο πρόβλημα; γιατί ψάχνοντας στο thread το αντίστοιχο του darky στο xda δεν έβγαλα άκρη. Με clear cache και data πάντως δεν λειτούργησε. Μου το κάνει κιεμένα πάντα σε κάθε ρομ που αλλάζω, Μετά το clear data στο "μαρκετ" και στο "πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων" θελει rebοot για να δουλέψει. Κάνε reboot και προσπάθησε να ξαναμπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zuratharamon Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 εβαλα και εγω την rom του darky...και οντως αξιζει η προσπαθεια... το maps ομως δεν μου ανοιγει καθολου... αυτο που μου λειπει ειναι το daily briefing που δεν ειναι στο κινητο μου. εχει κανεις ιδεα πως να το περασω? Ούτε σε μένα παίζουν τα maps. Στην πρώτη προσπάθεια που έκανα δεν επαιζαν ουτε οι εισερχόμενες... Με clean install εφτιαξε αυτό και χάλασαν οι χάρτες... Παράθεση Zuratharamon @ ibizamania.gr .:Puritanical Euphoric Misanthropia:. .:Its all about free thought, beauty and sodomy:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 λοιπον παιδια σημερα φλασαραμε το κινητο του nilolaki12 και δοκιμασαμε να περασουμε το swype με αυτη τη μεθοδο, αλλα μας εβγαζε συνεχως force close το swype.apk http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353 μετα το εγκαταστησαμε με τον τροπο αντικαταστασης των αρχειων στο system κτλ... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 λοιπον παιδια σημερα φλασαραμε το κινητο του nilolaki12 και δοκιμασαμε να περασουμε το swype με αυτη τη μεθοδο, αλλα μας εβγαζε συνεχως force close το swype.apk http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353 μετα το εγκαταστησαμε με τον τροπο αντικαταστασης των αρχειων στο system κτλ... :) νομιζω πως στο πρωτο ποστ εχει swype και πως να το περασεις εγω ετσι το χω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 νομιζω πως στο πρωτο ποστ εχει swype και πως να το περασεις εγω ετσι το χω σε ποιο πρωτο ποστ εννοεις? στο ποστ που παρεθεσα εχει να κατεβασουμε την εφαρμογη swype η οποια λενε οτι υποστηριζει και ελληνικα και απο κατω γραφει οτι εγκαθισταται μεσω cwm recovery... βαλαμε το cwm recovery καναμε install και το swype αλλα μας ελεγε εβγαζε συνεχως swype.apk force close Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 σε ποιο πρωτο ποστ εννοεις? στο ποστ που παρεθεσα εχει να κατεβασουμε την εφαρμογη swype η οποια λενε οτι υποστηριζει και ελληνικα και απο κατω γραφει οτι εγκαθισταται μεσω cwm recovery... βαλαμε το cwm recovery καναμε install και το swype αλλα μας ελεγε εβγαζε συνεχως swype.apk force close Ασχετη ερωτηση: Το cwm το εβαλες μεσω rom manager? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Ασχετη ερωτηση: Το cwm το εβαλες μεσω rom manager? οχι πεταξα μεσα στη συσκευη το αρχειακι zip του cwm, το μετονομασα σε update και μετα απο το recovery 2e, πατας update zip, κανει κατι 10 δευτερολεπτα, και μετα συνηθως θελει να το ξαναπατησεις παλι κανει τα δικα του για πολυ λιγο και μετα εχεις cwm recovery αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι στη jpu 2.2.1 που εχω παρ'ολο που του εχω περασει το cwm, μετα μολις ξαναμπουταρω μου φευγει και επανερχεται το 2e, κατι σαν μιας χρησης δηλαδη :lol: κατι το οποιο δεν συνεβαινε με αλλες ρομ... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 σε ποιο πρωτο ποστ εννοεις? στο ποστ που παρεθεσα εχει να κατεβασουμε την εφαρμογη swype η οποια λενε οτι υποστηριζει και ελληνικα και απο κατω γραφει οτι εγκαθισταται μεσω cwm recovery... βαλαμε το cwm recovery καναμε install και το swype αλλα μας ελεγε εβγαζε συνεχως swype.apk force close χωρις να ειμαι σιγουρος μπορει και να μη μπηκε καλα ξαναδοκιμασε το και κανε και κανα hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 οχι πεταξα μεσα στη συσκευη το αρχειακι zip του cwm, το μετονομασα σε update και μετα απο το recovery 2e, πατας update zip, κανει κατι 10 δευτερολεπτα, και μετα συνηθως θελει να το ξαναπατησεις παλι κανει τα δικα του για πολυ λιγο και μετα εχεις cwm recovery αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι στη jpu 2.2.1 που εχω παρ'ολο που του εχω περασει το cwm, μετα μολις ξαναμπουταρω μου φευγει και επανερχεται το 2e, κατι σαν μιας χρησης δηλαδη :lol: κατι το οποιο δεν συνεβαινε με αλλες ρομ... Χμμ ναι αυτος ειναι ο πιο απλος τροπος που τον ειχα κανει οταν ειχα ομως τα 3 κουμπια:p Οπως καταλαβες ψαχνω εναν ευκολο τροπο και αρκετα ασφαλη για οταν αποφασισω να μπω σε cwm και απο οτι εχω δει ο πιο απλος ειναι το rom manager. Επειδη δεν ψηνομαι να μπλεκω με adb κλπ για να επαναφερω τα 3 κουμπια, λεω για οποιαδηποτε δουλεια να χρησιμοποιω το cwm και οποτε το χρειαζομαι να μπαινω απο rom manager. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 χωρις να ειμαι σιγουρος μπορει και να μη μπηκε καλα ξαναδοκιμασε το και κανε και κανα hard reset περασαμε νεα ρομ, καναμε wipe data, το καναμε root αμεως μετα δοκιμασαμε το swype, δεν δουλευε, καναμε και ενα reboot μηπως και στρωσει αλλα δεν... καναμε ξανα wipe data, για να μην εχουμε τα force close αλλα παλι μας εβγαζε σφαλμα τελος παντων, πλεον το περασαμε απο πανω, με τον παραδοσιακο τροπο, απλα ειπα να δοκιμασουμε αυτο με το cwm που φαινοταν πιο γρηγορος τροπος... εσυ το περασες με το cwm και δουλεψε κανονικα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλησπέρα στην παρεούλα :). Σήμερα είχαμε γαλαξιακό myphone meeting :)))) Μιας και σήμερα είχα κάποιες δουλειές στο Ηράκλειο, κανονίσαμε και βρεθήκαμε με τα παιδιά suspect21 και nikolaki21. Φυσικά κάναμε τον χαβαλέ μας και ανταλλάξαμε απόψεις για κινητά και για τον γαλαξία μας. Μετά ο Βασίλης φλάσαρε τον γαλαξία του nikolaki21 με την jpu, την έκανε root, και πέρασε και το ελληνικό swype. Όλα πήγαν σούπερ και φυσικά ο φίλος nikolaki21 ήταν πολύ χαρούμενος. Εγώ τελικά κρατήθηκα και δεν φλάσαρα την 2.2.1 στο δικό μου. Έμεινα με την μαμά jg1 :). Το σημαντικό της σημερινής συνάντησης ήταν ότι κι' εγώ αλλά και ο φίλος nikolaki21 είδαμε live πως γίνεται η όλη διαδικασία για να μας φύγει και το άγχος του πρώτου φλασαρίσματος !!!! Όπως σας είχα υποσχεθεί, έχω γράψει σε βίντεο όλη την διαδικασία που κάναμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Οπότε τώρα όλοι αυτοί που θα αποφασίσουν να φλασάρουν, εκτός από τους οδηγούς του Αλέξανδρου (tyxeriakas), θα έχουν πλέον και όλα τα βήματα σε βίντεο οπότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα !!!! Όλα τα βήματα που έχω γράψει στο βίντεο περιγράφονται από τον Βασίλη οπότε πλέον ο οδηγός για μένα τελειοποιήθηκε μιας και υπάρχει και γραπτός και οπτικός αλλά και ηχητικός !!!! Το βίντεο το έχω γράψει σε high definition και έχει μέγεθος κοντά 1 gb. Θα το επεξεργαστώ και μόλις το ανεβάσω στο youtube θα σας δώσω το link εδώ. Στο τέλος της σημερινής συνάντησης έδειξα στον Βασίλη πως δουλεύει το λειτουργικό android και πως όταν χρειαστεί να βγάλει κάποια εφαρμογή από την μνήμη για να ελευθερώσει χώρο για να ανοίξει κάποια άλλη εφαρμογή, το android στην πραγματικότητα δεν κάνει ποτέ kill μία εφαρμογή αλλά την κλείνει προσωρινά και αποθηκεύει ακριβώς την τελευταία κατάσταση της ώστε όταν την ανοίξουμε ξανά, η εφαρμογή επαναφέρεται στην κατάσταση που εμείς την είχαμε αφήσει. Στην αρχή ο Βασίλης είχε έναν δισταγμό στο ότι γίνεται κάτι τέτοιο αλλά μετά που το είδε και στην πράξη άλλαξε γνώμη :lol: :lol: :lol: :lol:. * Ευχαριστούμε πολύ τον Βασίλη για την φιλοξενία και επίσης ευχαριστώ τον Βασίλη που ήρθε από το κέντρο του Ηρακλειου και με πήρε με την μηχανή του. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 μπραβο ρε παλικαρια γουσταρω γιαυτο ειναι τα φορουμ να βρισκομαστε που και που .......περιμενουμε το βιντεακι ....... Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Καλησπέρα στην παρεούλα :). Σήμερα είχαμε γαλαξιακό myphone meeting Μιας και σήμερα είχα κάποιες δουλειές στο Ηράκλειο, κανονίσαμε και βρεθήκαμε με τα παιδιά suspect21 και nikolaki21. .............................................................. * Ευχαριστούμε πολύ τον Βασίλη για την φιλοξενία και επίσης ευχαριστώ τον Βασίλη που ήρθε από το κέντρο του Ηρακλειου και με πήρε με την μηχανή του. καταρχας οι ευχαριστιες δεν χρειαζονται :) αυτο που λες για το android και το autokill εχεις δικαιο, και ειχα λανθασμενη εντυπωση αρχικα... :O σχετικα με το βιντεακι οταν το ανεβασεις, [εχουμε βαλθει ολοι να γινουμε ηθοποιοι, εγω, ο Πετρος (prattein aloga):lol: :lol: :lol:] ισως δεν ειναι το πιο κατατοπιστικο, σιγουρα ομως θα σας δωσει μια ιδεα, και θα δειτε οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο για να επιχειρησετε κατι τετοιο και οι υπολοιποι και γενικα πιστευω θα σας βοηθησει οσο να ειναι εγω νομιζω οτι ειναι ιδιο σχεδον με του Πετρου, αλλα αφου επεμενες να τραβηξουμε δεν ειχα προβλημα να δειξω και την υποκριτικη μου πλευρα... :lol::p edit Αντωνη δεν νομιζω να μεινεις παλι με την jg1?! Edited December 14, 2010 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 καταρχας οι ευχαριστιες δεν χρειαζονται :) αυτο που λες για το android και το autokill εχεις δικαιο, και ειχα λανθασμενη εντυπωση αρχικα... :O σχετικα με το βιντεακι οταν το ανεβασεις, [εχουμε βαλθει ολοι να γινουμε ηθοποιοι, εγω, ο Πετρος (prattein aloga):lol: ] ισως δεν ειναι το πιο κατατοπιστικο, σιγουρα ομως θα σας δωσει μια ιδεα, και θα δειτε οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο για να επιχειρησετε κατι τετοιο και οι υπολοιποι και γενικα πιστευω θα σας βοηθησει οσο να ειναι εγω νομιζω οτι ειναι ιδιο σχεδον με του Πετρου, αλλα αφου επεμενες να τραβηξουμε δεν ειχα προβλημα να δειξω και την υποκριτικη μου πλευρα... :lol::p edit Αντωνη δεν νομιζω να μεινεις παλι με την jg1?! Δεν θα μου φας εσυ το Oscar Βασιλη, ακους?!? :mad: :lol: Seriously παντως η αληθεια ειναι πως τα βινετακια θα βοηθησουν καποιους νεους χρηστες :) Αντωνη αντε καιρος ειναι να δεις και εσυ τα καλα της jpu! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μπραβο παιδια πολυ καλο αυτο που κανατε. Μακαρι και οι υπολοιποι να ειχαμε καπως την ευκαιρια για meetings. Περιμενουμε και το βιντεακι σας για να σας χειροκροτησουμε :p:lol: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδιά όταν πατάω *2767*4387264636# στο τηλέφωνο μου βγάζει "KOR" στην δευτερη γραμμη...τι σημαίνει αυτό?φοράω την jm2 και διαβάζω πριν κάνω αναβάθμιση σε froyo Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts