giorgosss189 Δημοσιεύτηκε September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2010 Καλησπερα, εχω τον εξωτερικο σκληρο δισκο my book και ξαφνικα μερικοι φακελοι με τα τραγουδια μου εγιναν κατι ασπρα εικονιδια που διπλα λεει αρχειο.Δεν εχουν ομως διαγραφει γιατι δεν εχει μεγαλωσει η χωρητικοτητα του σκληρου.Μηπως ξερει κανεις καμια λυση???Εχω ανεβασει και μια εικονα να δειτε πως ειναι τα αρχεια. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ανοιγουν οι φακελοι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosss189 Δημ. September 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 οι φακελοι ανοιγουν. τα αλλα τα ασπρα δεν ανοιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts