giothesuper Δημοσιεύτηκε September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2010 δεν ηξερα αν υπαρχει ενα τετοιο θεμα στο φορουμ για αυτο το ανοιξα..παιδια ψαχνω παιχνιδια με εγγραφη να γραφτω και να εχω να ασχολουμαι..μου αρεσει το στυλ του αθλητισμου δηλαδη γενικα τα παιχνιδια με μπασκετ ποδοσφαιρο αυτοκινητα και κτλ..επαιζα για λιγα χρονια Φυλετικες Μαχες αλλα βαρεθηκα ...και τετοια παιχνιδια μου αρεσουν.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 http://www.games.gr εκεί θα βρείς πολλά για αθλητισμό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 εχω μπει πολλες φορες..ενδιαφερομαι για παιχνιδια που φτιαχνεις λογαριασμους για να παιζεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 εχω μπει πολλες φορες..ενδιαφερομαι για παιχνιδια που φτιαχνεις λογαριασμους για να παιζεις Παιξε online αλλα μην κολλησεις μονο.Παιζε ας πουμε FiFa Online,NFS.Αν μπλεξεις με mmorpg ειναι σαν να εχεις καρκινο καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) http://www.king.com ,σε αυτό γίνεσαι μέλος και κερδίζεις πόντους. Επίσης να μπείς στο freeonlinegames.com Edited September 13, 2010 by vakon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 φιλε τι ειναι το mmorpg??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 φιλε τι ειναι το mmorpg??? Τα παιχνιδια που ειναι σαν το WOW,Lineage αυτα.Αν κολησεις μια φορα και σαρεσει θα παιζεις 5-6 χρονια (μπορει και παραπανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Τα παιχνιδια που ειναι σαν το WOW,Lineage αυτα.Αν κολησεις μια φορα και σαρεσει θα παιζεις 5-6 χρονια (μπορει και παραπανω) δεν μου αρεσει τετοιο στυλ..ενας φιλος μου εχει ποροθει με metin2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 http://www.king.com ,σε αυτό γίνεσαι μέλος και κερδίζεις πόντους. Επίσης να μπείς στο freeonlinegames.com μπες εκεί & θα είσαι μια χαρά!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 δεν μου αρεσει τετοιο στυλ..ενας φιλος μου εχει ποροθει με metin2 Καλυτερα τοτε,παιζε fifa που θα το βαριεσαι σε 2-3 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλυτερα τοτε,παιζε fifa που θα το βαριεσαι σε 2-3 ωρες. ειδη παω να κατεβασω το φιφα..:)μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια..:):)παιζω προ-φιφα 4 χρονια..δεν ηξερα οτι υπηρχε online:)ευχαριστω..θελω και αλλες αποψεις.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ειδη παω να κατεβασω το φιφα..:)μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια..:):)παιζω προ-φιφα 4 χρονια..δεν ηξερα οτι υπηρχε online:)ευχαριστω..θελω και αλλες αποψεις.. Επισης επαιζα καποτε san andreas online και ειχε πολη φαση,ψαξε και γιαυτο αν σενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 αληθεια..πως ειναι..??μπορεις να μου δωσεις το λινκ που το κατεβασες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 αληθεια..πως ειναι..??μπορεις να μου δωσεις το λινκ που το κατεβασες? Κατσε να ψαξω,περυσι επαιζα αλλα ητανε ολα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Δες εδω.Πρεπει να εχεις το παιχνιδι στο PC σου,αυτο ειναι ενα πατσακι με το οποιο βλεπεις τα σερβερς που ειναι online.Ψαξε για roleplaying servers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts