Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Chuwi hi8 με win10 και Android 4.4. Το πήρα 59 δολάρια σε flash sale από gearbest, αλλά και στα 92 κανονική τιμή τα αξίζει με χίλια αν θέλετε ταμπλετ στις 8 ίντσες. Πολύ καλή οθόνη full HD, η όλη εμπειρία είναι πολύ ομαλή, μόνο η μπαταρία θα ήθελα λίγο περισσότερο, αλλά το λιώνω αυτές τις μέρες :)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλο και φτηνό ταπλετ

να μπορώ να το πάρω από ευρωπαική αποθήκη

να μπορώ να βλέπω ταινίες - πολύ καλή παταριά - να έχει κανονικό google playstore - και να δέχεται λιώσιμο

διαθέτω μέχρι 150 ευρώ

έχω δει αυτά τα 3 από το gearbest αλλά δεν έχω άποψη !!

ξέρει κάποιος ??

1. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203997.html?wid=3

2. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html?wid=3

3. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203015.html?wid=3

Edited by gkontos10

ειμαι μεταξυ του Teclast X98 Air 3G και cube u65gt talk9x . ποιο θεωρειτε καλυτερο και χωρις προβληματα;

δεκτες και εναλακτικες με παρομοια τιμη και χαρακτηριστικα. το 3g δε ειναι απαραιτητο. ευχαριστω.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m.

βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει.

απλα να μη εχει κοληματα να ειναι σχετικα γρηγορο και με καλη μπαταρια.

βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει.

Εσύ πρέπει να αγαπάς πολύ την πεθερά σου :-P χαχαχαχα

Παιδιά στην αναζήτηση για ταμπλετάκι και εγώ πάλι.

Θέλω οθόνη 9,7 ίντσες κατά προτίμηση 2048*1536 ανάλυση και κυρίως ίντερνετ η χρήση του και διάβασμα e-book στο κρεββάτι το βράδυ.

Προσανατολίζομαι σε κάτι από Teclast όπως το Teclast X98 Air III ή το Onda V989 Air.

Το βασικό που με νοιάζει είναι η απροβλημάτιστη χρήση και η αντοχή στο χρόνο.

Δεν πολυ-ασχολούμαι με custon roms και τέτοια, το σετάρω και το χρησιμοποιώ.

Κοιτάζω και αυτό εδώ το οποίο φαίνεται καλό σε τιμή για τα χαρακτηριστικά του, αλλά για το διάβασμα νομίζω πως η 9,7 ίντσες είναι η ιδανική αναλογία για εμένα και η ανάλυση τους (2048*1536) απλά σκοτώνει.

Πάντως κάθε πρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ,

Παναγιώτς

Edited by aboulafia
προσθήκη λινκ
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλα,παιζει η πεθερα σου παιχνιδια? :confused:Εμενα μετα βιας εμαθε ενα πλυντηριο που της πηραμε και εχει 4 κουμπια αντι για 2 που ειχε το προηγουμενο.Τεσπα,με τα χρηματα που κοστιζει ενα Teclast x98 air 3g,βαζεις λιγα ακομα και παιρνεις ενα Lenovo απο Ελλαδα και δεν ασχολεισαι ουτε με ρομ,ουτε με τιποτα.Και να εχει και 10 ωρες αυτονομια,να εχει και κανονικη εγγυηση και να ειναι απροβληματιστο εντελως.

Καλα,παιζει η πεθερα σου παιχνιδια? :confused:Εμενα μετα βιας εμαθε ενα πλυντηριο που της πηραμε και εχει 4 κουμπια αντι για 2 που ειχε το προηγουμενο.Τεσπα,με τα χρηματα που κοστιζει ενα Teclast x98 air 3g,βαζεις λιγα ακομα και παιρνεις ενα Lenovo απο Ελλαδα και δεν ασχολεισαι ουτε με ρομ,ουτε με τιποτα.Και να εχει και 10 ωρες αυτονομια,να εχει και κανονικη εγγυηση και να ειναι απροβληματιστο εντελως.

150 $ telcast 158.5 $ cube. σε αυτη τη τιμη ουτε στο σκρουτζ δε εχει ταμπλετ. 4πυρηνα ισως οχι οχταπυρηνα, τα μονα καπως καλα ειναι απο 200 και πανω. νομιζω οτι δε υπαρχει συγκριση

Σου ειπε η πεθερα σου να ειναι οπωσδηποτε οχταπυρηνο?Ειχα το v975m και εδω και 5 μηνες εχω ενα lg gpad 8.0 lte.Στα χαρτια,απο χαρακτηριστικα δλδ το onda ειναι πολυ καλυερο του lg.Σε καθημερινη χρηση ομως αν βαλω ενα 9 στο lg,στο onda θα εβαζα ενα 4 το πολυ,με αριστα το δεκα.Θελω να πω καλος ο οχταπυρηνος και η πολυ ραμ αλλα στην εμπειρια χρησης ειναι αλλιως τα πραγματα.Ειπες οτι βασικο κριτηιο ειναι η απροσκοπτη λειτουργια,ε κατι τετοιο σε κινεζικα δυσκολα θα το βρεις.Σε κινεζικα θα βρεις χαρακτηριστικα σε χαμηλη τιμη.Τεσπα αφου θες κινεζικο εγω θα επερνα το teclast.

Παιδία ποια η γνώμη σας για το Turbo X Hive V??

Διάβασα καποια σχόλια στο κεντρικό νήμα και το μόνο αρνητικό είδα ότι είναι η μνήμη η οποία όμως από ότι ξέρω εννοποιείται από το ίδιο το πλαίσιο και τελικά λυνεται και αυτό!

Εχει κάποιος άποψη τι λέει σαν δυνατότητες?

Ευχαριστώ!

Εγω ξερω ενα πραγμα,μακρυα απο τουρμπο χ! Οταν με λιγα χρηματα παραπανω περνεις επωνυμο! Οσα tourbo x εχω αγορασει στην δουλεια (γενικα τα προιοντα)τα περισσοτερα δεν λειτουργουν! Εντος εγγυησης βεβαια τρως την ταλαιπωρια αλλα μετα? Μετα μαθαινεις οτι οτι πληρωνεις παιρνεις! Παντως θα δεις κ συ οτι η παραπανω φιρμα εχει γινει πανακριβη και δεν δικαιολογειται!

Παιδία ποια η γνώμη σας για το Turbo X Hive V??

Διάβασα καποια σχόλια στο κεντρικό νήμα και το μόνο αρνητικό είδα ότι είναι η μνήμη η οποία όμως από ότι ξέρω εννοποιείται από το ίδιο το πλαίσιο και τελικά λυνεται και αυτό!

Εχει κάποιος άποψη τι λέει σαν δυνατότητες?

Ευχαριστώ!

Το έχω εδώ και 3 μήνες αγορασμένο 2ο χέρι και είναι ά ψ ο γ ο

Επειδή μάλιστα ταιριάζουν και οι θήκες του ipad air είναι και ψαρωτικό!!

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Παιδια γεια σας

Επειδη το θεμα tablet δεν το κατεχω και επειδη δεν ειναι δυνατον να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο, δοκιμασμενο και χωρις προβληματα Κινεζικο 9ιντσο η 10ιντσο, που να εχει οπωσδηποτε 1Gb RAM καθως και τα βασικα, δηλ GPS, Blootooth, WiFi, TF card, αξιοπρεπη μπαταρια και οθονη, με κοστος εως 100Ε. Υπαρξη καρτας SIM δεν μας ενδιαφερει, ουτε FM ραδιοφωνο, ουτε dual os.

Ευχαριστω πολυ

Υ.Γ. Και κατι αλλο να γραψω, αξιζει απο Κινα (για οικονομικους λογους) η να ψαχτω εδω?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Κάτι σε 7-8 ίντσες με 2 GB RAM , με δέκτη GPS και 3G, μονο android ή και dual OS (σαν το CHUWI VI8 αλλά με GPS) έχετε να προτείνετε? Είχα το CUBE TALK 7X και δε λειτουργεί πλέον.

Σκέφτομαι τελικά να αγοράσω το onda v116w 11.6" με windows και android λογισμικό...

Μια βοήθεια από τα που να το αγοράσω, ώστε να μην πληρωσω τελωνείο σκέφτομαι από το http://www.onda-tablet.com , ποια διαδικασία να ακολούθησω;;;

γίνεται μέσω paypal πια;;;

Παιδια γεια σας

Επειδη το θεμα tablet δεν το κατεχω και επειδη δεν ειναι δυνατον να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο, δοκιμασμενο και χωρις προβληματα Κινεζικο 9ιντσο η 10ιντσο, που να εχει οπωσδηποτε 1Gb RAM καθως και τα βασικα, δηλ GPS, Blootooth, WiFi, TF card, αξιοπρεπη μπαταρια και οθονη, με κοστος εως 100Ε. Υπαρξη καρτας SIM δεν μας ενδιαφερει, ουτε FM ραδιοφωνο, ουτε dual os.

Ευχαριστω πολυ

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• 4 weeks later...

CERTIFIED - Regular updates to the latest version of AndroidTM up to 2years

http://www.veropc.gr/images/photos/249-94-VRTAA82I_1.jpg

Κατασκευαστής VERO

Διάσταση οθόνης 8''

Ανάλυση οθόνης 1280 x 800

Τύπος οθόνης IPS Panel, MultiTouch

Λειτουργικό σύστημα Android 5.1

Επεξεργαστής Intel Z3735F up to 1.83GHz, Quad Core

Μνήμη συστήματος DDR3 1GB

Αποθηκευτικός χώρος 16GB

Δίκτυο Wi-Fi 802.11/b/g/n, Bluetooth

3G No

Web camera (εμπρός) 2.0MP

Web camera (πίσω) 2.0MP

I/O Ports 1x Micro USB 2.0, 1x Micro HDMI, Earphone IN & Mic, Micro SDHC slot

Αισθητήρες G-Sensor

Μπαταρία 4000mAh/3.7v

Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x πάχος, σε mm) 215 x 125 x 8.9

Βάρος (γραμμάρια) 370

Επιπρόσθετα Regular updates to the latest version of Android. Hardware designed so you can play, watch and work faster. Google Maps, YouTube, and Google Play, all built-in. Receives software updates for up to two years.

Εγγύηση (μήνες) 24

Τύπος εγγύησης Carry In

Σελίδα υποστήριξης