myworld Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κύριοι διάβασα όλο το θέμα και τις απαντήσεις σας και καταλήγω εδώ όταν κυκλοφορήσει και φυσικά σε καλύτερη τιμή(που θα υπάρχει απο αυτή του expansys :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κύριοι διάβασα όλο το θέμα και τις απαντήσεις σας και καταλήγω εδώ όταν κυκλοφορήσει και φυσικά σε καλύτερη τιμή(που θα υπάρχει απο αυτή του expansys :p) Ειναι λιγο περιεργο να διαβασες το θεμα και συμπερασματικά να κατελιξες σε αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ειναι λιγο περιεργο να διαβασες το θεμα και συμπερασματικά να κατελιξες σε αυτο που λες Απ την στιγμή που επιθυμώ μία all in one λύση,το βρίσκω ιδανικό και πιστεύω σε καλή τιμή. Δεν πιάνω τα άκρα(κινέζικα-ipad) οπότε είναι μια λογική κίνηση πιστεύω. Θα ήθελα ν'ακούσω την γνώμη σου παρ'αυτα φίλε νίκο.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve12 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) μηπως ξερεις πως μπορω να αναβαθμισω το android 1.6 στο ταμπ μου?(apad irobot mid 7'') Edited January 15, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) http://www.merimobiles.com/Herotab_MID816_Android_2_2_Flash_10_1_1_2GHz_p/meri0541.htm αυτο τι λεει? trackera? Edited January 16, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Είναι πολύ καινούριο αυτό,βασικά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί κιόλας για την ακρίβεια ή θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.Έχει resistive οθόνη,δεν έχει 3g και δεν παίζει flash περιεχόμενο και παίζει βίντεο ως τα 480p.Εγώ tablet με resistive οθόνη πάντως δεν ξαναακουμπάω. Για πληροφορίες γι αυτό το tablet δες εδώ http://www.shanzhaiben.com/22/n-4822.html με την βοήθεια κάποιου translator edit:άλλαξες το tablet που είχες στο link; Και αυτό που έβαλες ολοκαίνουριο είναι,μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.Είναι πολύ δυνατό από χαρακτηριστικά πάντως,με κορυφαίο σε επιδόσεις επεξεργαστή,αυτή η resistive οθόνη μας τα χαλάει όμως. http://www.shanzhaiben.com/44/n-4844.html Edited January 16, 2011 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOSGEL Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ EBW.GR ΕΝΑ Superpad Tablet Android - 10.2 Inch Touch Screen Android 2.1 βλέπε: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7817/Superpad-Tablet-Android-10-2-Inch-Touch-Screen-Android-2-1-Tablet-PC-GPS-Wifi-HDMI-output-MID-A-Epad-HiPad-10-2-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-Android-%CF%84%CE%B7%CF%82-google-with-WIFI-Network-GPS-HDM ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ YOUTUBE ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ INTERNET BROWSER ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ VIDEO, OYTE YOUTUBE, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ MARKET? 2. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AΠΟ 2.1 ΣΕ ANDROID 2.2 ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ AUTO UPDATE ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ EBW.GR ΕΝΑ Superpad Tablet Android - 10.2 Inch Touch Screen Android 2.1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ YOUTUBE ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ INTERNET BROWSER ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ VIDEO, OYTE YOUTUBE, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ MARKET? 2. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AΠΟ 2.1 ΣΕ ANDROID 2.2 ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ AUTO UPDATE ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 1.Μέσα από τον Browser δεν πρόκειται να δεις, γιατί το Android 2.1 της συσκευής σου δεν υποστηρίζει Flash. ΑΠό 2.2 και πάνω. Οπότε μόνο μέσω εφαρμογής YouTube. 2. Για Upgrade σε 2.2+ μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την κατασκευάστρια εταιρεία, ή να ψάξεις σε κανένα forum μήπως το έχει μοντάρει κανένας developer. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Πολυ ωραιο το παρέλαβα και εγω σημερα και το μαθαίνω, η πρωτη επαφη με το android φαίνεται συναρπαστική. Στα αρνητικά, έκανε update και έχασε τα λιγα που ειχα κάνει. 10.2" ePad, WiFi, HDMI, GPS, MID, Tablet PC. CPU: 1G MHz System Memory: 256MB Memory Operating System: Google Android 2.1 LCD: 10.2" TFT LCD Resolution: 1024 x 600 Edited January 18, 2011 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Έδωσες 220€ γι αυτό;;; Έχω δώσει ένα link από ένα site γι αυτό το tablet... http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Δεν σου λέω πόσο το βρίσκω για να μην σε απογοητεύσω Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Αφήστε τα κινέζικα και αγοραστε Archos Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Έδωσες 220€ γι αυτό;;; Έχω δώσει ένα link από ένα site γι αυτό το tablet... http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Δεν σου λέω πόσο το βρίσκω για να μην σε απογοητεύσω 130 Εδωσα Αφήστε τα κινέζικα και αγοραστε Archos Γιατι αυτα που κατασκευαζονται? Περα απο κινεζικα εγω προσωπικά δεν αγοραζω τιποτα αλλο, Ο ανταγωνισμός τους ειναι αξεπέραστος. . Edited January 18, 2011 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 To upgrade δεν ήταν η 2.2 σωστά? Στο market μπαίνει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Είναι πολύ καινούριο αυτό,βασικά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί κιόλας για την ακρίβεια ή θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.Έχει resistive οθόνη,δεν έχει 3g και δεν παίζει flash περιεχόμενο και παίζει βίντεο ως τα 480p.Εγώ tablet με resistive οθόνη πάντως δεν ξαναακουμπάω. Για πληροφορίες γι αυτό το tablet δες εδώ http://www.shanzhaiben.com/22/n-4822.html με την βοήθεια κάποιου translator edit:άλλαξες το tablet που είχες στο link; Και αυτό που έβαλες ολοκαίνουριο είναι,μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.Είναι πολύ δυνατό από χαρακτηριστικά πάντως,με κορυφαίο σε επιδόσεις επεξεργαστή,αυτή η resistive οθόνη μας τα χαλάει όμως. http://www.shanzhaiben.com/44/n-4844.html ναι το αλλαξα το link και νομιζω οτι το 2ο αξιζει τα λεφτα του (κοντα στα 210 euros) η οθονη ναι ειναι προβλημα αλλα διαβαζω οτι ειναι απο τις πιο καλες... και φοραει 4gb καρτα sd μεσα για μνημη! μπορεις με μια απλη διαδικασια να βαλεις 8αρα και να διαμορφωσεις τα partitions ωστε να εχεις χωρο μεχρι και 2GB για εγκατασταση εφαρμογων... το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν διαβαζει την εξωτερικη καρτα !!! αν και πρεπει να διορθωθηκε στο τελευταιο firmware... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Επειδή είμαι μπερδεμένος.. όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Μπήκα στο usbsea, έγραψα 3g tablet και μου έβγαλε διάφορα.. Στο 3g όμως κάποια λένε External connection USB 3G CDMA/WCDMA) ή 3G:*Support external connection USB 3G(CDMA/WCDMA) network card. Αυτό μάλλον σημαίνει πως ΔΕΝ υποστηρίζει 3g ε και πάνε να με κοροϊδέψουνε; :Ρ Έχει βρει κάποιος κάτι αξιόπιστο με τα εξής χαρακτηρηστικά: 3g support capacitive Android 2.2 και σχετικά καλή μπαταρία Επεξεργαστής/μνήμη σε δεύτερη μέρα μιας και δεν θα χρειαστεί για gaming/flash αλλά πιό πολύ για email. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να είναι φτηνό, αρκεί να μην έχει τα 600 που ζητάει το galaxy tab ή το ipad. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ναι το αλλαξα το link και νομιζω οτι το 2ο αξιζει τα λεφτα του (κοντα στα 210 euros) η οθονη ναι ειναι προβλημα αλλα διαβαζω οτι ειναι απο τις πιο καλες... και φοραει 4gb καρτα sd μεσα για μνημη! μπορεις με μια απλη διαδικασια να βαλεις 8αρα και να διαμορφωσεις τα partitions ωστε να εχεις χωρο μεχρι και 2GB για εγκατασταση εφαρμογων... το μεγαλυτερο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν διαβαζει την εξωτερικη καρτα !!! αν και πρεπει να διορθωθηκε στο τελευταιο firmware... Δες και αυτό http://www.fastcardtech.com/goods-5462-Dropad+A8+Samsung+S5PV210+Android+22+Tablet+with+Capacitive+Multi+Touch+Screen+1GHz+CPU+512M+RAM.html Έχει capacitive screen και κορυφαίο επεξεργαστή επίσης Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Δες και αυτό http://www.fastcardtech.com/goods-5462-Dropad+A8+Samsung+S5PV210+Android+22+Tablet+with+Capacitive+Multi+Touch+Screen+1GHz+CPU+512M+RAM.html Έχει capacitive screen και κορυφαίο επεξεργαστή επίσης Αυτο ειναι 7" ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχει capacitive screen και κορυφαίο επεξεργαστή επίσης Καλημέρα φίλε τρακερά. Για ταμπλετ που να το χρησιμοποιώ και ως τηλέφωνο σε 8 αρα οθόνη τί θα πρότεινες?Φυσικά να έχει capacitive screen και κορυφαίο επεξεργαστή επίσης Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexport Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Είμαι μεταξύ των παρακάτω 2: Σε 7" και σε 10" Το 7αρι εχει καλυτερη CPU αλλα μικρη (?) αναλυση. Το 10αρι εχει μικροτερη CPU (υποστηρίζει 3D acceleration?) αλλα ικανοποιητική ανάλυση και στα pros ειναι και οτι εχει 3G Modem. Ποιο θα προτιμούσατε από τα δύο? Το fastcardtech ειναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 @alexport Την άποψη μου γι αυτό το site την είχα γράψει πριν από λίγο καιρό. Για να μην παρεξηγηθώ δεν το προτείνω το συγκεκριμένο site,ίσα ίσα πριν λίγο καιρό ένας φίλος από εδώ στο forum έσπασε το κινητό του που το είχε πάρει από αυτό το site και δεν κατάφερε να βγάλει άκρη μαζί τους για να του το φτιάξουν.Τελικά ανέλαβα εγώ να το στείλω αλλού για φτιάξιμο Κατά την γνώμη μου έχεις επιλέξει 2 πάρα πολύ καλά μηχανήματα,διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. @myworld Δεν υπάρχει κινέζικο tablet που να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως τηλέφωνο ακόμα.Μετά το νέο κινέζικο έτος,κατά τις 10 Φεβρουαρίου δηλαδή λέγεται ότι θα βγει ένα 5" ως πρώτο με αυτή τη λειτουργία.Να δούμε αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου βέβαια Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 @alexport Την άποψη μου γι αυτό το site την είχα γράψει πριν από λίγο καιρό. Κατά την γνώμη μου έχεις επιλέξει 2 πάρα πολύ καλά μηχανήματα,διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. @myworld Δεν υπάρχει κινέζικο tablet που να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως τηλέφωνο ακόμα.Μετά το νέο κινέζικο έτος,κατά τις 10 Φεβρουαρίου δηλαδή λέγεται ότι θα βγει ένα 5" ως πρώτο με αυτή τη λειτουργία.Να δούμε αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου βέβαια υπαρχει καποιο που να μπαινεις στο διαδικτυο με την χρηση sim καρτας? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Επειδή είμαι μπερδεμένος.. όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Μπήκα στο usbsea, έγραψα 3g tablet και μου έβγαλε διάφορα.. Στο 3g όμως κάποια λένε External connection USB 3G CDMA/WCDMA) ή 3G:*Support external connection USB 3G(CDMA/WCDMA) network card. Αυτό μάλλον σημαίνει πως ΔΕΝ υποστηρίζει 3g ε και πάνε να με κοροϊδέψουνε; :Ρ Έχει βρει κάποιος κάτι αξιόπιστο με τα εξής χαρακτηρηστικά: 3g support capacitive Android 2.2 και σχετικά καλή μπαταρία Επεξεργαστής/μνήμη σε δεύτερη μέρα μιας και δεν θα χρειαστεί για gaming/flash αλλά πιό πολύ για email. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να είναι φτηνό, αρκεί να μην έχει τα 600 που ζητάει το galaxy tab ή το ipad. και μενα μενδιαφερει κατι αξιοπιστο και να μην σου βγαζει τον 'καρκινο'....πειτε προτασεις παιδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γνωρίζει κανείς τα archos 70/101 πόσο χώρο διαθέτουν για εγκατάσταση εφαρμογών; Φαντάζομαι όχι ολόκληρα τα 8gb :worry: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το καινούργιο tablet της Toshiba: http://www.thetoshibatablet.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniaaris Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Έδωσες 220€ γι αυτό;;; Έχω δώσει ένα link από ένα site γι αυτό το tablet... http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Δεν σου λέω πόσο το βρίσκω για να μην σε απογοητεύσω ειναι αξιοπιστο αυτο το site? το μηχανακι που εχεις στο link τα αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts