Spireto_2158 Δημοσιεύτηκε September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2010 Παιδια καλησπέρα το προαναφερθέν λαπτοπ το εχει αγοράσει η αδερφή μου , εκεινη την περίοδο ειχα διαβάσει ενα άρθρο οπου έλεγε οτι Microsoft εχει κανει συμφωνία με την sony και άλλες εταιρίες για να πάρουν δωρεάν αναβάθμιση σε win7 αρκεί βέβαια να ηταν αγορασμένο στο τρίμηνο πριν την επίσημη κυκλοφορία των 7 . Τωρα που βρέθηκε και η απόδειξή η αδερφή μου θελει να πάει να την κάνει αλλα έχω φαει το ιντερνετ να βρω το άρθρο εκεινο για να μην μου κάνουν τίποτα σουξου μουξου στο sony centre άλλα δεν εχω βρει τίποτα . Μήπως εχει κάνεις ιδεα που μπορώ να βρω το άρθρο εκείνο και αν όντως ισχυε ? Ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλησπέρα. Τα προγράμματα αυτά όντως υπήρχαν, αλλά αναφέρονται σε αγορές μεταξύ Iουλίου 2009 και 31ης Ιανουαρίου 2010. Δυστυχώς δε μπορείς να πας όποτε θες, οπότε ακόμα κι αν το έχεις αγοράσει τότε, θα έπρεπε η αίτηση να έχει γίνει μέσα σε εκείνο το χρονικό διάστημα. Πλέον δεν είναι διαθέσιμο το upgrade program από καμία εταιρεία. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts