ypnofora Δημοσιεύτηκε September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2010 Καλησπερα Εχω ενα netbook και θελω να χρησιμοποιησω το outlook για να κανω συχγρονισμο με το ppc μου πλην ομως δεν εχω outlook Ξερει κανεις αν μπορω να το βρω η αν υπαρχει καπιος αλλος τροπος ωστε να συγχρονησω τις επαφες μου Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 To outlook δεν προσφέρεται σε δωρεάν μορφή. Λογικά όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το outlook express. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μπορείς επίσης να ρωτήσεις στα αρμόδια για ppc forums για εναλλακτικό software που να κάνει αυτό που θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts