superball Δημοσιεύτηκε September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2010 Γειά σας παιδία, εχω σοβαρό πρόβλημα! Έχω αγοράσει πρόσφατα ενα casio ctk 810 το οποίο προσπάθησα να συνδέσω στο laptop(λειτουργικό vista) μέσω καλωδίου usb ωστε να το χρησιμοποιησω ως midi keyboard μεσω καποιου προγραμματος οπως το reaper,GP5,κτλ... στην αρχη δέν μου το αναγνώριζε, αλλά με λίγο ψάξιμο στην σελιδα της εταιριας κατεβασα τα τελευταια drivers και κατάφερα να το αναγνωρίσει!! Το προβλημα είναι ότι όταν ανοιγω κάποιο απο τα προαναφερθέντα προγραμματα δεν βλέπω καμια ανταπόκριση πιέζοντας τα πλήκτρα (παρόλο που οταν συνδεω το αρμώνιο ακουγεται ο χαρακτηριστικός ηχος σύνδεσης με το laptop)...Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcnw Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Θα πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος. Εμένα στο Cubase πάντως παίζει μια χαρά. Αν και θα σου έλεγα σβήστα τα VIsta :) και βάλε 7 Παράθεση :!: κατασκευή ιστοσελίδων - PC NET WORKS : http://www.pcnetworks.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Δεν κανεις κανενα λαθος, τα Βιστα δεν εχουν το θεο τους,ειχα και εγω προβληματα με usb συσκευες ακομα και microsoft. Δοκιμασε μια μια σε ολες τις θυρες usb αλλιως φορματ και βαζεις 7. Δεν προκειτε να βρεις λυση αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superball Δημ. September 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Θα πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος. Εμένα στο Cubase πάντως παίζει μια χαρά. Αν και θα σου έλεγα σβήστα τα VIsta :) και βάλε 7 Δηλαδή για να καταλάβω φταινε τα vista (για το συγκεκριμένο παντα μοντέλο casio ctk 810) ε; Επειδή μόλις εγκατέστησα το Cubase 5 μπορείτε να που πείτε τα βήματα (Εαν γνωρίζετε βεβαια) πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως midi keyboard και να κανω recording και χρηση vst ; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts