Student Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 (edited) Καλησπέρα σας... Έδωσα στην αδερφή μου το netbook μου (Sony Vaio W) και εκεί που καθόταν στον Internet Explorer και έγραφε ξαφνικά χάλασαν τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο.. Όταν χάλασαν εννοώ ότι όταν για παράδειγμα πατάω το γράμμα μ αντί για μ μου γράφει 0! :wacko: Αυτό ΔΕΝ γίνεται σ'όλα τα πλήκτρα, αλλά μόνο σε μερικά... Έκανα restart και δεν έφτιαξε.. Έψαξα και στο μενού Έναρξη αλλά δεν βρήκα πουθενά την Επναφορά Συστήματος για να κάνω μπας και φτιάξει... Καμιά ιδέα;;; Μοντέλο: Sony Vaio W OS: Windows 7 Starter GR Όλα ok μέχρι στιγμής.. Έκανα Επαναφορά Συστήματος (το βρήκα επιτέλους!) και μέχρι στιγμής είναι εντάξει, αλλά κολλάει λίγο.. Edited September 4, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts