stelios_p Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 Καλημέρα σε όλους έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. έχω adsl σύνδεση tellas και δεν μπορώ τις τελευταίες μέρες να μπώ σε κάποια συγκεκριμένα sites, π.χ gmail ενώ σχεδόν σε όλα τα άλλα μπαίνω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα ο υπολογιστής (1 netbook asus)? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συγκεκριμένη σύνδεση και πως μπορώ να το τσεκάρω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 εχεις το asus 1101??εγω εχω αυτο το netbook και εχω παθει σχεδον κατι παρομοιο..καποιες φορες στον mozilla firefox μου εβγαζε οτι εχει λιξει η προθεσμια της σελιδας και παταγα προσπαθηστε ξανα..σε σενα αυτο εχει συμβει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ..και εμενα μου το κανει αυτο.......οχι παντα ομως....και πολλες φορες δεν με βαζει.....κανω refresh και τοτε ολα οκ! .......Forthnet εχω...... λες να ειναι γενικο το προβλημα? ? ?αλλα δεν εχω Laptop...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 εγω εχω Hellas On Line..πίστευω δεν παιζει ρολο η εταιρεια..εμενα τωρα δεν μου το κανει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts