Gdrdasky Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2010 Καθώς γύριζα στο νετ πέτυχα κάπου αυτό... Έχω ένα netobook και σκέφτομαι να το δοκιμάσω...πιστεύετε πως αξίζει; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Πως είναι περίπου; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Χθες το ανακάλυψα και εγώ, και το έχω εγκαταστήσει ήδη. Είναι πολύ γρήγορο και ελαφρύ σε σχέση με άλλες διανομές για netbooks. To interface είναι αρκετά διαφορετικό από τις γνωστές διανομές linux, βασίζεται όμως στο gnome, οπότε υπάρχουν όλες οι λειτουργίες του φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 εχω και γω netbook..αλλα απο τις εικονες δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι το meego??μπορειται να μου εξηγησετε με λιγα λογια?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δες αυτό :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ευχαριστω φιλε:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Χθες το ανακάλυψα και εγώ, και το έχω εγκαταστήσει ήδη. Είναι πολύ γρήγορο και ελαφρύ σε σχέση με άλλες διανομές για netbooks. To interface είναι αρκετά διαφορετικό από τις γνωστές διανομές linux, βασίζεται όμως στο gnome, οπότε υπάρχουν όλες οι λειτουργίες του φαντάζομαι. Χμ...εφαρμογές trird party μπορείς να εγκαταστήσεις; Αν ναι τα προγράμματα τα κατεβάζεις από τον browser ή έχει αντίστοιχο πρόγραμμα όπως και το ubuntu που σου έχει μια τεράστια συλλογή προγραμμάτων; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Νομίζω ότι μπορείς, σίγουρα βέβαια δεν συγκρίνεται με τη σύλλογή του ubuntu. Το σύστημα πακέτων στηρίζεται στο πρότυπο RPM, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών μέσω του yum από τερματικό(αντίστοιχο του apt-get) ή από το γραφικο περιβάλλον της εφαρμογής εγκατάστασης πακέτων που περιλαμβάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Νομίζω ότι μπορείς, σίγουρα βέβαια δεν συγκρίνεται με τη σύλλογή του ubuntu. Το σύστημα πακέτων στηρίζεται στο πρότυπο RPM, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών μέσω του yum από τερματικό(αντίστοιχο του apt-get) ή από το γραφικο περιβάλλον της εφαρμογής εγκατάστασης πακέτων που περιλαμβάνεται. Α ωραία...καλό αυτό...φαντάζομαι τα βασικά θα τα έχει,όπως torrent client,εφαρμογή για chat σε windows live messenger,skype...τέτοια Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts