Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορουμε να εχουμε ενα λινκ για jb 4.3.2 ?:P

καποιος βαριεται να ψαξει εε...:mad:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-0662.20110414.byQ84/iPhone3,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

ps βασικα μου κολαει στο downlaoding JB data....

ωπα! Ζητησες jb 4.3.2!!! αυτο που σου εδωσα ειναι της μαμας Apple...

ωπα! Ζητησες jb 4.3.2!!! αυτο που σου εδωσα ειναι της μαμας Apple...

βασικα δεν ξερω τι λαθος κανω... εχω κανει update se 4.3.2 , εχω κατεβασει redsn0w_win_0.9.6rc14 και παω να κανω τα βηματα και μου κολαει στο downloading jb detabase.... :(

ps.εκανα update apo itunes 4.3.2 kai meta prospa8w na kanw jb ... το jb νομιζω πρεπει να εχεισ 4.3.1 ?

Edited by galanoss

βασικα δεν ξερω τι λαθος κανω... εχω κανει update se 4.3.2 , εχω κατεβασει redsn0w_win_0.9.6rc14 και παω να κανω τα βηματα και μου κολαει στο downloading jb detabase.... :(

ps.εκανα update apo itunes 4.3.2 kai meta prospa8w na kanw jb ... το jb νομιζω πρεπει να εχεισ 4.3.1 ?

οχι. Το 4.3.2 πρεπει να εχεις.

Εκανες update απο το itunes κανονικα; Δλδ μεσω του restore; Γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να βαλεις την custom 4.3.2 που κυκλοφορει και να την περασεις με shift + restore στο κινητο. Ριξε μια ματια σε αυτον εδω τον οδηγο. Κατεβασε το αρχειο της 4.3.2 και κανει οτι λεει. Εμενα μου πετυχε με την πρωτη ετσι.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

σε αυτόν τον οδηγό όταν κατεβάζεις

την έκδοση 4.3.2 είναι σε μορφή zip .

μετά κατά την διαδικασία του jb επιλέγεις

το αρχείο zip 4.3.2 ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

σε αυτόν τον οδηγό όταν κατεβάζεις

την έκδοση 4.3.2 είναι σε μορφή zip .

μετά κατά την διαδικασία του jb επιλέγεις

το αρχείο zip 4.3.2 ?

Νομιζω τα λεει αρκετα αναλυτικα και με τις εικονες.

Step Four

Once RedSn0w opens click the Browse button.

Step Five

Select the 4.3.2 firmware ipsw we placed in the Pwnage folder on our desktop then click Open.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εκανες update απο το itunes κανονικα; Δλδ μεσω του restore; Γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να βαλεις την custom 4.3.2 που κυκλοφορει και να την περασεις με shift + restore στο κινητο. Ριξε μια ματια σε αυτον εδω τον οδηγο. Κατεβασε το αρχειο της 4.3.2 και κανει οτι λεει. Εμενα μου πετυχε με την πρωτη ετσι.

ναι εγω εκανα update κανονικα απο itunes λες να φτεει αυτο ?;/ θα try απο τον οδηγο που λες.. thnx

ναι εγω εκανα update κανονικα απο itunes λες να φτεει αυτο ?;/ θα try απο τον οδηγο που λες.. thnx

Εχω την υποψια οτι μαλλον αυτο κανει τη ζημια. Αλλιως γιατι να λενε να κατεβασουμε αυτη τη συγκεκριμενη εκδοση; Για δοκιμασε και πες μας!

Εχω την υποψια οτι μαλλον αυτο κανει τη ζημια. Αλλιως γιατι να λενε να κατεβασουμε αυτη τη συγκεκριμενη εκδοση; Για δοκιμασε και πες μας!

απο http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14562

αυτο

4.3.2 (4 GSM): iPhone3,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

ετσι? δεν λεει καπου οτι ειναι costume...

απο http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14562

αυτο

4.3.2 (4 GSM): iPhone3,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

ετσι? δεν λεει καπου οτι ειναι costume...

Αν δεν ειχε κατι διαφορετικο αυτο το ipsw, τοτε θα ελεγε να κανουμε απλα το update απο το itunes. Οχι shift + restore και να διαλεξουμε αυτη που κατεβασαμε...

Αν δεν ειχε κατι διαφορετικο αυτο το ipsw, τοτε θα ελεγε να κανουμε απλα το update απο το itunes. Οχι shift + restore και να διαλεξουμε αυτη που κατεβασαμε...

τωρα το κατεβασα και κανω ρεστορε.... αλλα δεν νομζω οτι εχει κατι διαφορετικο....

το κανω ετσι οπως λενε τα βηματα... εχω 4.3.2 ανειγω redsn0w_win_0.9.6rc14 κτλπ κτλπ κανω τα βιματα ... ξερεις browse ktlp ktlp και κολαει στο downloading jb detabase to kinito και το pc uploading roaming ?... μονο σε μενα ρε ****το ?:S

Σε ποιο βημα του οδηγου κολλαει η διαδικασια ακριβως;

Σε ποιο βημα του οδηγου κολλαει η διαδικασια ακριβως;

εδο ακριβως... και το iphone γραφει downloading JB detabase... ;:confused:

ps . και ενοιτε δεν προχοραει τοσο 100% .. κολαει στισ 3-4 παυλες ;p

Πετυχαινεις την εισοδο σε DFU mode, και κανει reboot το κινητο που λεει στο προηγουμενο βημα;

Δεν έχει τίποτα διαφορετικό. Εγώ πάντα κάνω JB έχοντας περάσει το νέο iOS μέσω iTunes.

Η διαδικασία είναι απλή αν δεν γίνει κάτι λάθος θα επιτύχει το JB.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μμμμ.. δεν ξερω τορα εκανε σωστα jb... αλλα δεν εκανε σωστα ρεστορε... και εχασα τα παντα ... πφ...............................

ps.. μια ερωτηση μονο γιατι 8α το σπασω..... γινετε να περασω απο το πc καπος πολεσ επαφες μαζι στο κινιτο ? ειναι σε μορφη VCF απο ενα νοκια προγραμμα

Edited by galanoss

εγώ πάντως το έκανα με επιτυχία

ακολουθώντας τον οδηγό που

αναφέρθηκε. όλα καλά και ξεκινάει

το στήσιμο :)

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

μμμμ.. δεν ξερω τορα εκανε σωστα jb... αλλα δεν εκανε σωστα ρεστορε... και εχασα τα παντα ... πφ...............................

ps.. μια ερωτηση μονο γιατι 8α το σπασω..... γινετε να περασω απο το πc καπος πολεσ επαφες μαζι στο κινιτο ? ειναι σε μορφη VCF απο ενα νοκια προγραμμα

Γίνεται αλλα θα πρέπει πρώτα να τις περασεις στον outlook

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα παιδιά μόλις πήρα το iphone 4 επιτέλους μετά από τόσο καιρό έχει πάνω την εκδώσει 4.2.1 να κάνω αναβαθμίσει σε 4.3 η να το σπάσω στην 4.2???? και ένας καλός άνθρωπος να μου πει πως σπάει αν γίνετε αναλυτικά για να μην ψάχνω 400+ σελίδες γιατί δεν ξέρω από iphone καθόλου android είχα μέχρι χτες!!!

ευχαριστώ πολύ!!

Edited by Fourtounas
Μανώλης

Καλημέρα παιδιά μόλις πήρα το iphone 4 επιτέλους μετά από τόσο καιρό έχει πάω την εκδώσει 4.2.1 να κάνω αναβαθμίσει σε 4.3 η να το σπάσω στην 4.2???? και ένας καλός άνθρωπος να μου πει πως σπάει αν γίνετε αναλυτικά για να μην ψάχνω 400+ σελίδες γιατί δεν ξέρω από iphone καθόλου android είχα μέχρι χτες!!!

ευχαριστώ πολύ!!

να αναβαθμίσεις απο το iTunes σε 4.3.2 και μετα να χρησιμοποιήσεις το redsn0w για να κανεις το JB σου.

να αναβαθμίσεις απο το iTunes σε 4.3.2 και μετα να χρησιμοποιήσεις το redsn0w για να κανεις το JB σου.

ok φιλε μου ξεκινάω να κάνω την αναβαθμίσει σε 4.3.2 και μετά που θα βρω το redsn0w μπορείς να μου στείλεις ένα pm η να δόσεις ένα link θα σου ήμουν ευνομον αν με βοηθούσες λίγο ευχαριστώ!!

Μανώλης

Παιδιά μόλις τελειωσα με την αναβαθμίσει το τηλέφωνο είναι πλέον 4.3.2 και έχω κατεβάσει και το redsn0w_win_0.9.6rc14 τώρα μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω???

Ευχαριστώ!!!

Μανώλης