DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Μια χαρά νόημα βγάζει, αλλά το Fringe μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αγνοείται επιδεικτικά; Sci-fi :rolleyes: Η υποψηφιότητες του Game of Thrones είναι ΚΑΘΑΡΑ λόγω HBO. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 το How I met your mother πως και δεν παιζει? γιατί μιας και το χω πρόσφατο, η 6η σεζόν του μου φάνηκε χαλαρά καλύτερη απ' την φετινή του Big Bang Theory. Το δε Glee δεν το λες με τίποτα κωμωδία, αλλά η εναλλακτική θα ταν να του φτιάξουν δικια του κατηγορία (musical) στην οποία θα διαγωνιζόταν μόνο του, το οποίο δε θα γινόταν...αλλά και πάλι, τόοοσο καλό είναι πια ?(εντάξει περσι ήταν κάτι φρέσκο και -ας πούμε- πρωτότυπο και είχε και story-arc, φέτος όμως τυποποιήθηκε). Από άλλες σειρές δεν πολυ-ξέρω, αλλά θα περίμενα να δω π.χ. το Walking Dead που ήταν φοβερή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts