Jump to content

egrafh cd music xwris kena

brebosgeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μιλάς για source CD χωρίς κενά τότε νομίζω τα πράγματα είναι απλά, με την επιλογή Disk at Once.

Σε αντίθετη περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι με κάποιο πρόγραμμα όπως το Cool Edit Pro πρέπει να κάνεις ένα track που θα αποτελείται από τα tracks που θες. Με τελευταίες εκδόσεις του Nero, αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσα από το ίδιο το Nero μέσω της επιλογής Edit. Βέβαια είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και γι'αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος για τη μέθοδο και τις ιδιαιτερότητές της...

δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας, αλλα το nero, αν επιλεξεις audio cd, εχει στην καρτελα cda options μια επιλογη remove silence at the end of audio tracks
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

φιλε csk4023 και με τα δυο το ιδιο αποτελεσμα εχεις.....αλλα αν κανεις απλα copy ενα audio cd εν χρειαζεται καυθολου να επιλεξεις κατι το κανει το nero απο μονο του οπως ειναι το αρχικο cd :o

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (10 Μάρ. 2004 , 18:33)

φιλε csk4023 και με τα δυο το ιδιο αποτελεσμα εχεις.....αλλα αν κανεις απλα copy ενα audio cd εν χρειαζεται καυθολου να επιλεξεις κατι το κανει το nero απο μονο του οπως ειναι το αρχικο cd :o

Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι όταν "κάνεις απλά copy ένα audio cd" γιατί:

α) αν το audio cd έχει συνεχόμενα τα κομμάτια και δεν επιλέξεις DAO, το αντίγραφο θα βγει με κενά. Ένα τέτοιο "χαλασμένο" συναυλιακό CD πήρα κάποτε από φίλο εκ Νιγηρίας...

β) αν το audio cd δεν έχει συνεχόμενα κομμάτια, μάλλον πρέπει να κάνεις ripping και να το δουλέψεις λίγο παραπάνω το πράγμα...

• 3 weeks later...
επισης με το Nero γινεται η απαλειφη του χρονικου διαστηματος 2 δευτερολεπτων μεταξυ των τραγουδιων. αλλα ετσι δεν θα ειναι καλο.

Αν έχεις διάφορα tracks και το μεταξύ τους κενό απλώς το κάνεις 0 (αντί 2 sec) ο αριθμός των tracks θα είναι ο αρχικός...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (10 Μάρ. 2004 , 18:11)

Μια ερώτηση: έκανες αυτό με τα 0 sec που σου είχα αναφέρει στην αρχή ή κάτι με το edit?

to nero mou eixe mia epilogh no pause between tracks kai allh mia anaforika me to xrono metaksy twn tracks kai tsekarisa kai tis dio kai htan ok.efxaristw poli

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratos (28 Μάρ. 2004 , 17:56)

ean kaneis auto me ta 0 deuterolepta, to cd pou tha vgei tha exei ousiastika ena track?

ε ναι, ουσιαστικα θα ειναι ενα track μονο αφου μολις τελειωνει το ενα θα αρχιζει αμεσως το αλλο..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (28 Μάρ. 2004 , 22:44)

ε ναι, ουσιαστικα θα ειναι ενα track μονο αφου μολις τελειωνει το ενα θα αρχιζει αμεσως το αλλο..

Αυτό σημαίνει ότι θα ακούγεται σαν ένα. Όμως το player θα βλέπει 15, 18 ή 20 tracks και πατώντας forward θα πηγαίνει στην αρχή του επομένου. Πράγμα που φυσικά δεν θα συνέβαινε αν ήταν όλα ένα track.