Wizad Δημοσιεύτηκε August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2010 Παδια καλησπερα.Βρισκομαι σε διακοπες και πηρα το λαπτοπ μαζι μου,το οποιο φοραει windows 7 starter.Του ειχα βαλει κωδικο και μολις παω να μπω το βαζω και μου λεει λαθος....υποψιαζομαι οτι οταν τον περνουσα ειχα επιλεγμενη την Ελληνικη γλωσσα....οποτε δοκιμασα alt και shift αλλα δυστηχως δεν μου το γυριζει στα Ελληνικα...Τι να κανω;καμια ιδεα;σας ευχαριστω. Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Στα vista που έχω εγώ λογικά θα είναι το ίδιο και στα win 7 , εκεί που είναι να βάλεις τον κωδικό σου κάτω αριστερά έχει ένα κουμπί (διευκόλυνση πρόσβασης) και μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο οθόνης και να βάλεις το κωδικό σου με το ποντίκι από εκεί μήπως και μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Μία λύση είναι να βρεις το Hirens Bootcd (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι τώρα που είσαι σε διακοπές), να εκκινήσεις από αυτό και να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία που έχει και διαγράφουν τα passwords των user accounts των windows. Υποθέτω ότι δουλεύει και στα 7, δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. August 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Παδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τον πρωτο τροπο τον δοκιμασα εξ αρχης,αλλα δυστηχως δεν γυρναγε στα Ελληνικα το pc....Τον 2ο τροπο μακαρι να μπορουσα να εβρισκα το προγραμμα και να το ειχα σε cd rom αλλα λιγο δυσκολο εδω που ειμαι...Τεσπα σας ευχαριστω και παλι...να ναι καλα το desire.... Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλημέρα , Εγώ που έχω το win7 starter και έχω βάλει κωδικό , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα , διότι είτε με ελληνικά είτε με αγγλικά με βάζει κανονικά. Μου φαίνεται πολύ περιέργο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts