Jump to content

ξεκλειδωμα windows 7

Wizad
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παδια καλησπερα.Βρισκομαι σε διακοπες και πηρα το λαπτοπ μαζι μου,το οποιο φοραει windows 7 starter.Του ειχα βαλει κωδικο και μολις παω να μπω το βαζω και μου λεει λαθος....υποψιαζομαι οτι οταν τον περνουσα ειχα επιλεγμενη την Ελληνικη γλωσσα....οποτε δοκιμασα alt και shift αλλα δυστηχως δεν μου το γυριζει στα Ελληνικα...Τι να κανω;καμια ιδεα;σας ευχαριστω.
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Στα vista που έχω εγώ λογικά θα είναι το ίδιο και στα win 7 , εκεί που είναι να βάλεις τον κωδικό σου κάτω αριστερά έχει ένα κουμπί (διευκόλυνση πρόσβασης) και μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο οθόνης και να βάλεις το κωδικό σου με το ποντίκι από εκεί μήπως και μπει

Μία λύση είναι να βρεις το Hirens Bootcd (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι τώρα που είσαι σε διακοπές), να εκκινήσεις από αυτό και να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία που έχει και διαγράφουν τα passwords των user accounts των windows. Υποθέτω ότι δουλεύει και στα 7, δεν το έχω δοκιμάσει.

Παδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τον πρωτο τροπο τον δοκιμασα εξ αρχης,αλλα δυστηχως δεν γυρναγε στα Ελληνικα το pc....Τον 2ο τροπο μακαρι να μπορουσα να εβρισκα το προγραμμα και να το ειχα σε cd rom αλλα λιγο δυσκολο εδω που ειμαι...Τεσπα σας ευχαριστω και παλι...να ναι καλα το desire....
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Καλημέρα ,

Εγώ που έχω το win7 starter και έχω βάλει κωδικό , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα , διότι είτε με ελληνικά είτε με αγγλικά με βάζει κανονικά. Μου φαίνεται πολύ περιέργο πάντως.