Jump to content

[Επίσημο] Nokia X3-02 "Touch & Type"

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο forum.Προσπαθησα να περασω καποια εφαρμογη .jar στο x3-02. Ενω το OVI με ρωταει για επιβεβαιωση της εγκαταστασης και επειτα το βλεπω μεσω του PC-SUITE στην μνημη του τηλ. (οπως και τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες) δεν μπορω να το βρω ουτε στο μενου ουτε στις εφαρμογες...... Τι γινεται ;

• Απαντήσεις 585
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Για μένα, αξίζει.Τα bugs στις νεότερες εκδόσεις λογισμικού έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.

Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, είναι συμπαγές και όμορφο.

Guest alexmi900
τι λεει παιδια το κινητο σκεφτομαι να το παρω αλλα πολλα bugs και προβληματα στο hardware ακουω...αξιζει?

φιλε το χω εδω και μια βδομαδα και εχω μεινει αναυδος απο το ποσο καλο κινητο ειναι.καποια κολληματακια τα χει ακομη και μετα απο τα updates που του κανα.καινουργιο θα το παρεις?

τι λεει παιδια το κινητο σκεφτομαι να το παρω αλλα πολλα bugs και προβληματα στο hardware ακουω...αξιζει?

Το κινητάκι είναι απλά υπέροχο και από ποιότητα κατασκευής αλλά και από άποψη μεγέθους που μου αρέσουν τα μικρά.

Δεν έχει περισσότερα προβλήματα από οποιοδήποτε άλλο κινητό πιστεύω.

Guest alexmi900
ναι καινουριο, ειμαι μεταξυ αυτου και του zte blade...απο πλοηγηση στο ιντερνετ πως τα παει?

μετρια.καλυτερα καποιο blade η κανα galaxy 3 αν θες καλη εμπειρια internet

Από αυτονομία πώς πάει η συσκευή;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ευχαριστώ! Μία ακόμη ερώτηση: η συσκευή μπορεί να αναβαθμιστεί ota;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχει τέτοια λειτουργία στο μενού αλλά όποτε έχω δοκιμάσει να κάνω, γράφει "μη διαθέσιμη αναβάθμιση".

Όχι, δεν έχω τη συσκευή. Αλλά μου αρέσει και σκέφτομαι να την αγοράσω.

• 4 weeks later...
Εχει η γυναικα μου εδω και 1 μηνα το Χ3-02 με δικτυο WIND.Ενω στο προηγουμενο κινητο της (NOKIA 5000) εστελνε κανονικα MMS, εδω ειτε με 3G ειτε με αλλαγη σε 2G εμφανιζεται μηνυμα οτι η αποστολη απετυχε! Εχει κανεις καποια ιδεα.....;

Από ότι βλέπω, πωλείται πλέον στην ελλάδα (πχ στο Πλαίσιο) , το Χ3-02.5 με επεξεργαστή 1Ghz.

Τα παλιά Χ3-02 κοστίζουν 129 ενώ τα καινούργια 159.

RM-775: 1 GHz processor, 256 MB of ROM memory, 128 MB of RAM memory, Nokia Browser and Series 40 Web Apps support comes with the device firmware by default.

RM-639: 680 MHz processor, 128 MB of ROM memory, 64 MB of RAM memory, WebKit Open Source Browser as the default web browser (Nokia Browser is available as a downloadable addon from Nokia Store).

Edited by bomber21

Από ότι βλέπω, πωλείται πλέον στην ελλάδα (πχ στο Πλαίσιο) , το Χ3-02.5 με επεξεργαστή 1Ghz.

RM-775: 1 GHz processor, 256 MB of ROM memory, 128 MB of RAM memory, Nokia Browser and Series 40 Web Apps support comes with the device firmware by default.

RM-639: 680 MHz processor, 128 MB of ROM memory, 64 MB of RAM memory, WebKit Open Source Browser as the default web browser (Nokia Browser is available as a downloadable addon from Nokia Store).

σε τι θα ωφελησει ομως αυτο..?να πω οτι ειναι κανα smartphone ενταξει..

εφαρμογες ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Να άλλαζαν και εκείνη την οθόνη από ανακλαστικού σε χωρητικού τύπου...