Jump to content

Bοηθεια σε εγγραφη cdr στο nero 7

panos23
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Εχω ενα προβλημα με το προγραμμα nero (7 εκδοση) κ θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχω αρχισει να απογοητευομαι

Προσπαθω να γραψω σε cdr μια συλλογη που αποτελειτε απο folder με dj σετ απο το label της global underground για οσους ξερουν...

Το θεμα ειναι οτι παρολο που στην φαση που διαλεγω τα τραγουδια τα βαζω στην σειρα ετσι ωστε το dj set να εχει ομαλη ροη,το προγραμμα τελικα μετα το burn του cdr τα βαζει οπως να ναι.Εχω δοκιμασει μετανομασιες,εχω παιξει με τους αριθμους των τραγουδιων...Αποτελεσμα μηδεν....

μπορει να βοηθησει κανεις??καποια λυση θα υπαρχει δεν μπορει :(

Γεια σας παιδια

Εχω ενα προβλημα με το προγραμμα nero (7 εκδοση) κ θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχω αρχισει να απογοητευομαι

Προσπαθω να γραψω σε cdr μια συλλογη που αποτελειτε απο folder με dj σετ απο το label της global underground για οσους ξερουν...

Το θεμα ειναι οτι παρολο που στην φαση που διαλεγω τα τραγουδια τα βαζω στην σειρα ετσι ωστε το dj set να εχει ομαλη ροη,το προγραμμα τελικα μετα το burn του cdr τα βαζει οπως να ναι.Εχω δοκιμασει μετανομασιες,εχω παιξει με τους αριθμους των τραγουδιων...Αποτελεσμα μηδεν....

μπορει να βοηθησει κανεις??καποια λυση θα υπαρχει δεν μπορει :(

Δεν εχω ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο. Κανονικά στα γράφει με τη σειρά που τα περνάς εφόσον γράφεις audio cd.

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

οταν εμφανιζει τη λιστα με τα tracks που ειναι για γραψιμο, επελεξε καποιο και με κρατημενο κλικ μετεφερε το.

Τελικα την βρηκα την λυση

μετα απο πολλες δοκιμες το προβλημα λυνετε αν σε καθε τραγουδι βαλουμε αριθμηση μπροστα του στυλ 01,02,....10....23...κοκ

Χρησιμοποιω την 7 εκδοση γιατι ειναι η μονη που διαχειριζετε σωστα τα 800mb cdr (90min)