mcpillager Δημοσιεύτηκε July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2010 Καλησπέρα, Έχοντας τα εξης: Vodafone 3g SIM αξίας 19 ευρώ για mobile broadband διάρκειας 10 ημερών Laptop Κινητό τηλέφωνο samsung sgh-L700 συνδεδεμένο μέσω usb στο laptop (σε κατάσταση σύνδεσης με το λογισμικό του κινητού) Το Vodafone Mobile Connect μπορώ να συνδέσω το laptop στο internet με τη SIM τοποθετημένη στο κινητό (δηλαδή, το κινητό να παίξει το ρόλο του modem); Ρωτάω, γιατί το λογισμικό της vodafone (vodafone mobile connect) υποστηρίζει ανίχνευση κινητών τηλεφώνων. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 απο τη στιγμή που βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό σαν modem, θα μπορείς να μπεις κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcpillager Δημ. August 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 απο τη στιγμή που βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό σαν modem, θα μπορείς να μπεις κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Ευχαριστώ, το δοκίμασα εγω και δούλεψε κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Άρα μπορεί να κλειδώσει. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts