Jump to content

Διαγωνισμός Siemens Mobile & myPhone.gr II: Οι Τυχεροί!


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign=right]/news/siemensmobile.gif[/imgalign]Ο Νικόλαος Πελέκης είναι ο μεγάλος τυχερός του δεύτερου διαγωνισμού, που διοργάνωσε η Siemens Mobile και το myPhone.gr. Σύντομα θα έχει στα χέρια του το Siemens SX1, το SeXy smartphone της γερμανικής εταιρείας. Σχεδιασμένο να προσφέρει υψηλή τεχνολογία σε όσο το δυνατόν πιο μικρές διαστάσεις, το νέο SX1 «σκέφτεται» για εσάς, εκπληρώνει κάθε επιθυμία σας για επικοινωνία, ικανοποιεί απαιτητικούς business class χρήστες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ψυχαγωγία κάθε είδους, από Java παιχνίδια, αναπαραγωγή MP3, χρήση στερεοφωνικού FM ραδιοφώνου, δυνατότητα αναπαραγωγής και εγγραφής video κ.α. Περισσότερα για το SX1 θα βρείτε στην αναλυτική του παρουσίαση στις σελίδες των My Devices.

 

Τρεις ακόμη τυχεροί κέρδισαν από ένα Siemens C60, μια εξαιρετικά προκλητική πρόταση από τη γερμανική εταιρεία, που θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της multimedia επικοινωνίας. Το κινητό θα έχουν σύντομα στα χέρια τους οι Στυλιανός Πρεβένιος, Γιώργος Δελλής και Γεώργιος Χατζηαναστασίου.

 

Τέλος, δέκα ακόμη τυχεροί κερδίζουν από ένα μπλουζάκι myPhone.gr:

Βάιος Αγγελάκης, Ηλίας Αλεξέας, Θωμάς Λάκκος, Μάριος Πατρικίδης, Φίλιππος Ρεκλείτης, Νέστορας Στεφάνου, Δήμητρα Τερζόγλου, Γιώργος Τσιάγκης, Κώστας Φράντζιος, Μάρκος Φωτεινός.

 

Παραλαβή

  • Όσοι από τους τυχερούς διαμένουν στην Αθήνα ή τον Πειραιά και έχουν κερδίσει μπλουζάκια θα πρέπει να περάσουν (ή να στείλουν κάποιον με την ταυτότητά τους) από τα γραφεία της Smart Press, Μάγερ 15 Αθήνα, τηλέφωνο 210 5230000, 210 5201500 (υπεύθυνη κα Μαστρομανώλη / Δευτέρα - Παρασκευή ώρες 10.00 - 15.00). Η παραλαβή των T-Shirts θα μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου.
     
  • Όσοι έχουν κερδίσει κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στην Αθήνα ή στην Αθήνα ή τον Πειραία θα ενημερωθούν με e-mail στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για τη διαδικασία παραλαβής των δώρων τους.
     
  • Όσοι από τους τυχερούς διαμένουν στην επαρχία θα παραλάβουν με το ταχυδρομείο τα δώρα τους. Τα ταχυδρομικά έξοδα θα βαρύνουν το myPhone.gr.
     
    Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραλαβή των δώρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το winner@myphone.gr αναφέροντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...