Jump to content

Ξυπνητήρι Καιρού (aka Weather Alarm)

drizo72
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γειά χαρά,

Μπορεί να μην είμαι και πολύ on-topic, θα χρειαστώ όμως μία βοήθεια.

Έχω πετάξει μία ιδέα νέας εφαρμογής για Windows Phone 7 στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Microsoft:

http://www.windowsphone7.com/ineedthisapp/?pbb_qsi=43247062&=PBB_ineedthisapp_538_PPIMEMAIL

Στο διαγωνισμό αυτό αν η ιδέα είναι μέσα στις 150 πρώτες, θα είναι προς επιλογή από τη Microsoft προς υλοποίηση και θα μπει δωρεάν για download στο market place... Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη θέση 87 από 1716 ιδέες (!!) και με τη βοήθειά σας μπορεί να διατηρηθεί ή και να ανέβει περισσότερο!

Αν σας αρέσει η ιδέα μου, κάντε κλικ στο κουμπάκι "Vote for this entry" που φαίνεται στην σελίδα του link που σας παραθέτω. Μπορείτε να ψηφίζετε και μία φορά την ημέρα αν θέλετε μέχρι τις 8 Ιουλίου...

Ήλπιζα μήπως έβρισκα ή έφτιαχνα μία τέτοια εφαρμογή για WM6.5.3 που έχω στο touch hd, αλλά δυστυχώς δεν έχω το χρόνο (και δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο για WM6.5.x).

Ευχαριστώ παιδιά!!!

Δημήτρης.

Καλημέρα παιδιά για άλλη μία φορά!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του διαγωνισμού... Αν σας άρεσε η ιδέα μου ψηφίστε την άλλη μία φορά σήμερα:

http://www.windowsphone7.com/ineedthisapp/?pbb_qsi=43247062&=PBB_ineedthisapp_538_PPIMEMAIL

Βρίσκεται στη θέση 73 από 1822 ιδέες! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας πρήξω άλλο με το θέμα ;)

Ευχαριστώ,

Δημήτρης.

• 4 months later...