a_s Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun ( 9 Μάρ. 2004 , 19:29) Μαλλον ημουν... ;) :p Το θεμα ειναι οτι μου το ειπε(το οτι με ειχε δει)αφου τα χαλασαμε(μετα απο κανα μηνα)και μετα το περας 2 χρονων! :wacko: της άρεσε το κέρατο δηλαδή? :blink: :wacko: ή μάλλον θα πρέπει να σε αγαπούσε πολύ :happy: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s ( 9 Μάρ. 2004 , 19:57) της άρεσε το κέρατο δηλαδή? :blink: :wacko: ή μάλλον θα πρέπει να σε αγαπούσε πολύ :happy: Ακομα με αγαπαει... Εγω ομως οχι :p .Δεν πειραζει,εξ'αλλου δεν την ενοχλω.. :) Οπως καταλαβαινεις το δευτερο..."ή μάλλον θα πρέπει να σε αγαπούσε πολύ..." Αυτα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 ki eys pou to ksereis?thn rothses? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 9 Μάρ. 2004 , 20:26) ki eys pou to ksereis?thn rothses? Το καταλαβα...Το πως δεν εχει σημασια.Το θεμα ειναι οτι το καταλαβα πληγωνοντας την αλλη μια φορα.Οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 xmmmmou ta les prv..opote stamatao edo :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 To 4. An kai pistevw oti to 'oxi alla para ligo' apo to 'oxi pote' den exoun kai megali diafora...h ths ta foras h den ths ta foras,allwste ws skepsh kai mono ligo poly exei perasei se olous... :whistle: An twra to kaneis synexeia kai tin vriskeis kiolas e tote ti na pw :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Είχα απαντήσει προηγουμένως ότι την είχα απατήσει αλλά ήθελα να βρω τον ακριβή αριθμό των φορών... 12 είναι... όσο για τύψεις... καμία... ξέρω τί νιώθω γι'αυτήν και τί σήμαιναν όλες οι άλλες... :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Την δικιά μου έπρεπε να την είχα φλομώσει, και μετανοιώνω πάρα πολύ πικρά που δεν την έκανα τάρανδο... Έχει ο καιρός γυρίσματα, και πάντα όλα εδώ πληρώνονται ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Γιατι εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι το εριξαν η μετανιωσαν που δεν το εριξαν.........!Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι αμα σου γουσταρει καντο.......!μην το κανεις μονο για να εισαι in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAX POWER Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Gia na agiaseis prepei prota na amartiseis (opos elege kai sto "mpar to nauagio" i arleta(?)) :) Παράθεση Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (10 Μάρ. 2004 , 03:10) Την δικιά μου έπρεπε να την είχα φλομώσει, και μετανοιώνω πάρα πολύ πικρά που δεν την έκανα τάρανδο... Έχει ο καιρός γυρίσματα, και πάντα όλα εδώ πληρώνονται ;) diafono me to 1o meros :down: alla symfono apoluta me to deytero :up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Aς πώ και εγώ τη γνώμη μου ως παντρεμένη γυναίκα.. :D Λοιπόν, δεν έχω απάτήσει τον άντρα μου ποτέ αλλά ούτε και εκείνος(ξέρω... θα λέτε από μέσα σας'σιγά μη σου το έλεγε κοπέλα μου ότι σε κεράτωσε...)αλλά όντως δεν με έχει απάτήσει! Ο λόγος είναι απλός ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. Δηλάδή για ποιόν λόγο να πάω με άλλον άντρα από τη στιγμή που ο δικός μου με καλύπτει σε όλους τους τομείς? Δεν είμαστε άτομα που θα το κάναμε απλά και μόνο για μια εμπειρία, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη όσο και περίεργο σας φαίνετε αυτό. Ελπίζω και εύχομαι να κρατήσουμε έτσι για πάντα! Και γιατί να μην κρατήσουμε? Στο χέρι μας είναι! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (11 Μάρ. 2004 , 17:53) diafono me to 1o meros :down: alla symfono apoluta me to deytero :up: Το 'χεις βιώσει και μετά έδειξες ανωτερότητα? :confused: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 oxi.....akribos... :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterik Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λατρεύω τον σύντροφό μου και δεν θα τον απαντούσα ούτε με την σκέψη! Ότι κι αν συμβεί, όσες δύσκολες στιγμές κι αν ήρθαν ή θα έρθουν στο μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sterik (11 Μάρ. 2004 , 19:53) Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λατρεύω τον σύντροφό μου και δεν θα τον απαντούσα ούτε με την σκέψη! Ότι κι αν συμβεί, όσες δύσκολες στιγμές κι αν ήρθαν ή θα έρθουν στο μέλλον! Πολύ όμορφο αυτό που λες! Αραγε μπορεί να γίνει πράξη τόσο απόλυτα? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Deleted.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 telika mono oi gynaikes den to paradexomaste otan rixnoume kerato? ayto h apla etyxe(makari) ha kati ontos de paei kala.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (11 Μάρ. 2004 , 21:57) telika mono oi gynaikes den to paradexomaste otan rixnoume kerato? ayto h apla etyxe(makari) ha kati ontos de paei kala.... Κοίτα, νομίζω ότι γενικότερα είναι πιο "βαρύ" για μια γυναίκα να κερατώσει, παρά για ένα άνδρα. Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, το έχω ακούσει από γυναίκες! Οπότε βρίσκω λογικό να μην θέλουν να επωμίζονται μια τέτοια ευθύνη. Πάντως θέλει γενναιότητα να το ομολογήσεις στον/στην συντροφό σου, είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 symfono me to teleytaio meros tou post sou....alla re sy apo pote to kerato exei diaforetikh barytita analoga me to fylo? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Δε μπορώ να σου πω! Θα μας κόψει η λογοκρισία!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterik Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Παιδιά έχω φρικάρει! Ελπίζω να πιστεύετε όλοι ότι δεν θα έβαζε κάποιος, πόσο μάλλον κάποια αυτό το αίσχος τόσο προκλητικά!!! Ντρέπομαι αφάνταστα. Δεν καταλαβαίνω πως διάολο έγινε αυτό... Sigmacom ευχαριστώ για το προσωπικό μήνυμα. Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sterik (11 Μάρ. 2004 , 22:39) Παιδιά έχω φρικάρει! Ελπίζω να πιστεύετε όλοι ότι δεν θα έβαζε κάποιος, πόσο μάλλον κάποια αυτό το αίσχος τόσο προκλητικά!!! Ντρέπομαι αφάνταστα. Δεν καταλαβαίνω πως διάολο έγινε αυτό... Sigmacom ευχαριστώ για το προσωπικό μήνυμα. Να 'σαι καλά! :wacko: EXASA KAPOIO EPISODIO??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterik Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (11 Μάρ. 2004 , 22:46) :wacko: EXASA KAPOIO EPISODIO??? Ευτυχώς... υπάρχουν και κάποιοι που δεν το είδαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts