ilka71 Δημοσιεύτηκε June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2010 η βιντεοκαμερα μου γραφει μονο σε μορφη αρχειων .mts κατεβασα τον converter της xylisoft για να τα κανω avi για να παιζουν στο απλο dvd player μου αλλα ενω η ποιοτητα τους ειναι τελεια δεν τα παιζει λεει HD not supported!γιατι αφου ολα τα avi που εχω σε ταινιες πχ τα παιζει το συγκεκριμενο dvd player αυτα τα avi γιατι δεν τα υποστηριζει?υπαρχει καποιος converter mts to avi που τα avi και να εχουν καλη εικονα και να παιζουν σε ολα τα απλα dvd players?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 υπαρχει τροπος ενα αρχειο mts(HD) να γραφτει σε απλο dvd και να παιξει σε απλο decik dvd player?ρωταω γιατι κατι ειχα ακουσει για ενα φορματ που το κανει αυτο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομεριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts