Jump to content

Προφύλαξη Υπολογιστή


sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας φορουμίτες

 

Κάποτε είχα ένα πρόγραμμα,(πουδεν το θυμάμαι και το έχω χάσει) που όποιες αλλαγές και να έκανες στα προγράμματα του υπολογιστή μόλις τον έκλεινες, όταν τον ξανάνοιγες επανερχόταν όλα 'οπως ηταν πριν χωρίς να υπάρχουν οι αλλαγές. Αν το ξέρει κάποιος ποιό πρόγραμμα είναι θα μου έκανε μεγάλη χάρη να μου το υπενθυμίσει.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ενοείς το deep freeze...?

 

Ναί αυτό ήταν και σε ευχαριστώ. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να με βοηθήσεις αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Εγκατέστησα το deep freeze και μετά την επανεκκίνηση μου ζήτησε κάποιο password που το έβαλα.Ολα καλά το πρόγραμμα λειτουργεί και δεν αφήνει να γίνει καμμιά μεταβολή. Στα εγκατεστημένα προγράμματα όμως του πίνακα ελέγχου δεν υπάρχει και δεν μπορώ να του κάνω ούτε απενεργοποίηση ούτε απεγκατάσταση. Υπάρχει μόνο στο program files του δίσκου C:/faronics/deep freeze. Από εκεί δεν σβήνει. Εχω windows 7 ultimate 64 bit.

Εχει βγάλει μόνο μιά συντόμευση κάτω στη γραμμή εργασιών η οποία όμως δεν ανοίγει με τίποτα ούτε με αριστερό ούτε δεξί κλίκ. Μήπως γνωρίζεις πως να το απενεργοποιήσω ή να το απεγκαταστήσω; Επί πλέον έκανα και επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη περίοδο αλλά αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Ευχαριστώ.

Edited by sagiadinos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...