sagiadinos Δημοσιεύτηκε June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2010 Γεια σας φορουμίτες Κάποτε είχα ένα πρόγραμμα,(πουδεν το θυμάμαι και το έχω χάσει) που όποιες αλλαγές και να έκανες στα προγράμματα του υπολογιστή μόλις τον έκλεινες, όταν τον ξανάνοιγες επανερχόταν όλα 'οπως ηταν πριν χωρίς να υπάρχουν οι αλλαγές. Αν το ξέρει κάποιος ποιό πρόγραμμα είναι θα μου έκανε μεγάλη χάρη να μου το υπενθυμίσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Μήπως ενοείς το deep freeze...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 (edited) Μήπως ενοείς το deep freeze...? Ναί αυτό ήταν και σε ευχαριστώ. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να με βοηθήσεις αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Εγκατέστησα το deep freeze και μετά την επανεκκίνηση μου ζήτησε κάποιο password που το έβαλα.Ολα καλά το πρόγραμμα λειτουργεί και δεν αφήνει να γίνει καμμιά μεταβολή. Στα εγκατεστημένα προγράμματα όμως του πίνακα ελέγχου δεν υπάρχει και δεν μπορώ να του κάνω ούτε απενεργοποίηση ούτε απεγκατάσταση. Υπάρχει μόνο στο program files του δίσκου C:/faronics/deep freeze. Από εκεί δεν σβήνει. Εχω windows 7 ultimate 64 bit. Εχει βγάλει μόνο μιά συντόμευση κάτω στη γραμμή εργασιών η οποία όμως δεν ανοίγει με τίποτα ούτε με αριστερό ούτε δεξί κλίκ. Μήπως γνωρίζεις πως να το απενεργοποιήσω ή να το απεγκαταστήσω; Επί πλέον έκανα και επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη περίοδο αλλά αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Ευχαριστώ. Edited June 25, 2010 by sagiadinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πρέπει να κανεις click στο εικονίδιο πατώντας Shift για να ενεργοποιήσεις το μενού του προγράμματος. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πρέπει να κανεις click στο εικονίδιο πατώντας Shift για να ενεργοποιήσεις το μενού του προγράμματος. OK Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts