Kostas_01 Δημοσιεύτηκε June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2010 Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω Windows 7 drivers για μια παλιά κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα μια NVIDIA GeForce2 mx/mx40 64mb. Δυστυχώς, αν είδα καλά, στο site της NVIDIA διατίθενται μόνο για ΧΡ και παλαιότερα αυτών λειτουργικά. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση πέραν της πλέον λογικής, που είναι το ν' αγοράσω μια νεώτερη κάρτα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω Windows 7 drivers για μια παλιά κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα μια NVIDIA GeForce2 mx/mx40 64mb. Δυστυχώς, αν είδα καλά, στο site της NVIDIA διατίθενται μόνο για ΧΡ και παλαιότερα αυτών λειτουργικά. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση πέραν της πλέον λογικής, που είναι το ν' αγοράσω μια νεώτερη κάρτα; Ευχαριστώ. Να γραψεις εσυ τους drivers για τα 7 ?:p Νομιζω να κανεις και μια αναζητηση στο νετ, αν δεν βρεις κατι, μονο μια λυση υπαρχει. Να παρεις μια απλη και οικονομικη καρτουλα να κανεις σωστα την δουλεια σου, μιας και με τη καρτα που αναφερεις δεν νομιζω οτι την κανεις καθολου. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. June 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Τη συγκεκριμένη κάρτα την έχω σε δεύτερο υπολογιστή και όχι στο βασικό μου, καθώς όντως δεν θα μπορούσα να κάνω σωστά τη δουλειά μου. :) Η λύση βρέθηκε μετά από αναζήτηση σ' ένα ξένο site. http://www.sevenforums.com/drivers/24805-windows-7-geforce2-gts.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts