Jump to content

NVIDIA GeForce2 mx/mx40 drivers για Windows 7

Kostas_01
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω Windows 7 drivers για μια παλιά κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα μια NVIDIA GeForce2 mx/mx40 64mb.

Δυστυχώς, αν είδα καλά, στο site της NVIDIA διατίθενται μόνο για ΧΡ και παλαιότερα αυτών λειτουργικά. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση πέραν της πλέον λογικής, που είναι το ν' αγοράσω μια νεώτερη κάρτα;

Ευχαριστώ.

Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω Windows 7 drivers για μια παλιά κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα μια NVIDIA GeForce2 mx/mx40 64mb.

Δυστυχώς, αν είδα καλά, στο site της NVIDIA διατίθενται μόνο για ΧΡ και παλαιότερα αυτών λειτουργικά. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση πέραν της πλέον λογικής, που είναι το ν' αγοράσω μια νεώτερη κάρτα;

Ευχαριστώ.

Να γραψεις εσυ τους drivers για τα 7 ?:p

Νομιζω να κανεις και μια αναζητηση στο νετ, αν δεν βρεις κατι, μονο μια λυση υπαρχει. Να παρεις μια απλη και οικονομικη καρτουλα να κανεις σωστα την δουλεια σου, μιας και με τη καρτα που αναφερεις δεν νομιζω οτι την κανεις καθολου.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Τη συγκεκριμένη κάρτα την έχω σε δεύτερο υπολογιστή και όχι στο βασικό μου, καθώς όντως δεν θα μπορούσα να κάνω σωστά τη δουλειά μου. :)

Η λύση βρέθηκε μετά από αναζήτηση σ' ένα ξένο site.

http://www.sevenforums.com/drivers/24805-windows-7-geforce2-gts.html