Jump to content

πόσο πωλείται?

luke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ήθελα να μάθω πόσο πωλείται ο εξής υπολογιστής : fujitsu siemens,20gb hard disk,samsung cd-rom,intel celeron 700mhz.64mb ram,kai οθόνη 15'.Δεν τον πουλάω αλλα θέλω να τον αγοράσω απο ένα συγγενικο πρόσωπο και θέλω να μου πείτε μια σωστή τιμή.ευχαριστώ :)
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Βασικα εγω τετοιον υπολογιστη δε θα επαιρνα........... εχει μικρο σκληρο και μικρη ram.Θα κοστιζει γυρω στα 300€ και πολυ λεω.
Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotsaris ( 4 Μάρ. 2004 , 18:23)

Βασικα εγω τετοιον υπολογιστη δε θα επαιρνα........... εχει μικρο σκληρο και μικρη ram.Θα κοστιζει γυρω στα 300€ και πολυ λεω.

βασικά δεν έχω λεφτά και δεν έχω υπολογιστή δικό μου γιαυτο και λέω να προβώ σε αυτή την αγορά.

Αν καλυπτει τις αναγκες σου, μην παρεις μεγαλυτερο!

Εγω ακομα εχω εναν pentium mmx στα 166MHz!! :)

Παντως για το συγκεκριμενο αν ειναι σε καλη κατασταση €300 ειναι αρκετα.

200 ευρω το πολυ θα εδινα κι εγω.. αν σκεφτεις οτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν προσφορες οπου με 500 ευρω μπορεις να παρεις καινουριο pc με αρκετα extras..

www.techteam.gr

www.drain-online.tk

εγω θα ελεγα γυρω στα 250 ευρω γιατι αν πας σε ενα stock house τοτε θα δεις πολυ καλυτερα μοντελα καινουργια και σε τιμες μεχρι 500 ευρω
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• 1 year later...

επανέρχομαι ξεθάβοντας το θέμα διοτι θέλω να ρωτήσω κατι παρομοιο.

σκέφτομαι να χτυπήσω τον παρακάτω desktop υπολογιστή για το σπίτι μεταχειρισμένο φυσικά

intel pentium 4 1,7ghz

512mb ram

40gb hdd

svga 32mb+tv out

dvd-rom

cd recorder

sound card

modem eswteriko

hxeia,plhktrologio,mouse

othonh philips 17"

windows xp,office

απο οτι μου ειχε πει η κοπέλα που μου τον εδινε μου είχε πει 400 ευρώ.εγω το κόβω στα 300ευρώ και το σκέφτομαι κιόλας αν αξίζει.

εσεις τι λέτε απο αποψη τιμής? :)

π.σ. μου φενετε πολύ μικρή η μνήμη γραφικων

Για 2nd hand 200-220 και πολλα ειναι....

cpu 30-40

ram 35

γραφικα 20

dvd 15

cdr 15

sound+modem 10

οθονη 60

Ηχεια,πληκτρολογιο,ποντικι δεν τα μετραω γιατι δεν ξερω τι ειναι.Αν ειναι απλα πραγματα 10€ ολα μαζι.Σκεψου οτι με 330 ευρω παιρνεις καινουριο μηχανημα χωρις οθονη.Και με αλλα 100 παιρνεις και καινουρια οθονη.Τα 220 ειναι πιστευω λογικα χρηματα....(και να σκεφτεις οτι δεν εκανα και τσιγκουνιες,με τσιγκουνιες παει στα 180€ πανω κατω)

Screw you guys,I'm going home.........