Jump to content

Windows Vista σε XP και φορμάτ σε λαπτοπ

themingo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ TOSHIBA SATELLITE P300, το οποίο αγόρασα πριν από ενα χρόνο με εγκατεστημένα Vista. Τελευταία το pc μου κολλάει πάρα πολύ και σκέφτομαι να κάνω φορματ, αλλά να βάλω τα XP. Δεν έχω τους Drivers σε CD, ούτε τα Vista που είναι αυθεντικά. Μπορώ να τα κάνω XP και να μείνουν αυθεντικά ή πρέπει να βρω τα XP; Πως μπορώ να κρατήσω τα Windows και να τα έχω μετα το φορμάτ; Υπάρχει ένα αρχείο HDDRecovery στο δεύτερο κομμάτι του σκληρού, μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπως;

Αν κολλαει κανει μια ανασυγκροτηση δισκου. Δεν χρειαζεται να βαλεις ΧΡ. Αν θες να βαλεις ΧΡ τοτε θα κανεις φορματ και μετα θα κατεβασεις τους drivers απ το internet...
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Έχω κάνει αρκετές ανασυγκροτήσεις και πάλι τα ίδια. Για το φορμάτ είμαι πλέον σίγουρος. Απλά σκέφτομαι να βάλω τα XP που πήγαιναν σφαίρα. ΤΟ θέμα είναι αν μπορώ να τα κρατήσω αυθεντικά.

Δεν γινεται. Οταν κανεις φορματ τα σβηνεις ΟΛΑ. Δεν υπαρχει τροπος να κρατησεις τα γνησια.Να ξερεις οτι εχει μεσα ο σκληρος θα διαγρφει. Γι αυτο οτι χρειαζεσαι κρατησε ενα αντιγραφο σε δισκακια ή φλασακια....
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Πως μπορώ να βρω όλους τους drivers που χρειάζομαι. Στη σελίδα της TOSHIBA έχει πάρα πολλούς.

Και κάτι άλλο από τα XP ποιά έκδοση είνα καλή; Μήπως να πάω στα 7 καλύτερα;

Πως μπορώ να βρω όλους τους drivers που χρειάζομαι. Στη σελίδα της TOSHIBA έχει πάρα πολλούς.

Και κάτι άλλο από τα XP ποιά έκδοση είνα καλή; Μήπως να πάω στα 7 καλύτερα;

Τους drivers θα τους βρεις στο Google αλλά θα πρέπει να τους ξέρεις πριν το format.

Δύο εκδόσεις υπάρχουν. Η Home και η Professional, διαλέγεις και παίρνεις (σου προτείνω την Pro αν πειράζεις τις γλώσσες του συστήματος).

Τα Windows 7 στα προτείνω μόνο αν παίζεις παιχνίδια (λόγω του εξελιγμένου DirectX που έχουν), αλλιώς XP.

Τέλος, εσύ ποια έκδοση των Windows θέλεις να κρατήσεις γνήσια ?? Τα Vista ή τα XP ?? Τα Vista μπορείς να τα κρατήσεις γνήσια είτε μέσω κάποιου recovery cd ή μέσω του internet. Αν κατεβάσεις την ίδια ακριβώς έκδοση των Vista από κάποιο τορρεντάδικο και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης περάσεις το product key που έχει ο υπολογιστής σου, τα Vista θα γίνουν γνήσια. Τα XP δεν μπορείς να τα κάνεις αυθεντικά με κάποιο νόμιμο τρόπο εκτός και αν τα αγοράσεις, αλλιώς πειράζεις το μητρώο.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Θα βάλω τα 7 τελικά. Βρήκα τους drivers από το site της TOSHIBA τους κατέβασα όλους, αν και μου είπαν ότι τα 7 σιυ βρίσκουν αυτόματα τους drivers. Οπότε προχωράω κ ο θεός βοηθός. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!!Thanksssssss

• 10 months later...

Έχω windows xp και θέλω να κάνω format πώς γίνεται να κάνω format και μετά να βάλω windows vista?

:!:

[Απαγορεύονται τα greeklish, επόμενα μηνύματα θα διαγραφούν χωρίς ειδοποίηση!!]

Edited by thief

1oν:βαλε windows 7 και οχι vista

2ον:οτι και να βαλεις βαλε το installation disk νω εχεις ενεργοποιημενα τα xp και επελεξε clean install(η κατι παρομοιο στα ελληνικα)

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual