Jump to content

Πρόβλημα με το NETMOD. help...

audiogalaxy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι νέος χρήστης στο forum αυτό και ένας λόγος που με ώθησε να γραφτώ είναι το παρακάτω πρόβλημα που έκανε την αμφάνισή του από την πρώτη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ το netmod στην usb έκδοσή του.

Περιγράφω το πρόβλημα ελπίζοντας ότι επιτέλους κάποιος θα με διαφωτίσει...

Συνδέομαι στο νετ μια χαρά και μετά από ένα ακαθόριστο χρονικό διάστημα (άλλωτε στα 10, άλλοτε στα 50 λεπτά) το netmod παύει να στέλνει δεδομένα στο pc ενώ η σύνδεση παραμένει ενεργή (το αντίστοιχο led του καναλιού που είναι κατηλλημένο αναβοσβήνει σε πορτολί χρώμα).

Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν μπορώ να κάνω αποσύνδεση (το connections tray κολλάει). Ο μόνος τρόπος είναι το reset στο netmod και έπειτα η επαννεκίνηση στο pc.

To πρόβλημα αυτό αν και φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό προσφέρει "άφθονο" εκνευρισμό σε όλους όσους το αντιμετωπίζουν καθώς απαιτεί μία "νταντά" από πάνω για να ελέγχει κατά πόσο η σύνδεση παραμένη πρακτικά ενεργή (απλά σκεφτήτε να θέλετε να φήσετε το pc ανοιχτό μόνο του ένα βράδυ για να κατεβάσετε καμιά 40ριά mb και την άλλη μέρα το πρωί να το βρείτε συνδεδεμένο μεν, αλλά χωρίς να επικοινωνεί με το netmod!!!)

Ενημερωτικά αναφέρω ότι έχω χρησιμοποιήσει όλες τις εκδόσεις netmod, μεχρι και την 5, όλους τους διαθέσιμους drivers και φυσικά έχω προβεί και στην αλλαγή του Firmware χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστα...

Αγόρασε ISDN TA να βρεις την υγειά σου. Το NetMod δημιουργεί προβλήματα συνέχεια.
Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

δοκιμασε να αλλαξεις και το καλωδιο USB , μερικες φορες ειναι τελειος μουφα :!:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παιδιά έχω το ίδο πρόβλημα.Εχω το τελευταίο ver του netmod Και είναι η μεγαλύτερη μουφα.Το TA δεν θα λύσει το πρόβλημα.Εγω δουλευα κανονικά με το ΤΑ και μετά από λιγο καιρό οταν συνεδεα το ΤΑ δεν ειχα ουτε καν φωνή.Παρε αμεσως τον ΟΤΕ να στο αλλαξει.Το εχω ψάξει υπερβολικά το θέμα ακομή και με βλάβες.Με το αλλο netmod που έχω αλλού παιζουν ολα καμπανα.

Παιδιά έχω αλλάξει 4 netmod και όλα μα όλα εμφανίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα! Γίνεται ακόμη πιο έντονο όταν χρησιμοποιώ kazaa και κατεβάζω 2-3 πράγματα οπότε απορροφώ και το 90% του bandwidth.

Στην otenet next2u οταν πήρα με συνδέανε από εδώ, με συνδέανε από εκεί, μέχρι που με συνδέσανε με "Αφρική" λέγοντάς μου ότι γι'αυτο είναι υπεύθυνη η intracom και να απευθυνθώ εκει!!!!

Μήπως έχω ρυθμίσει κάτι λάθος? Δεν εξηγείται διαφορετικά......

Δεν νομίζω.Πάρε τους τεχνικούς του οτε και πες τους να τσακιστουν να ελενξουν την γραμμή.Μηπως έχεις παρατηρήσει οταν συμβαινει αυτό το πρόβλημα να αναβοσβήνει στιγμιαία το link?

Παιδιά, εγώ το USB το έκανα μπουγαδόσχοινο και βρήκα την υγειά μου... Πλέον συνδέομαι με RS-232, και τέρμα οι μπλέ οθόνες και όλα τα χαζά... Κι όσο για το ότι η RS-232 πάει μέχρι 112 kBps, ενώ με την USB θα έπιανα τα 128, μικρό το κακό...
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Κι όσο για το ότι η RS-232 πάει μέχρι 112 kBps, ενώ με την USB θα έπιανα τα 128, μικρό το κακό...

Αν έχεις συνδρομή 64αρα δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.Παντως εμένα το κάνει και με την σειριακή και το πιο κουφό είναι οτι δεν δουλεύει ούτε το ΤΑ!

Το link κατά την διάρκεια της σύνδεσης παραμένει μονίμως on. Το πρόβλημα όπως έγγραψε και ένας φίλος δεν παρουσιάζεται στην rs-232 και συνεπώς με βλέπω να καταφεύγω σε αυτήν.

Ελπίζω πάντως οι τιμές της νέας τεχνολογίας ADSL να πέσουν γρήγορα και επίσης γρήγορα να ξεχάσουμε όλα εκείνα τα προβλήματα με το netmod και γενικότερα το ISDN.

Βέβαια, εάν νομίζετε ότι με την μετάβαση στην νέα τεχνολογία θα πάρετε διαζύγιο με την κυρία intracom κάνετε φυσικά λάθος....! Ο τερματικός εξοπλισμός που δίνει ο ΟΤΕ είναι δικός της και ένας Θεός ξέρει του κουφά προβλήματα παρουσιάζει....

Εμένα κατά ένα περίεργο τρόπο όλα τα προβλήματα κατά τη USB σύνδεση του Netmod σταμάτησαν τους τελευταίους μήνες. Κάτι παγώματα της σύνδεσης με αποτέλεσμα να μην κατεβάζει δεδομένα αν δεν κάνω restart στο Netmod, κάτι μυστηριώδη disconnects κλπ... τέλος όλα. Πάει μια χαρά τώρα και μάλιστα όταν σταμάτησαν τα προβλήματα δεν είχα κάνει καμιά αναβάθμιση. Την τελευταία αναβάθμιση firmware και drivers την είχα κάνει πολύ καιρό πριν σταματήσουν τα κολλήματα. Το ίδιο και σε όλους τους γνωστούς στην περιοχή.

Επομένως δεν αποκλείεται να είναι και θέμα κέντρων του ΟΤΕ.

this signature is under heavy construction

Παιδιά ξαναπήρα την otenet next2u και ως λύση μου έδωσαν μία αρχικοποίηση η οποία γίνεται από το extra settings του καταχωρητή 82 που έχει να κάνει με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας. Αυτή είναι : ats82=74b40 για 64άρα και ats82=kas0b0 για 128άρα. Δοκιμάστε και εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε...

Mπα σε μένα τα ίδια.Και καλά το surfing,μα όταν πας να παίξεις medal of honor και μετά από 20 λεπτά κάνει τέτοια ε είναι να το σπάσεις το μπο@ρδελο!