Jump to content

Υπάρχει τελικά ηλεκτρονική λύση στo computer service

Zaikon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χερετε λοιπον ανακαλυψα ενα καινουργιο σιτε e-lisi μου φτιαξανε τον υπολοφιστη εντελως δωρεαν ειχα 11 ιους οπως μου ειπαν καλυπτουν μια πολυ μεγαλη γκαμα για software προβληματα συνδεθηκαν με το log me in και κανανε την δουλια γνωριζει κανεις ποσο ασφαλες ηταν αυτη η ενεργεια ?

Καλωσήρθες στο myphone. Το θέμα σου μεταφέρεται στο computing που είναι αρμόδιο για υπολογιστές. :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Φαίνεται σοβαρή εταιρεία, δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρονταν να σου πάρουν τα αρχεία ή κωδικούς εκτός και εαν είσαι υψηλό στέλεχος σε κάποια εταιρεία και ενδιαφέρονται για τα μυστικά της. Εάν το πρόγραμμα που συνδεθήκαν δεν τρέχει στο "παρασκήνιο" νομίζω ότι δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι.

Στα προβλήματα που μπορούν να βοηθήσουν, όπως φαίνεται, είναι μόνο αυτά που λύνονται μέσω του περιβάλλοντος των windows.

Διαχειριση ξενοδοχειου

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Μπορείς πολύ απλά να απεγκαταστήσεις το αρχείο που χρησιμοποιεί το log me in από τον υπολογιστή σου και θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου ''πάρουν'' κάτι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως