sakaflias Δημοσιεύτηκε May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2010 Εχω ενα αρχείο σε USB που κατι εγινε και πλεον δεν ανοιγει. Λοιπόν θελω να το διαγραψω αλλα δεν με αφήνει. Υπαρχει καποιος τρόπός; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εχω ενα αρχείο σε USB που κατι εγινε και πλεον δεν ανοιγει. Λοιπόν θελω να το διαγραψω αλλα δεν με αφήνει. Υπαρχει καποιος τρόπός; Για κάνε δεξί κλικ και δες μηπως έχει προστασία διαγραφής αλλιώς λογικά ένα format στο usb και είσαι Ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δεν εχει προστασια γιατι μεχρι χτες το χρησιμοποιουσα το αρχειο και ανοιγε κανονικα. Ισως το εβγαλα το φλασακι απο τον υπολογιστη εχοντα ανοιγμενο το αρχείο. οσο για το φορματ στο φλασακι δεν θα πρεπι να εχω τιποτα μεσα, σωστά; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 δοκιμασε το unlocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δεν εχει προστασια γιατι μεχρι χτες το χρησιμοποιουσα το αρχειο και ανοιγε κανονικα. Ισως το εβγαλα το φλασακι απο τον υπολογιστη εχοντα ανοιγμενο το αρχείο. οσο για το φορματ στο φλασακι δεν θα πρεπι να εχω τιποτα μεσα, σωστά; Mε format θα χάσεις ότι έχεις μέσα. Οπότε σώσε ότι θες στον σκληρό και κάνε format να φύγει το αρχείο που σε ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 To έπαθα και εγώ αυτό σε φλασάκι που το αφαίρεσα απότομα. Εμένα δε μου δούλεψε ούτε το φορματ, ούτε γράφει νέα αρχεία και το φλασάκι είναι για πέταμα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ισως να μην γινει. πως ομως μπορω να το κανω format; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Με δεξί κλικ στο εικονίδιο του USB και επιλέγεις διαμόρφωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ολα OK με την διαμορφωση format εγιναν ολα. εσβησε το αρχειο μια χαρά. ευχαριστω Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts