Ronaldo Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Milame poli kali i nea season...... Twra perimenw na ginei kati kalo afou o jack exei mono 10 lepta na drasei........ perimenoume to ekto episodio..... ante na erthei i deutera.... (i triti mallon gia emas mexri na katevei....) paidia i kim den tha emfanistei katholou??????? o david palmer ti apegine?????? mou eleipse i kim pantws.... :p Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ρε παιδια σε πιο καναλι παιζεται η τεταρτη σεζον? Μπορω να βρω καπου την 3η σεζον με ελληνικους υποτιτλους? Αν ναι που? Και ποσο θα παει περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Παιδια επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο απο την Οντεον που αναφερει οτι κυκλοφορει η τριτη σεζον του 24.Οποτε ευελπιστω πως συντομα θα την δουμε και στα βιντεοκλαμπ :up: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 kai ypotitlous sta sites ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Δωσε Link ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ρε παιδια σε πιο καναλι παιζεται η τεταρτη σεζον? Μπορω να βρω καπου την 3η σεζον με ελληνικους υποτιτλους? Αν ναι που? Και ποσο θα παει περιπου? χμ αν περιμένεις να παιχτεί σε κανάλι τότε....χμμμ σε 2-3 χρόνια ίσως? ακόμα να τελειώσει ο Αντ1 την 1 season θές και την 4η? :D η 3η έχει κυκλοφορήσει για πώληση. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Και 44 Ευρώ πιστεύω πως η τιμή σκίζει. ΟΤ: Είχα πετύχει στον Αντ1 μια διαφήμιση για νέες ξένες σειρές όπως 24 νέα επεισόδια, Rose Red του Stephen King και κάτι άλλα...είχε πετύχει κανείς τπτ? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 ναι,στην αρχή της σεζον την έδειχνε αλλά που είναι??? θα έδειχνε alias,24,xfiles κλπ υποτίθεται... Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Και 44 Ευρώ πιστεύω πως η τιμή σκίζει. ΟΤ: Είχα πετύχει στον Αντ1 μια διαφήμιση για νέες ξένες σειρές όπως 24 νέα επεισόδια, Rose Red του Stephen King και κάτι άλλα...είχε πετύχει κανείς τπτ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=569510#post569510 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 χμ αν περιμένεις να παιχτεί σε κανάλι τότε....χμμμ σε 2-3 χρόνια ίσως? ακόμα να τελειώσει ο Αντ1 την 1 season θές και την 4η? :D η 3η έχει κυκλοφορήσει για πώληση. Με ελληνικούς υπότιτλους?που ρε παιδιά γιατί σήμερα μου είπανε σε metropolis/PMW ότι βγαίνει μάλλον από βδομάδα. Έχω αρχήσει και παθαίνω στέρηση jack μετά τον εθισμό μου στις 2 πρώτες σαιζόν :worry: . Η season 4 τι λέει?(please, όχι spoilers) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Με ελληνικούς υπότιτλους?που ρε παιδιά γιατί σήμερα μου είπανε σε metropolis/PMW ότι βγαίνει μάλλον από βδομάδα. Έχω αρχήσει και παθαίνω στέρηση jack μετά τον εθισμό μου στις 2 πρώτες σαιζόν :worry: . Η season 4 τι λέει?(please, όχι spoilers) δεν έχω ιδεά αν είναι με υπότιτλους,απλά είδα τη διαφήμιση σε περιοδικό. η 4 φοβερή είναι μοιάζει και με μια από τις προηγούμενες αλλά τι να σου πω δε μπορώ και να μιλήσω ;) Jack Bauer θεοοοος!κι εγώ εξάρτηση έχω πάθει και δε ξέρω πως άντεξα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 δεν έχω ιδεά αν είναι με υπότιτλους,απλά είδα τη διαφήμιση σε περιοδικό. η 4 φοβερή είναι μοιάζει και με μια από τις προηγούμενες αλλά τι να σου πω δε μπορώ και να μιλήσω ;) Jack Bauer θεοοοος!κι εγώ εξάρτηση έχω πάθει και δε ξέρω πως άντεξα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα.. Εγώ να φανταστείς τέλειωσα τις 2 σαιζόν πριν κανά μήνα ύστερα από παροτρήνσεις φίλου που τις είχε αγοράσει.Κόλλησα άγρια, τις αγόρασα και εγώ και τώρα αντί να διαβάζω για την εξεταστική ασχολούμαι με την ελληνική κυκλοφορία της season 3. Θέλω να πάρω και πτυχίο φέτος... :rolleyes:Περεπιπτόντως,αν και δεν έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες, η season 3 αντάξια των προηγούμενων 2? Κάποιοι είπαν ότι είναι η καλύτερη και άλλοι κατώτερη των 1+2. Όλα βέβαια είναι υποκειμενικά. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 jamez29 ποιά είναι η ερώτησή σου? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 jamez29 ποιά είναι η ερώτησή σου? Αν έχεις δει πουθενά τη season 3 με ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Αν έχεις δει πουθενά τη season 3 με ελληνικούς υπότιτλους Απότι έχω μάθει όπου να ναι βγαίνει στην αγορά με 44 Ευρώ τιμή..μέσα στην εβδομάδα λογικά θα βγει Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Απότι έχω μάθει όπου να ναι βγαίνει στην αγορά με 44 Ευρώ τιμή..μέσα στην εβδομάδα λογικά θα βγει Απ' ότι μου είπαν μάλλον από βδομάδα... :( Υπομονή για όλους εμάς που δεν την έχουμε δει.Thanks πάντως! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Εγώ να φανταστείς τέλειωσα τις 2 σαιζόν πριν κανά μήνα ύστερα από παροτρήνσεις φίλου που τις είχε αγοράσει.Κόλλησα άγρια, τις αγόρασα και εγώ και τώρα αντί να διαβάζω για την εξεταστική ασχολούμαι με την ελληνική κυκλοφορία της season 3. Θέλω να πάρω και πτυχίο φέτος... :rolleyes:Περεπιπτόντως,αν και δεν έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες, η season 3 αντάξια των προηγούμενων 2? Κάποιοι είπαν ότι είναι η καλύτερη και άλλοι κατώτερη των 1+2. Όλα βέβαια είναι υποκειμενικά. εμένα μου είχε πεί ένας φίλος μου που σπουδάζει Αγγλία και το έβλεπε ότι είναι απίστευτη σειρά κλπ και όταν ήρθε εδώ είδα μερικά επεισόδια στον αντ1 και τα υπόλοιπα σε dvd.την 2η και 3η season τις είδα σε ένα φίλο μου που τις κατέβασε.είχαμε πάθει μεγάλη πόρωση βλέπαμε πόσα επεισόδια μαζεμένα κάθε φορά..για μένα η 2η season είναι η καλύτερη,μετά πάει η 1η και μετά η 3η. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Απότι έχω μάθει όπου να ναι βγαίνει στην αγορά με 44 Ευρώ τιμή..μέσα στην εβδομάδα λογικά θα βγει GreekCharmed ξερεις αν εχει κυκλοφορησει για ενοικιαση με ελληνικους υποτιτλους,στα διαφορα βιντεοκλαμπ δηλαδη... Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 GreekCharmed ξερεις αν εχει κυκλοφορησει για ενοικιαση με ελληνικους υποτιτλους,στα διαφορα βιντεοκλαμπ δηλαδη... Δε νομίζω, δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει γενικώς. Το βίντεοκλαμπ της γειτονιάς μου είχε φέρει τη season 2 μερικές μέρες νωρίτερα αλλά δεν έχει φέρει ακόμη την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν. Απ' ότι μου είπαν τα καταστήματα πάντως μάλλον μέσα στην ερχόμενη βδομάδα...βέβαια το ίδιο μου είχαν πει και την προηγούμενη... :confused: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Παιδιά, αν ενδιαφέρεται κανείς για τη 2η σεζον του 24 σε DVD (είτε να την δει για πρώτη φορά είτε να την κρατήσει για πάντα) σε πολύ φτηνή τιμούλα (νέα μειωμένη κατά 5 € από ό,τι λέει η αγγελία, ειδικά για τα παιδιά αυτού του thread) δείτε ΕΔΩ ;) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaserinos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Magees sas parakolouthw arketi wra kai diapistwnw oti me anxwsate polu.Mesa ston Genari eida monokopania se 1 vdomada kai tis 2 season..graftika sto episimo message board tou 24...egina melos...kai epikoinwnw me amerikanakia pou mou lene pws paei i seira ekei...Anyway..to peasmeno savvato sto "NTv" tis efimeridas "TA NEA" egine parousiasi tou box set tis 3is season..to opoio apoteleitai apo 7 dvd's..me sunoliki diarkeia 17 wres...kai omorfo paketarisma..paromoio me to box set tis 2is season..timi..49,50 euro...Kai na fantastei kaneis oti to eixa vrei stin athina 173 euro(!) pisteuontas fusika oti emperiexei kai ti s3 season..kai imoun etoimos na paw na to parw..twra fusika pou ta matha ta katatopia...tha parw katheuthian tin 3 season..(i opoia arxise na kukloforei sta psagmena videoclubs apo septemvri...)kai sugratihtika na mi tin dw dioti..tha to agorasw kateuthian...Ti na sas pw mages..paizei stin poli pou menw na eimai o monos pou to'xw psaksei toso poli to thema...Peite mou oti den eimai o monos...Den tha ksexwrisw kamoia season..autoi oi diaxwrismoi einai entelws anousioi..OSO ANFORA TIN 3i SESON TO STORY EXEI WS EKSIS:TROMOKRATES TILEFWNOUN STO FBI ZITWNTAS NA APELEUTHERWTHEI O MEGALEMPOROS NARKWTIKWN KALAZAR(egw ton Alkazar kserw mono..)ALLIWS THA EKSAPOLISOUN ENAN FOVERO IO STIN POLI TOU L.A...Paromoia fasi me tin 2i season..alla megaliteri kwlostrimoura tha sas piasei..Parepiptontws..o Jack se auton ton kuklo einai hrwinomanis...(opoios exei dei tin 2i season tha katalavei...).ELIKRINA,lupamai pou eipa polla pragmata gia tin 3i season...giati sas xalaw ligo tin ekpliksi..Alla oute egw tin exw dei..Opote...Eutuxws pou den eipa kai parapanw infos..Den lew oti ta kserw ola...Alla xwris amfivolia...eimai polu arrwstos me autin tin seira...kai me tin Elisha Kuthbert(Kim Bauer) vevaiws vevaiws...pou oso proxwraei i fasi apoktaei olo kai perissotero diakosmitiko rolo...TRin kanw..Ante me anxwsate pali...Ta leme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaserinos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Na prosthesw episis oti..o Kiefer Sutherland einai theos..kai polu paragnwrismenos ithopoios.Akomi...merikes uponoies gia ta teleutaia mi anamenomena pososta tiletheasis pou elave to 24,einai anakriveis..kathws kathe neos kuklos stin ameriki exei 5% megalutera pososta tiletheasis apo ton proigoumeno...Epiprosthetws..megali eirwnia apotelei to gegoos oti i seira provalletai apo to kanali-shmaia tou Repoublikanikou kommatos,sto opoio proedreuei o Bush.TA ARNHTIKA TIS SEIRAS 24:wres-wres i seira einai polu "america" katastasi,tupou "i ameriki einai o swtiras tis anthrwpotitas" kai "eimaste dikaio ethnos" kai loipes mpourdes.Episis oi kakoi,ws epi to pleiston,einai allodapoi...me summetoxi fusika dieftharmenwn amerikanwn aksimatouxwn(kai oxi mono...).Alla meion einai amemptos kai ithikos xaraktiras tou proedrou Palmer,i monodiastata adistakti suzigos tou Seri Palmer ston prwto kuklo,o diakosmitikos xaraktiras tis Kim Bauer ston 2o kuklo kai merikes stigmes oi "travigmenes-apo-ta-mallia" anatropes ston 2o kuklo(an kai apolamvanw na trwei frikI O Bauer giati etsi ton goustarw pio polu kai apodeiknuei poso polu "tou kovei" ws praktora).Auta osos anafora ta meion.TA THETIKA TIS SEIRAS 24:I poludiastati kai anatreptiki anaptiksi twn antrwpinwn xaraktirwn pou apartizoun tin seira,i texnologia pou xrisimopoieitai stin seira(apo to PC mexri to oplo),i sunexis kai akatalupti drasi pou se wthei na thes na deis ti tha ginei sti sunexeia(auto einai to zitoumeno kathe epitiximenis tileoptikis seiras pou sevetai ton euato tis) kai FUSIKA i parousia tis omorfoteris starlet tou Hollywood,ELisha's Cuthbert(KiM Baouer)...An exete dei kamoia pou tis moiazei eidopoieiste me9an fusika den thelete na tin kratisete gia tin parti sas..xaxa).Tespa...auta einai ola..Ta eipa kai ksalafrwsa...24 reeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Γενικά συμφωνώ με τα σχόλιά σου,απλά θα κάνω μερικές παρατηρήσεις: 1.εννοείται ότι είναι κορυφαία σειρά, και στα ατού που αναφέρεις θα πρόσθετα το real-time που συμβάλλει στην αμείωτη ένταση, την κινηματογραφική σκηνοθεσία (ιδικά τα split-screens μετράνε πολύ), ενώ σχεδόν όλες οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές (με κορυφαία φυσικά του Sutherland), 2.Δε νομίζω ότι είναι τόσο φιλο-America, αν κοιτάξεις προσεχτικά το σενάριο θα δεις ότι με εξαίρεση τον απίστευτα ηθικό Palmer (δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί ποτέ τέτοιος πρόεδρος στην Αμερική) δεν υπάρχουν τρανταχτά ψέμματα ή προπαγάνδες. Η σειρά είναι γεμάτη με τσάτσους- αμερικάνους και μη. Και στη δεύτερη σαιζόν μην ξεχνάς ότι -s p o i l e r- πίσω από τα πυρηνικά κρύβονται αμερικάνοι επιχειρηματίες, και πιθανώς αυτοί να σχετίζονται και με την απόπειρα κατά του Palmer στην πρώτη σαιζόν (προσωπική εκτίμηση). Τώρα εσύ δεν πιστεύω να περιμένεις να σου δείξει ξεκάθαρα τα εγκλήματα που κάνει η Αμερική (κάποιες μικρονήξεις-ερωτηματικά αφήνει πάντως για την εξωτερική της πολιτική). Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, άντε να βγει η season 3 να γουστάρουμε... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Να συμπληρώσω ότι το 24 γενικά σα σειρά περνάει ένα αντιρατσιστικό μήνυμα, τόσο λόγω του Palmer, αλλά και επειδή στον δεύτερο κύκλο οι σεναριογράφοι έμμεσα κατακρίνουν την ξενοφοβία πολλών αμερικάνων, κυρίως μετά την 9/11 (και να μην ξεχνάμε ότι ο Yusuf ξηγήθηκε πολύ σωστά). Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Παιδια και σε σας τα δινουν πλεον τα dvd ενα ενα? Γιατι πηγα,εδωσα το κουτακι το πρωτο της τριτης σεζον και μου εδωσε μονο το ενα δισκακι (φυσικα με χρεωση κανονικη) λεω,μεχρι τωρα τα δινατε δυο-δυο,οπως αλλωστε ειναι στο κουτι. Απαντηση: "Μεχρι τωρα" Δηλαδη αντι για εξι ευρω θα πρεπει να δωσουμε δωδεκα. . . :down: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts