Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Κάνει και ανανέωση άρα, θα τρώει μπαταρία; Να πω τουλάχιστον ότι είχε την πόλη μου πάει κι έρχεται :Ρ

Ανανεωση δεν ξερω λογικα ομως κανει! Καλα ναι τραγικο εχει εναν καιρο που οταν καν τον χρειαζομαστε! Οτι ναναι :p εγω εκανα uninstall

Ανανεωση δεν ξερω λογικα ομως κανει! Καλα ναι τραγικο εχει εναν καιρο που οταν καν τον χρειαζομαστε! Οτι ναναι :p εγω εκανα uninstall

Και τι έβαλες σαν browser;

Ξερεται εαν το data monitor δειχνει τα δεδομενα του chrome με ή χωρίς τη συμπίεση?

Επισης ποιος ειναι ο καλύτερος browser για ταμπλετ οσον αφορα τη συμπίεση?

Πολλά force closes ο dolphin τελευταία. Θα γύριζα στον uc αλλά τον έχω συνηθίσει και λέω να περιμένω καμιά λύση με νεότερη αναβάθμιση

CM, UC και ταχυς opera. δυσκολα να επιλεξω εναν.

Στον UC ακόμη θέλει να πατήσεις δεύτερη φορά reload την σελίδα να την εμφανίσει;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάποιες φορές χρειάζεται, ναι.

Δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνει άλλες φορές και άλλες όχι.

Ενώ παλιά δεν ήταν έτσι...τι στο καλό τα πειράζουν και τα χαλάνε;:sick:

Είχα καιρό να δοκιμάσω τον μποατ και όντος είναι ο καλύτερος.

Το μόνο που λείπει και το χρειάζομαι είναι να είχε στην αναπαραγωγή βίντεο συντομεύσεις για ήχο και φωτεινότητα.

Εχω τον Uc και chrome beta φιλε μου! Ο ντολφιν μου αρεσε αλλα τον κατεστρεψαν! Βεβαια θα σου λεγα να δοκιμασεις να βαλεις ενα παλιο version του δελφινιου το 10.3.1 που εκει ειναι στα καλα του χρονια :p

Στο dolphin εχω το 11.4.2,ειναι η τελευταια;εμενα αυτο με τον καιρο δεν μου το εχει εμφανισει. Παιδια εμενα παει σφαιρα γενικα το δελφινι. Ουτε κολληματα ουτε κρασαρισματα. Κατεβαζω συχνα και αλλους browser αλλα μετα απο λιγο καταληγω παλι στο δελφινι.

Στο dolphin εχω το 11.4.2,ειναι η τελευταια;εμενα αυτο με τον καιρο δεν μου το εχει εμφανισει. Παιδια εμενα παει σφαιρα γενικα το δελφινι. Ουτε κολληματα ουτε κρασαρισματα. Κατεβαζω συχνα και αλλους browser αλλα μετα απο λιγο καταληγω παλι στο δελφινι.

Το έχεις ρουτ μήπως; εγώ δεν το χω κάνει ακόμα περιμένω να περάσει ο doa. Ίσως είναι διαφήμιση αυτός ο καιρός

Το έχεις ρουτ μήπως; εγώ δεν το χω κάνει ακόμα περιμένω να περάσει ο doa. Ίσως είναι διαφήμιση αυτός ο καιρός

Όχι δεν είναι διαφήμιση.... (δοκιμασμένο σε s4,note10.1 2014 με root ,και adaway!!) dolphin browser (11.4.3)

Όχι δεν είναι διαφήμιση.... (δοκιμασμένο σε s4,note10.1 2014 με root ,και adaway!!) dolphin browser (11.4.3)

Δεν βγαίνει κάπως όμως ε;

Ναι το εχω root αλλα οπως λεει ο φιλος δεν ειναι διαφήμιση αρα μαλλον οταν παρω την επομενη αναβάθμιση θα τον εχω και εγω. Παντως στην 11.4.2 δεν υπάρχει.

Rooted Note4 εδώ με adaway και έκδοση Dolphin 11.4.3 και δεν υπάρχει ο καιρός άρα μάλλον πρόκειται για διαφήμιση εντός της εφαρμογής.

Rooted Note4 εδώ με adaway και έκδοση Dolphin 11.4.3 και δεν υπάρχει ο καιρός άρα μάλλον πρόκειται για διαφήμιση εντός της εφαρμογής.

Εγώ έχω 11.4.2. Μήπως πέρασες κάποιο μπακαπ του δελφίνιου; γιατί κι ένας φίλος που το περάσε με μπακαπ δεν είχε καιρό, και όταν έκανε καθαρή εγκατάσταση του βγήκε ο καιρός

Ξερεται εαν το data monitor δειχνει τα δεδομενα του chrome με ή χωρίς τη συμπίεση?

Επισης ποιος ειναι ο καλύτερος browser για ταμπλετ οσον αφορα τη συμπίεση?

1)Ναι . Βασικά έχω τον μπετα.

2) opera mini και δεν καίει τίποτα. Ανοίγω φωτο στο μίνι απο ισταγκραμ επειδή δεν έχω και δεν τις ανοίγει και έχω σαν επιλογή να φαίνονται. Τα κόβει όλα.

Επίσης, ολοι έκαιγαν. Ο baidu και μερικοι ακομα πήγαν να κανουν κάτι....

Ο boat που λένε παραπάνω καίει τον πάτο του.

Τον μίνι έχω σαν 1ο και έχω και 2ο τον μπετα ελέω συγχρονισμού , μετάφρασης κτλ.

[ATTACH]57867[/ATTACH]

[ATTACH]57868[/ATTACH]

υπάρχει browser που να μπορεί να παίξει κανονικά τα βίντεο από στοιχηματικά site ;

Εγω με δελφινι επαιζα κανονικα ολα τα βιντεο απο stoiximan

Μήπως πέρασες κάποιο μπακαπ του δελφίνιου; γιατί κι ένας φίλος που το περάσε με μπακαπ δεν είχε καιρό, και όταν έκανε καθαρή εγκατάσταση του βγήκε ο καιρός

Έχεις δίκιο, μόλις το δοκίμασα. Εμφανίζεται σε καθαρή εγκατάσταση ακόμα και με adaway.

Έχεις δίκιο, μόλις το δοκίμασα. Εμφανίζεται σε καθαρή εγκατάσταση ακόμα και με adaway.

Μεγάλο σφάλμα να μην μπορείς να το αφαιρέσεις, ειδικά αν τρώει και μπαταρία αυτή η μαλ.....

στον google chrome έβαλα να ανοίγει τα βίντεο του youtube μέσα στον google chrome σε νέα καρτέλα, πως το αλλάζω αυτό; θέλω να τα ανοίγω με την εφαρμογή του youtube

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο