ifaman Δημοσιεύτηκε April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2010 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Έχω το Omnia II με Windows Mobile 6.5 Pro και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ μέχρι πρότινος όταν το είχα συνδεμένο στο PC μπορούσα από το κινητό να μπαίνω στο internet μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή (πχ. για να ενημερώνω το AccuWeather), μετά από αλλαγή του λειτουργικού του PC, σε Windows 7 Ultimate, αυτό πλέον δεν είναι εφικτό, ενώ οι λοιπές ενέργειες (συγχρονισμός Outlook, File Management κ.α) γίνονται κανονικότατα. Στο κινητό έχω τη ρύθμιση σύνδεσης προγράμματος περιήγησης στο «Αυτόματο», όπως επίσης και στο “Connection Settings” του “Windows Mobile Device Center” στο PC. Προφανώς, κάνω κάτι λάθος και θεωρώ ότι θα μπορούσα να συνδεθώ είτε δημιουργώντας μια νέα σύνδεση VPN διακομιστή, είτε αλλάζοντας κάτι στη «Διαχείριση Υφιστάμενων Συνδέσεων», όπου είναι ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP διακομιστή. Όπως και να ‘χει, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο δε γνωρίζω τι να κάνω στη συνέχεια και θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί κουράστηκα να πειραματίζομαι! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmakaiTsakal_83 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 να σε ρωτησω κατι? αυτο που ειπες οτι συνεδεσες το ομνια με τα στοιχεια ΤΗς ADSL ΣΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕς? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩς? εγω νομιζω πως επρεπε να κανω νεα συνδεση η κατι τετοιο αλλα μου ζηταει τομεα isp και κατι τετοια για δωσε μου τα φωτα σου αν μπορεις σε παρακαλω.. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts