alf133 Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 εχω ενσυρματο ιντερνετ μπορω να αγορασω ενα wi fi stick και να εχω ασυρματο δικτυο?το θελω για να μεταφερω αρχεια απο pc στο iphone....τι μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ναι υπάρχει η δυνατότητα, προφανώς αν ο ρούτερ σου δεν έχει ασύρματο θα πρέπει 3ες συσκευές να πέρνουν ίντερνετ από τον υπολογιστή σου. σε βλέπω λίγο μπερδεμένο όμως ή μάλλον δεν μας ξεκαθαρίζεις τι θέλεις να κάνεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις, δεν χρειάζεσε στικάκι. Αυτό είναι για να δέχεται wifi ένα pc που δεν μπορεί αλλιός. Εσύ θέλεις wifi modem, για να προσφέρεις ασύρματο δύκτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts